Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem po czyszczeniu przepustnicy

Featured Replies

Napisano

Ratujcie!!!Dzisiaj wymieniłem przewody na nowe bo stare miały przebicie.Pomyślałem że wyczyszczę przepustnicę no i wyczyściłem(benz.ekstrakcyjna).Poskręcałem odpaliłem i spoko do momentu jak zrobiłem ok.4km. Przyjechałem pod dom,a punciak zwariował obroty góra dół,albo góra i stoją ze 3000 obr. zgasiłem go odpalam i spoko spadają ładnie i sobie chodzi na wolnych obrotach,ale jak tylko bardzo delikatnie dotknę pedału gazu to od razu jakby się dławił obroty latają i nie wiem co zj...łem.Może to wina czujnika położenia przepustnicy?Nie wiem co robić pomóżcie!Czy mają tu znaczenie przewody?Długość ok.tylko końcówka co idzie na 2 świece jest krótsza.Na starych przewodach było tak 1świeca końcówka krótsza,2 dłuższa i 3 dłuższa,4 krótsza.Na nowych 3 i 4 dłuższa.Poradźcie coś!

Napisano
  • Autor

> FAQ

Nie wiem co mam zrobić.Jestem zalogowany i podpisany.

Napisano

> Nie wiem co mam zrobić.Jestem zalogowany i podpisany.

na drugiej podstronie w FAQ masz opisaną "Kolejność podłączenia przewodów WN"

Napisano

Wygląda na to, że się gdzieś przepustnica "zawiesza". Może coś niechcący przy czyszczeniu naruszyłeś lub przepchnąłeś brud gdzie nie trzeba grinser006.gif...

Poczekaj jeszcze na opinię wiekszych fachowców ode mnie, żeby po próżnicy nie grzebać znowu.

Napisano

> Nie wiem co mam zrobić.Jestem zalogowany i podpisany.

Rzelowi nie chodzi o FAQ ogólne do Formum tylko o podwieszony wątek FAQ na zepsutych, czyli tutaj ok.gif

Napisano

jutro bedzie ok, odczekaj.. niech przeschnie wink.gif

Napisano
  • Autor

> jutro bedzie ok, odczekaj.. niech przeschnie

Mam nadzieję rano do pracy myślę,że odpali

Napisano

> Mam nadzieję rano do pracy myślę,że odpali

mialem to samo po czyszczeniu.. obroty sie zawieszaly i wariowaly. Na drugi dzien wszystko przeszlo

Napisano

chciales dobrze wyszlo zle grinser006.gif mi tez po czyszczeniu czasami wariowal , zazwyczaj jeszczse raz zdajlem przepustnice i wyczyscilem , zobacz cyz linke masz odbrze nalozona , czy przepustnica sie domyka , byc moze lapie lewe powietrze , sprawdz jeszcze uszczelke pod przepustnica oraz uszczelke na puszcze filtra powietrza ok.gif

Napisano

> na drugiej podstronie w FAQ masz opisaną "Kolejność podłączenia

> przewodów WN"

przy zle podpietych nie odpali

musi byc wina przepustnicy - nalezy sprawidzc mase (ze wzgledu ze kol plastikowy ma wlasna , ktora jest bardzo wazna)

nastepnie czy wtyczki od krokowca i tps dobrze siedza - nastepnei trzeba ponownie przeczyscic przepustnice

pzdr

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopaki wszystko to sprawdzę i jeszcze raz przeczyszczę.Wezmę się za to w sobotę bo wolne,a dzisiaj i jutro autobus do pracy.Jakie będą efekty napisze.Pozdrawiam!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.