Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

świece zapłonowe ISKRA

Featured Replies

Napisano

Czy jest tutaj patriota, który stosuje ten wyrób w swoim BBM i chętnie podzieli się opinią o tym produkcie?

Widzę, że do naszych silników mają standardową świecę zapłonową do benzyny i jakąś taką bajerancką do LPG hmm.gif

Różnica w cenie w porównaniu z azjatyckim konkurentem żadna, a jak w codziennej eksploatacji to wygląda?

Napisano

> Czy jest tutaj patriota, który stosuje ten wyrób w swoim BBM i

> chętnie podzieli się opinią o tym produkcie?

Był taki jeden... Przez 300 km. Potem założył NGK, który na te Iskry wymienił zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Był taki jeden... Przez 300 km. Potem założył NGK, który na te Iskry

> wymienił

a prawda to, że iskra klepie dla większych marek?

Napisano

> a prawda to, że iskra klepie dla większych marek?

A skąd on to może wiedzieć? Nawet jeśli, to przecież mogą mieć różne reżimy jakości...

Napisano

Na iskrowych jeżdziłem kiedyś w Galancie, 96tyś wytrzymały i sprzedałem dalej,teraz mam żarowe iskry,narazie 32 tys i wsio ok

Napisano

co prawda nie w BBM, a w meganie z gazem, ale mam wkręcone najzwyklejsze jednoelektrodowe iskry i już od 40-50kkm złego słowa nie mogę powiedzieć.

w drugim aucie mam iskry żarowe i już chyba dwie zimy odpalały bez najmniejszego klopotu.

ps

jak mam do wyboru polskie i zagraniczne w podobnej cenie i jakosci to zawsze biore krajowe.

Napisano

ja miałem w benzynowym Tipo problemy z obrotami, odpalaniem itd... oddałem do ASO, zmienili mi świece, tylko świece i jak ręką odjął. Jak ściągnąłem fajki to było widać, że to jest FIAT. Dopiero przy następnej wymianie, jak wykręciłem całą moim oczom ukazał się napis Iskra. Świece naprawdę dobrze się sprawowały, nie mogę powiedzieć złego słowa, chociaż wcześniej nie kupiłbym tej marki smile.gif))

Napisano

> a prawda to, że iskra klepie dla większych marek?

nie, kompletna bzdura. Iskra produkuje małe ilości świec, sami raczej podkupują pewne ref.

Napisano

Iskrą rządzi Ngk, więc pewnie przynależnosć zobowiązuje...

Założyłbym bez wahania.

Napisano

W najbliższym wydaniu programu „Polak potrafi” dnia 5 kwietnia br. (niedziela) o godz. 18.30 zostanie zaprezentowana produkcja świec zapłonowych ISKRA. Będzie można zatem zapoznać się z kolejnymi procesami produkcji świec zapłonowych, począwszy od wykonania korpusów świec, poprzez wykonanie izolatora, a kończąc na montażu i badaniach laboratoryjnych. Serdecznie zapraszamy do oglądania programu.

Powtórki będą nadawane wg programu stacji TVN TURBO w ciągu całego następnego tygodnia.

Napisano

> Iskrą rządzi Ngk, więc pewnie przynależnosć zobowiązuje...

> Założyłbym bez wahania.

NGK nie rzadzi Iskra smile.gif Skąd taki pomysl??

Napisano

Witam

Robiłem swego czasu próby z różnymi markami świec zapłonowych, wniosek nasze Bravoloty niezbyt dobrze toleruja świece innych marek niż zalecane przez producenta

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.