Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oświetlenie bagażnika

Featured Replies

Napisano

> wiem ale Twój post był bliżej

A ten kierunkowskaz clear od Golfa III nie dawałby odpowiedniego światła? przełącznik mam już zamontowany koło miejsca na seryjną lampkę...

Napisano

> Ależ ja mam lampkę, nawet dwie, fabryczną i dodatkową z drugiej

> strony. Tak nawiasem to ta supermarketowa mająca identyczną

> żarowkę daje co najmniej 2 X tyle światła co fabryczna!

> To kolega SALEK szuka lampki do swojego autka

Faktem jest ze fabryczna świeci delikatnie mówiac beznadziejnie. frown.gif strasznie sie rozczarowałem jak kupiłem ją do bordowej podłączyłem i odpaliłem tą "świeczkę" frown.gif

Napisano

Ten kierunek ze skutera to chyba dobra alternatywa hmm.gif sam chyba wywale ze srebrnej ledy które tak jak u ciebie mrzą po zamknięciu klapy i zamontuje sobie po dwóch stronach takie kierunki zlosnik.gif nooo chyba ze będę coś kombinował z audio w bagażniku smile.gif wtedy bede musiał coś bardzie "szpanerskiego" zamontować zlosnik.gif

Napisano

> Ten kierunek ze skutera to chyba dobra alternatywa

Tylko pytanie czy lepsze od skutera, czy te od Golfa... Te Skuterowe mają taki plus że ustawi się je bezpośrednio na przestrzeń bagażnika, czego nie będzie dało się zrobić przy tych od Golfa... Ale z kolei za tymi od golfa bardziej przemawia fakt, że są bardziej zbliżone do seryjnych i będą trochę bardziej estetycznie wyglądały. Co radzicie?

Napisano

> Tylko pytanie czy lepsze od skutera, czy te od Golfa... Te Skuterowe

> mają taki plus że ustawi się je bezpośrednio na przestrzeń

> bagażnika, czego nie będzie dało się zrobić przy tych od

> Golfa... Ale z kolei za tymi od golfa bardziej przemawia fakt,

> że są bardziej zbliżone do seryjnych i będą trochę bardziej

> estetycznie wyglądały. Co radzicie?

skuter waytogo.gif

Napisano

Zdecydowanie skuter. Ważne żeby świeciło na przestrzeń bagażową. No i są naprawdę bardzo ładne.

Napisano

> skuter

zrobię sobie pudełeczko papierowe w tych rozmiarach i zobaczę jak to się mieści...

Napisano

jak powiedziałam tak zrobiłem... Pudełeczko było smile.gif rzecz jasna kierunkowskaz od skutera taki kanciasty nie jest, ale lepiej przesadzić i mieś pewność niż mieć wątpliwości do końca... Tak więc pudełeczko zmieściło się idealnie że nie było go widać, nie sądziłem że tam jest aż tyle miejsca 270751858-jezyk.gif tak że wyboru już pokonałem... Kierunki od Skutera...

Poglądowa fota co do rozmiaru kierunkowskaza, a właściwie prowizorycznego pudełeczka w załączniku...

post-119221-14352500694505_thumb.jpg

• 4 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj popełniłem coś takiego:

dsc00733o.jpg

dsc00736a.jpg

dsc00737y.jpg

Po podłączeniu lampki - ciemno. Wymieniłem zamek - klapa otwarta, lampka świeci, klapa zamknięta - ciemność, czyli tak jak powinno być. Fiat pociągnął wszystkie kabelki z wtyczkami. Wystarczyło zakupić lampkę bagażnika + zamek elektryczny, wszystko spiąć i wszystko bangla. Licznik przy otwartej klapie wyświetla komunikat o otartych drzwiach bagażnika, a centralny odbija przy próbie jego załączenia.

Stary zamek wygląda tak:

dsc00738v.jpg

Miałem najprostszy, najbardziej okrojony model zamka.

Napisano

> zakupić lampkę bagażnika + zamek elektryczny, wszystko spiąć i

Gdzie kupiłeś zamek elektryczny i ile takie cudo?

Napisano

> Gdzie kupiłeś zamek elektryczny i ile takie cudo?

Alledrogo - KLIKEN MACHEN - 45 złociszy + koszty przesyłki, ale jeśli szukajka nie kłamie, to na razie w ofercie nie ma.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.