Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

studenka inicjatywa rajdowa - operacjaoes

Featured Replies

Napisano

Cześć chłopaki,

Mam nadzieje że nie uznacie tego za spam albo jakaś megakomercyjną reklamę 20.GIF

Od roku powstaje studencka inicjatywa pod hasłem operacjaoes.pl, chcielibyśmy zaszczepić troche sportu motorowego w naszym narodzie..;P winner.gif

Razem z kolegą, podobnie jak ja zarażonym motoryzacją i szybką jazdą postanowiliśmy zrealizować nasze marzenia. Rok temu kupiliśmy 2 maluchy, zaczeliśmy nimi szaleć po szutrach i zamknietych torach,sporo sie nauczylismy..

Okazało się że znaleźliśmy miesce (teren starego pgru) gdzie moglibysmy zbudować tor rajdowy..

Teraz mamy dwa kjsowe maluchy, tor rallycrossowy i chcielibyśmy się rozwijać, udostępniać ludziom nasz tor i te potwory które swoją drogą łądnie zamiatają

Maluszki są typu KJS, mają po około 35, 40 km. Mam nadzieje ze nasza studencka inicjatywa się wam sposoba i znajdzie się ktoś kto chciałby odwiedzić nasz tor;)

zapraszam więc was do obejrzenia strony

OPERACJI OES I odpowiedzenia na pytanie czy to się może udać..

Mamy już za sobą kilka imprez, więc są szanse że pojdziemy do przodu..Chcielibyśmy potem kupić ze 3 buggy..planów jet sporo;) ok.gif

szerokości, Marcin

Napisano

Piekna Sprawa. Jak by to bylo kolo Wrocławia to juz bym tam jechal zeby.GIF

Napisano

super sprawa z tym waszym torem

z tym sianem i oborami wokoło ma to swój klimat i fajnie wygląda ok.gif

powodzenia w dalszych planach 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

dzięki! pub2.gif

tak swoją drogą, zapraszam każdego kto ma ochote sprawdzić się na torze;Dmyśle ze na hasło AUTOKACIK zniżka bedzie 20.GIF

pozdrowionka

Napisano

Chłopaki,pomysł genialny..jak tylko wróce z przedłużonej majówki to sie odezwe do Was, myśle ze prywatnie jak i drogą oficjalną AK-Królewskiego napewno sie dogadamy..

Napisano
  • Autor

dexter no słuchaj, my wyjezdzamy na majówke na tor, też zapraszam ale wyjeżdzasz,ale potem 16 maja mamy grupę, to może i Ty z jakas ekipą wpadniecie? yay.gif

To do usłyszenia;D

Pozdrowionka i miłego weekendu 20.GIF

Napisano
Świetna sprawa chłopaki, myślę, że trzeba będzie Was kiedyś odwiedzić... smile.gifsmile.gifsmile.gif
Napisano

to jest doskonały pomysł. jak tylko uporam sie z sesją, na pewno Was odwiedzę ze znajomymi smile.gif

inicjatywa rewelacyjna ok.gifok.gifok.gifok.gifok.gif

Napisano

Rewelacja sprawa - zazdroszcze Wam takiego terenu do jazdy.

Z chęcią tam do Was zawitam.

Napisano

Pomysł jak i sama inicjatywa jest świetna i godna pochwały, i bardzo chętnie wpadnę polatać po waszym torze:):)

rozumiem że jutro jesteście na csp??

Napisano

Oby więcej takich inicjatyw!!! claps.gif Niewielkie koszty, a dużo zabawy i przede wszystkim nauki. Tak trzymać!!! ok.gif

Napisano
  • Autor

słuchajcie, stronka ruszyła już pełną parą, także zapraszam.

16 maja mamy impreze, pare osób wpada pojeździć. W razie czego kontakt jest na stronie i w priv.

Tak pomyślałem, może byście byli chętni na zorganizowanie kącikowej - i nie tylko imprezy na naszym torze. Forma zawodów dla kilku osób, puchar nagrody, pomiary czasu. Swoimi samochodami albo naszymi...?można siedzieć cały dzień i sobie na powietrzu grillować, co wy na to?

Napisano

Galeria na stronie wciąż mi nie działa...

Mam pytanie ile kosztuje wynajęcie toru przez jakiś automobilklub?

Oczywiście na jeden dzień...

Napisano
  • Autor

nieduże pieniążki. Wszystko zależy od terminu,czy nie mamy gości.Ale w tej chwili mamy sporo wolnych dni)Włożyliśmy w niego sporo pracy,ale chcemy się pokazać, zainteresować tym ludzi, najchętniej nawiązać współpracę z takimi organizacjami jak automobilkluby. palacz.gif

na pewno się dogadamy, zapraszam na priv;)

Napisano

super pomysł ok.gif

jaka jest długosc tego toru?

i gdzie on sie mniej wiecej znajduje?

Napisano

Super pomysł szkoda że tak daleko.

Napisano
  • Autor

> super pomysł

> jaka jest długosc tego toru?

> i gdzie on sie mniej wiecej znajduje?

Tor ma mniej wiecej 800 metrów, ale może mieć więcej, ponieważ możliwości wyboru tras jest sporo.

Stary pgr, więc sporo fajnych uliczek, można mieszać i dowolnie ustawiac zakręty, nawroty i szykany..

Tor znajduje się niedaleko Warszawy w Gładczynie koło Pułtuska, jakies 55 kilometrów od wawy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.