Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

oryginalne radio mp3

Featured Replies

Napisano

Moje Stilo z 2003 ma fabryczne radio, ale bez mp3. Podobno były takie same radia, ale z możliwością odtwarzania płyt mp3. Czy technicznie jest możliwa wymiana mojego radia na takie z mp3, czy Fiat takie radia jeszcze sprzedaje, czy też raczej trzeba szukać jakiegoś używanego? No i ile to może kosztować?

Napisano

> Moje Stilo z 2003 ma fabryczne radio, ale bez mp3. Podobno były takie

> same radia, ale z możliwością odtwarzania płyt mp3. Czy

> technicznie jest możliwa wymiana mojego radia na takie z mp3,

> czy Fiat takie radia jeszcze sprzedaje, czy też raczej trzeba

> szukać jakiegoś używanego? No i ile to może kosztować?

wprawdzie nie znam odpowiedzi na wszystkie pytania ale... też szukałem orginalnego radia do stilo i chciałem takie z mp3 ale koledzy z forum uświadomili mnie że to może kosztować ok 600 i więcej zł na używkę ! dałem sobie spokój .

Napisano

Primo to wypadałoby się przywitać o tutaj, potem uzupełnij swój profil ok.gif

Jeżeli twoje Stilo ma fabryczne radio, tyle tylko, że bez MP3, to śmiało możesz zamienić i włożyć takie z MP3 ok.gif

Można takie radio kupić w ASO(może być na zamówienie)ale cena jest mocna 893goodvibes.gif ok.2400PLN faint.gif

Dlatego używana "radia są w cenie" i IMHO 600 zł MP3, to okazja skromny.gif

Jednak dobre radio z kartą kodową i legalne to i więcej. Radia są czarne i srebne.

O takie np:

281180256-DSCF3877.JPG

20.GIF

post-110575-14352496143498_thumb.jpg

Napisano

> Moje Stilo z 2003 ma fabryczne radio, ale bez mp3

zastanow sie moze nad transmiterem

kiedys ktos mi mowil ze mozna chyba przerobic radio bez mp3, tak zeby odtwarzalo pliki mp3, tylko nie wiem ile w tym prawdy

Napisano

A jak jest z Navi ? Mozna czasem na allegor znalesc navi orginalne do stilo i podmienic w miejsce radyjka ?

Napisano

Możesz kupić również przejściówkę pod IPoda i cieszyć sie MP3... w oryginalnym radyjku - symuluje zmieniarkę ....koszt około 400 zł

Napisano

Nie tak dawno widziałem na allegro dwie navi nie wiem jak one się fachowo nazywają. Tam nazwa brzmiała navi "strzałkowa", czyli ten prostszy model z wyświetlaczem monochromatycznym. Jedna była za 800 druga za 900 pln. Długo nie było na nie chętnych. Widziałem również navi CN+ kolorową za 1900 pln.

Jeśli chodzi o podłączenie to nie wiem, ale wydaje się że nie powinno być problemu.

Tak poza tematem dodam (było wiele dyskusji na temat dokładania nowych elementów do sieci CAN - miganie licznika km) że modele od 2004 te po lifcie nie mają już tego problemu. Ujednolicono wiązki przewodów oraz bobycomputer.

Napisano

Widzialem tez rozne Navi tore pasuja do stilacza ale ceny sie zaczynaja od 2500 zl 270751858-jezyk.gif to niech sie ugryza, o ile jest latwo upic przenosnego GPSa na uchwyt nawet juz za 300 zl to takiego na stale co by sie np z radia ekran wysowal czy cokolwiek do zamontowania na stale to juz cholernie ciezko a jak juz jest, to ceny jak mowie, ale widzialem na allegro kilka radyjow ala "no name" z 4 calowymi ekranami co wedlug opisu odtwarzaja wszystko i maja nawet tuner TV a ich cena to okolo 500 zl, takze jako ze moje orginalne radio juz tunera fm nie lapie to powoli sie zaczynam zastanawiac nad czyms takim smile.gif

Napisano

Kup sobie TO zamiast radia MP3 czy zmieniarki (ten sam sprzedawca ma do Fiata Stilo).

Podobno rewelacja.

Napisano

Też dobierałem chęci na takie radyjko "no name" ale jak poczytałem opinie użytkowników to sobie odpuściłem. Ja mam wersję actual przez swoją chytrość i głupotę mlot.gif.Było bez radia. Kupiłem na początku Kenwooda. Było ok ale denerwowało mnie jego zamontowanie nisko i w poziomie. Nie za dobrze był widoczny wyświetlacz. Na allegro wtargałem orginalne radyjko CD. Jakież było moje zdziwienie gdy je uruchomiłem yikes.gif Obiegowa opinia jest, że firmowe CD jest nie najlepszej jakości hmm.gif A tu niespodzianka radyjko gra pieknie. Głęboki bas. Nieporównywalnie lepiej niż Kenwood claps.gif

Co prawda ucho mam drewniane ale jak dla mnie to bomba.

Napisano

Fakt jest faktem, jak urochomilem to ogrinalne radyjko i posluchalem jak to wszystko ladnie sie zrgywa i potezny bass to az sie zdziwilem dlatego, obecnie boje sie wymieniac na jakiekolwiek inne zeby mi ten piekny bass nie wylecial smile.gif

Napisano
  • Autor

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Udało mi się znaleźć dwa radia z MP3 - nowe w serwisie fiata za 2000zł oraz używane za 800zł (ale na podmianę - oddaję swoje i dopłacam 800zł). Zastanawiam się, bo przy okazji poszukiwań trafiłem na coś takiego: CMS NaviMedia 7101 - urządzenie z nawigacją, TV, DVD, telefon itp. Szczegóły są na allegro

Czy ktoś może wie jak się sprawują tego typu urządzenia?

Napisano

Strasznie drogo ...

Jeszcze 3-4 dni temu było na Allegro radio z MP3 za 600 zł (i nie poszło).

Prawdopodobnie koleś wystawi je znowu.

Wolałbym kupić Box'a, którego polecałem na poprzedniej stronie do obecnego radia CD.

Napisano

> bo przy okazji poszukiwań trafiłem na coś takiego: CMS NaviMedia

> 7101 - urządzenie z nawigacją, TV, DVD, telefon itp. Szczegóły

> są na allegro

> Czy ktoś może wie jak się sprawują tego typu urządzenia?

Bardzo fajna rzecz ,ciekawe jak to sie sprawuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.