Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zagadka z pedałem hamulca

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy zetknął się może ktoś z takim objawem polegającym na tym, że w momencie zdejmowania nogi z pedału hamulca słychać takie jakby pyknięcie?

Dochodzi to z okoloc pedału hamulca. Włącznik świateł stop wykluczam, bo po jego wyjęciu nadal słychać to pykanie.

Nurkowałem w okolice pedałów ale do żadnych konstruktywnych wniosków nie doszedłem bo jest tam wszystko zabudowane.

Czy mógłby ktoś ewentulanie zamieścić rysunek z EPC z mocowaniem całego pedału? Może w ten sposób jakoś znajdę przyczynę hmm.gif

A przy okazji zapytam o jeszcze jedno - co może być przyczyną lekkiego bujania samochodu na boki podczas jazdy? (coś jakby podmuch wiatru bocznego tylko dmuchającego raz z jednej a raz z drugiej strony).

Pozdrawiam

Napisano

> co może być przyczyną lekkiego bujania samochodu na boki podczas jazdy? (coś jakby

> podmuch wiatru bocznego tylko dmuchającego raz z jednej a raz z

> drugiej strony).

Wypuść w końcu teściwą z bagażnika... wink.gifgrinser006.gif

Pozdroofka

Napisano

U mnie tez slychac takie pykniecie ja podejrzewam ze to jest przekaznik swiatel albo cos w tym stylu bo u mnie slychac to w komemcie wcisniecia pedalu hamulca i wlaczenia sie swaitel.

Jesli chodzi o bujanie kolego to sprawdz czy amorki czasem nie nadaja sie do wymiany.

Napisano

......"Nurkowałem w okolice pedałów."....

Z tym NURKOWANIEM to sobie uważaj... zlosnik.gif .Moze byc kłkopot... 270747800-sex.gif Z pedałami nie ma żartów.... nono.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.