Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wydech

Featured Replies

Napisano

Pany mam pytanko czy jak wywale katalizator i tlumik srodkowy- a zostawie tylko tlumik koncowy to glosno bedzie?????

Napisano

> Pany mam pytanko czy jak wywale katalizator i tlumik srodkowy- a

> zostawie tylko tlumik koncowy to glosno bedzie?????

daj jeszcze pelny przelot z tylu.... gwarantuje ze 50km i zaczyba bole glowa.... ja mam katalizator i z tylu mtecha i wracam do seri.... glowe urywa prawie 130db ja zaczynam cisnac smile.gif

Napisano

> daj jeszcze pelny przelot z tylu.... gwarantuje ze 50km i zaczyba

> bole glowa.... ja mam katalizator i z tylu mtecha i wracam do

> seri.... glowe urywa prawie 130db ja zaczynam cisnac

to dziwne...ja nie mam kat,izawit + asmet przelot i ciszej niz na seriii....mam porownanie....efekt odmulenia pow 4 krpm został...da sie cicho i jedzie... biglaugh.gif

Napisano

kolektor seria, katalizator jest, srodka fabrycznie nie ma, koncowy to m-tech.... w tej chwili samochod sluzy jako funcar i do zabawy bo jezdzic sie nie da sick.gif jak przyjdzie mi zrobic wiecej niz 30 -40 km to glowa peka, przed nedza wstawiam serie !!!!

Napisano

Możliwe, że samochód będzie jeździł w trybie serwisowym (ograniczenie mocy itp.). Wzrostu mocy spodziewać się nie należy, bo w końcu w wydechu są różne zawirowania spalin, więc możesz zanotować nawet spadek mocy. Poza tym można się spodziewać szybszej wymiany upg. Wracając do Twojego pytania: głowe Ci urwie, tak jak koledzy wyżej napisali wink.gif

Napisano

yakob, pomijając głośność, jak z pracą silnika ? Zastrzeżenia ? wzrost/spadek mocy ?

Podobnie jak Gooldi kombinuje smile.gif

Napisano

tak szczerze ?? wzrost spalania.... jesli jest bez wkladki czyli warczy jak wsciekly to rosnie bo zaczyna jezdzic sie tak zeby mruczlo z pod zderzaka.... ale jak by sie zmusic zeby spokojnie jedzic to spalanie chyba jest normalne, jak jest wkladka to jest ciszej... jezdze spokojniej wink.gif jesli chodzi o osiagi to trzeba by to jakos zmierzyc, wydaje mi sie ze z wkladka jest odrobine lepiej, lepiej przyspiesza, ale to tylko moje wrazenia....

Napisano

powiem ci, że ze środkowym i końcowym - delikatnie przepalonym zlosnik.gif zaczynam odczuwać pewien dyskomfort hehe.gif

Napisano

ja nie moglem ujezdzic na takim zestawie tygodnia ...

Napisano

> kolektor seria, katalizator jest, srodka fabrycznie nie ma, koncowy

> to m-tech.... w tej chwili samochod sluzy jako funcar i do

> zabawy bo jezdzic sie nie da jak przyjdzie mi zrobic wiecej

> niz 30 -40 km to glowa peka, przed nedza wstawiam serie !!!!

Ale ten mtech to jakiś ala'mugen? cfaniaczek.gif ? jeżdziłem moim punciakiem jak jeszcze nie był moj z mugenem - strzymac sie nie dało,miasto jeszcze,trasa to koszmar(szczegolnie z tyłu).Taraz mam konfiguracje jak pare postow wyżej,przy wyższych obrotach odmulony na gazie(zazwyczaj koło 5 krpm przestawal ciągnąc,teraz jedzie do oporu),reszta normalnie,i naprawde cichutko....jak na przelot to az niemożliwe 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.