Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kluczyk do II

Featured Replies

Napisano

> Czy tylko w ASO można dorobić kluczyk z immobilaizerem?

Nie, w każdym poważniejszym zakładzie dorabiającym klucze. Koszt klucza z immo, bez c.zamka kosztuje 250 zł jeśli znasz PIN do auta.

Napisano
  • Autor

jeśli znasz PIN do

> auta.

A gdzie można dowiedzieć się jaki PIN jest w tym autko

Napisano

> jeśli znasz PIN do

> A gdzie można dowiedzieć się jaki PIN jest w tym autko

Powinieneś mieć taką tekturkę wymiarami podobną do karty kredytowej. Podobne dodawane tez są do radia OPEL.

Na niej masz PIN

Napisano

> Powinieneś mieć taką tekturkę wymiarami podobną do karty kredytowej.

> Podobne dodawane tez są do radia OPEL.

> Na niej masz PIN

A jak nie masz to ASO i oni po nr vin ściągną z fabryki. W Raszynie dixi car powiedziano mi 150 zł za taką usługę+ kluczyk orginał z cryptokodem i centralnym 550 zł to było 2 lata temu. Dorobiłem z 25 zł zwykły do awaryjnego otwierania drzwi i ewentualnego odblokowania kiery. Podobno są magicy, którzy wywalają kompa i zczytują ten kod z niego. Niestety czasem bywa tak, że po takiej akcji można komowi powiedzieć pa, pa...

Napisano

Ja dowiadywałem się w ASO w Płońsku i ściągnięcie kodów 90 zł (w 5 minut), dorobienie kluczyka z immo 140 zł, ster. centralnym zamkiem kolejne 140 zł, na koniec programowanie też coś koło 150 zł.

Napisano

ja kiedys w viki B jak zgubiłem kluczyk... zrobiłem coś innego.. od handlarzy ( czy jakkolwiek by ich nazwać) kupiłem kluczyć za 100zł i kolejne 100zł zawołali za "przeprogramowanie"

i do tej pory działa bezawaryjnie

Napisano

> ja kiedys w viki B jak zgubiłem kluczyk... zrobiłem coś innego.. od

> handlarzy ( czy jakkolwiek by ich nazwać) kupiłem kluczyć za

> 100zł i kolejne 100zł zawołali za "przeprogramowanie"

> i do tej pory działa bezawaryjnie

Nie wiem jak jest u kolegi WitoldSopot ale u mnie jest jakiś cryptokod i bez karty nie zakodujesz kluczyka tj. nie zrobisz klona

Napisano

poszukałem trochę na allegro...

Kluczyk do A II pod transponder

i do tego transponder jest potrzebny...

który można zanabyć w ilościu hurowej 10sztuk tutaj

i wtedy wicieczka do magika, który w zamian za resztę transponderów zakoduje "nowy" kluczyk, tak aby działał prawidłowo....

lub pojedynczo tutaj

lub zapłacić X pln za zakodowanie jednego smile.gif

to jest chyba najtańsze wyjście z sytuacji

Napisano

Kluczyk ok, podejdzie do mojego. Ale ktory transponder do mojego bedzie dobry, skoro jest kilka rodzajów? Mam na swoim OC ale nie ma zadnych symboli :/

Napisano

no w temacie doboru transpondera obawiam się, że nie pomogę... nie znam się na tym.. więc nie będe zabioerał głosu...

Napisano

Najtaniej wyjdzie kupić niedocięty kluczyk razem z pilotem na www.ebay.co.uk - jest mnóstwo takich zestawów w cenie ok. 70 - 120 PLN, zestawy są z razem z transponderami (opel 40), potem docięcie ok 10-20 PLN programowanie w ASO - to już różnie - ja płaciłem w Kielcach 60PLN i do tego wgrali nowy soft i wywalili EGR z pod kontroli ECU, pozdro

Napisano

Zakupiłem transponder na allegro od usera sondulambda i udało mi się go samemu zaprogramować do corsy, także działa claps.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.