Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

oponytanio.pl

Featured Replies

Napisano

Witam,

Interesują mnie opinie o tym sklepie, no i przede wszystkim ile trwa dostawa - wysyłają kurierem ? Skąd wysyłają? Z Niemiec?

pozdr

Napisano

Ja u nich kupowałem na jesieni, jedynym mankamentem jest to że musisz zapłacić przelewem i dopiero ci wyślą kurierem, przez co wydłuża się czas od momentu zamówienia do wysyłki. Ja zdecydowanie polecam sklep: opony.com (oponeo.pl), płatność u kuriera i termin otrzymania opon od zamówienia trwa 2-3 dni robocze.

Napisano

ja raz chcialem kupic u nich opony, troche mi sie spieszylo, zamowilem i sie okazalo, ze dopiero za 7 dni beda to postanowilem anulowac zamowienie u konsultanta cool.gif po 3 dniach opony przyjechaly grinser006.gif

magazyny maja u helmutow i od nich wysylaja na europe

spoko serwis

Napisano

A jaki DOT miały opony, nie jakieś przeleżane, bo ceny mają na prawdę atrakcyjne?

Napisano
  • Autor

> A jaki DOT miały opony, nie jakieś przeleżane, bo ceny mają na prawdę

> atrakcyjne?

No też mnie to ciekawi, bo oponki takie jak potrzebuje mają w maksymalnie bezkonkurencyjnej cenie. niewiem.giffood.gif

Napisano

> A jaki DOT miały opony, nie jakieś przeleżane, bo ceny mają na prawdę

> atrakcyjne?

Z tą ceną to niechodzi o date produkcji, tylko naprawde mają tanie opony ale nieznanych marek tzn. (czytaj) AZJA made in CHINA. Opnny znanych producentów są w porównywalnych cenach lub tańsze/drosze +/- 10-20 zeta. Ja przed zakupem porównywałem daną oponem w serwisie oponytanio.pl i opony com.

Napisano

zobacz sobie na ceneo.pl albo skapiec.pl i porownaj ceny opon jakie Cie interesuja smile.gif u mnie te oponki ktore chcialem najtaniej wyszly na netcar.pl

Napisano

> Opnny znanych producentów są w porównywalnych cenach lub

> tańsze/drosze +/- 10-20 zeta.

Jestem Krakusem 20zł na oponie jak najbardziej robi mi różnicę zlosnik.gif (oczywiście jak mam płacić za to samo, a nie oszczędność kosztem tego żeby to były opony nieużywane ale kilkuletnie, stąd właśnie pytanie o DOT).

Zasadniczo to nawet 5zł mi ją robi zlosnik.gif bo właśnie o tyle znalazłem taniej na www.naszeopony.pl <-ktoś tam może kupował?

Opinię w ceneo mają wzorową no ale wiadomo że AKowiczom jakoś bardziej jestem skłonny uwierzyć grinser006.gif

Napisano

> e tam - ceny bez rewelacji - korzystniej wyglądają: opony.com

> fulda ecocontrol czy kleber dynaxer, albo dunlopy czy firestone

> nie chce podnosić wrzawy ot takie moje zdanie

Netcar ma wiekszosc opon duzo tanszych niz opony.com.pl. Moje Yokohamy byly tansze o 30zl na oponie. trzeba tez patrzec na produkcje tanich opon bo wiele z nich np Goodyear te tanie sa produkowane w chinach

Napisano

> Witam,

> Interesują mnie opinie o tym sklepie, no i przede wszystkim ile trwa

> dostawa - wysyłają kurierem ? Skąd wysyłają? Z Niemiec?

> pozdr

Ja kupowałem na opony.com.pl oraz na oponymax.pl i z obydwóch serwisów jestem zadowolony.

Napisano

> Jestem Krakusem 20zł na oponie jak najbardziej robi mi różnicę

> (oczywiście jak mam płacić za to samo, a nie oszczędność kosztem

> tego żeby to były opony nieużywane ale kilkuletnie, stąd właśnie

> pytanie o DOT).

> Zasadniczo to nawet 5zł mi ją robi bo właśnie o tyle znalazłem

> taniej na www.naszeopony.pl

ja kupowałem w lutym Pirelli P zero Rosso i kupilem je 49% taniej niż cena sugerowana detaliczna w Polsce. opony były "młode" bo z końcowki 2007 (czterdzisty ktoryś tydzień 2007). Dostałem na nie fakturę, zaplaciłem kartą i od daty zlożenia zamowienia i zaplacenia kartą minęło 6 dni kalendarzowych i kurier DPD (dawniej Masterlink) przywiózł przesylke. W trakcie mailowo bylem informowany o kolejnych krokach realizacji zamówienie. Ja nie moge powiedzieć zlego słowa na ten sklep

Napisano

> e tam - ceny bez rewelacji - korzystniej wyglądają: opony.com

> fulda ecocontrol czy kleber dynaxer, albo dunlopy czy firestone

> nie chce podnosić wrzawy ot takie moje zdanie

cena to kwestia wzgledna - jedne sa u nich tansze inne drozsze

zakupilem komplet vredestein Sportrac 3 195/50/15 - najnizsza cena na ceneo.pl to 230 pln/szt. , na oponytanio.pl 176,00 pln/szt.

widzisz roznice na 4 sztukach ?

Napisano

> Witam,

zamowilem 19.04.2008 (sobota wieczor) 4 szt. Vredestein Sportrac 3, platnosc karta kredyt.

planowana dostawa na 25.04.2008, faktycznie przyszla 24.04.2008 kurierem DPD z niemieckiego magazynu

wszystkie swiezutkie (2008)

o calym przebiegu realizacji jestes na biezaco informowany

mialem maly problem, bo zamowilem opony z rantem ochronnym a przyszly bez - napisalem zeby wymienili na takie z rantem - po krotkich negocjacjach zaproponowali nowe opony lub dodatkowy rabat 15%

Napisano

> pytanie o DOT).

> Zasadniczo to nawet 5zł mi ją robi bo właśnie o tyle znalazłem

> taniej na www.naszeopony.pl

jak jesteś krakusem to jedź do Krakusa, tam najtaniej w Kr jest, kupiłem tam już 3 komplety...

www.frasik.pl

Napisano

> pytanie o DOT).

no ja kupowalem z oponytanio.pl .... opony przyjechaly w sumie wszystkie w ciagu 1-1,5tygodnia ... w kolejnosci 2 sztuki ... 1 sztuka ... 1 sztuka!!!

DOT z przed 2-3 lat :/

po ostrej interwencji i analizujac albo oddanie albo rekompensate wynegocjowalem rekompensate w wysokosci ceny jednej opony (255/45 R18 wiec troche)

ale i tak suma sumarum jestem srednio zadowolony przde wszytskim ze wzgledu na beznadzieny kontakt czas no i nie zaznaczenie ze opony nie za z DOT z aktualnego rocznika.

Napisano

> Witam,

> pozdr

ja kupowalem tam jesli dobrze pamietam w 2006 r.

i generalnie chwale, opony szly z Niemiec

troche bylo balaganu z dostawa tzn. przyszla duzo wczesniej

niz miala i nikt o tym nie poinformowal

troche malo komunikatywni mailowo, ale moze sie to zmienilo

trzeba jednak uwazac bo niektore modele naprawde maja tanio, a inne w dosc wysokich cenach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.