Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarcze 4Max+klocki Fomar

Featured Replies

Napisano

założyłem właśnie taki zestaw niedawno,okładziny na tył też Fomar, tarcze wentylki.Powiem szczerze,że póki co jestem milo zaskoczony bo ku mojemu zdziwieniu (caly zestaw wychodzi niedrogo) jest całkiem dobrze,tzn spodziewałem się jakiegoś popiskiwania, churchotania, a tu nic ,pieknie i cicho,zrobiłem ok 1000km,więc na temat trwałości sie nie wypowiadam,wcześniej o Fomarach tylko slyszałem opinię,teraz potwierdzam że towar mają dobry.Mają jakąś domieszkę właśnie co zapobiega piszczeniu, nie byłem przekonany ale lubię być pogromca mitów,a że na zimę Maryna miała sporo eksplowatacyjnych do wymiany,więc koszty byly ważne.Do mojej,dość spokojnej jazdy,na dojazdy do pracy i wyjazdy do rodzinki 2x w m-cu 700km w weekend,trasa (prędkości różne grinser006.gif) w zupełności wystarczą i na chwilę obecną stwierdzam,że nie warto przepłacać ,zresztą obalilem juz kilka mitów (miałem ford gówno wort-eskort 91' 1.6 efi 105KM,85 tys i tylko linka ręcznego i eksploatacyjne rzeczy, MAREA (samo w sobie że fiat) i wahacze po 95zł do niej co juz prawie 70tkm zrobiły, więcej nie chce mi sie opisywać,poprostu stwierdzam wszystko w czasie eksploatacji,więc jestem takim betatesterem biglaugh.gif póki co mam chyba fuksa, bo wsio wychodzi in plus

Napisano

Poprzednim autem zrobiłem jakieś 30 tys.km na tarczach 4max i klockach Lucasa. Nic dziwnego się nie działo, ale... szału z tym zwalnianiem nie było. Teraz w Marysi mam zestaw oryginalnych hampli i najbardziej irytuje mnie słaba skuteczność po rozgrzaniu. Brembo Max i Ferodo Premier już czekają na półce i jak skończy się zima, to zmienię.

Napisano

Ja się przejechałem na wynalazkach i teraz wolę dopłacić i mieć spokój...chociaż normalny markowy zestaw wychodzi niewiele drożej niż jakieś niewiadomoco....Mam Mikody wiercone/frezowane i Lucas/TRW

Napisano
  • Autor

jaka cena za komplet?ja na wynalazkach jeszcze sie nie przejechałem wiec...bedzie widac smile.gif)

Napisano

w sklepie który reklamujesz można liczyć na rabaty?

Napisano

> jaka cena za komplet?ja na wynalazkach jeszcze sie nie przejechałem

> wiec...bedzie widac )

z tego co pamiętam 220zł + przesyłka za tarcze i klocki....firma już nie pamiętam, ale siakiś wynalazek.

Napisano
  • Autor

> w sklepie który reklamujesz można liczyć na rabaty?

zarzuć na PW konkretne indeksy części to Ci powiem, bo tak naprawdę wszystko zalezy...czasami da radę opuścić i to sporo,czasami tylko na piwko, a czasami wcale bo i tak marza nikła.Przy kilku rzeczach zawsze coś tam się da uszczknąć,zalezy po ile wezmę z IC,ogólnie to nie jestem chciwy i nie trzymam sztywnych cenników zlosnik.gif

Napisano

> zarzuć na PW konkretne indeksy części to Ci powiem, bo tak naprawdę

> wszystko zalezy...czasami da radę opuścić i to sporo,czasami

> tylko na piwko, a czasami wcale bo i tak marza nikła.Przy kilku

> rzeczach zawsze coś tam się da uszczknąć,zalezy po ile wezmę z

> IC,ogólnie to nie jestem chciwy i nie trzymam sztywnych cenników

na razie dodam do ulubionych...

dużego zapotrzebowania nie mam tylko na to co się naturalnie zużyje...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.