Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co sadzicie o Marea Weekend

Featured Replies

Napisano
Czesc Wam Ja jestem z zaprzyjaznionego kacika Mam do was koledzy i kolezanki pytanie Co sadzicie o samochodzie FIAT MAREA WEEKEND rocznik 97,98?Czy ten samochodzik jest wart polecenia i jak sie wam sprawuje Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Napisano

powiedz jaki silnik cie interesuje

każde ZADBANE auto jest warte polecenia

mam maryśke od niedawna i jak narazie jestem content

Napisano

>Co sadzicie o samochodzie FIAT MAREA WEEKEND rocznik 97,98?

zlosnik2.gif20.GIF270635636-JUMP2.gifyay.gif001.gifjump.gif piszę o roczniku 2000 JTD po prostu super klekotek

Z lat 97-98 jest TD - różnie o nim mówią, poelcam ew. 1,6 16V (fajnie gdyby było dobrze zagazowane). winner.gif

Napisano
  • Autor
Interesuje mnie 1.6 Pozdrawiam
Napisano

> Interesuje mnie 1.6 Pozdrawiam

zapraszam na strone klubową...

poczytaj sobie...

na towarzyskim masz podwieszony wątek z opiniami włascicieli

Napisano

mam taką ślicznotkę już ponad 3 lata.......i będzie ze mną dalej.... cool.gif

patre też się zalet Weekenda nasłuchał i kupił......i jak widzisz jest content zlosnik.gifsmile.gif

a moja opinia zawarta jest tutaj smile.gif

Napisano

1.8 z 99r, przejechane 176 tys i zero problemów, poza oczywiście eksplatacyjnymi częsciami. Dobra blacha (podwójny ocynk), częsci relatywnie tanie. Przyjemnie się prowadzi, pakowny i wygodny wózek. Unikaj tlko 1.4 (rzadko, bo rzadko, ale ten kiepski motor był ładowany i do MW), popularne 1.6 praktycznie nie do zajeżdzenia, 1,8 i 2.0 - ciut większe spalanie, ale i osiągi przyzwoite. No i fakt, że fiaty plasują się raczej w końcówce aut kradzionych - fiaty oczywiście włoszczyzna, z pominięcien unniaków czy sejów, bo te ida jak ciepłe bułki. Słowem - warty polecenia, napewno ma więcej plusów niż minusów. Zracaj jedynie uwagę na to, czy nie walony oraz czy nie ma wycieków z maglownicy/skrzyni. Jeśli motor lśni jak psu jajka - od razu uciekaj, bo znaczy się, że padaka a właściciel umył silnik przed sprzedażą. No i obowiązkowy examiner przed akupem. To chyba tyle ... ok.gif

Napisano
  • Autor
a mozna prosic o adres tej stronki klubowej Pozdrawiam
Napisano

ja mam 1,6 16v '97 180kkm i jestem zadowolony vibra.gifvibra.gifvibra.gif. Można tanio kupić a radości jest sporo i z jakością nie jest tak źle jak piszom w brookofcach i pod barem gadajom skromny.gifpalacz.gif

inna sprawa, że mam krajoofkie salonoofkie zlosnik.gif a nie niemiecki kiosk z tytoniem czy belgiski przystanek autobusowy czy tez holenderski stojak na rowery zlosnik.gifpalacz.gif

Zawsze zuzywa się to samo: zawiecha z przodu, tulejki w rozruszniku..

pieprzą się termostaty, nagrzewnice ciekną, klamki obłażą. silnik krokowy i przepustnica wymagają czyszczenia co ileś lat...

to chyba wszystko zlosnik.gif

części sa dostępne i tanie a servis chociaż opluwany to wymiana rozrządu w aso z częściami kosztuje niecałe 600pln czyli tyle, co np w innych servisach wjazd na kanał zlosnik.gif

Napisano

Witam, może nie do końca mam ten motor i rocznik co ciebie interesuje ale autko jest godne polecenia i ma duży bagażnik z uchylną częścią dolną dzięki której weszła mi do Maryśki 2-metrowa sofa biglaugh.gif Jeździ się dobrze, w trasie wygodnie nabijasz kilometry waytogo.gif Wiadomo - jak trafisz samochód w dobrym stanie będziesz zadowolony.

Napisano

szczrze to lepije kupic coś mocniejszego np 2.0 20v bo gaz pewnie i tak założysz.

albo mozna kupić jakiegoś JTD będzie oszczedznie bez gazu.

1.6 nie pali wiele mnie od 1.8 czy 2.0.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.