Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3 instalacja w samochodzie, kto da więcej ?

Featured Replies

Napisano

Witam

Pacjent seat cordoba 1.6 8v 75 KM. Dzisiaj zakładają mi w samochodzie trzecią instalację zlosnik.gif. Pierwsza była w 2000 roku II generacja, miała nie szczelać i byc cacy (kolektor plastikowy) no i po paru strzałach i wywaleniu zabezpieczeń na kolektorze po 2 miesiącach zamienili na III gen BRC just heavy. Wtedy to była w miarę nowa instalacja w ludzkiej cenie. Ten just heavy to największe badziewie jakie świat widział, nie da się tego porządnie wyregulować, miałem chyba ze 3-4 silniki krokowe (na początku na gwarancji potem jeden na własny koszt ok 500 pln), raz spalił się komputer (na szczęscie na gwarancji, też pewnie kosztuje parę stówek). No i ostanio znowu cos sie zaczęło kaszanic i zdechło więc temat just heavy sobie odpuściłem i wymieniam na stag 4 grinser006.gif Zobaczymy co z tego będzie. Przebieg samochodu 180 kkm, po ok 3-4 miesiącach przekładka się zwróci i dalej będzie znowu czysty zysk. Niestety mam zamiar za 2 lata pozbyć się grata więc chyba już V i VI generacji w tym samochodzie nie sprawdzę grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> A jaki reduktor i wtryski?

Juz nie pamiętam, znajomi tam robili i nie było problemów. Nie intersuję mnie to zbytnio. Zakład jest niedaleko od mojej fabryki wiec jak cos będzie nie tak to będę ich często odwiedzał zlosnik.gif i zostawiał samochód na poprawki i ewentualną wymianę reduktora i wtrysków na lepsze. To stary 8-mio zaworowy silnik więc bez przesady jak to w miarę zamontują i wyreguluja to będzie jeździł. Po tym just heavy to co by nie było to będzie 3 razy lepiej.

Napisano

To stary 8-mio zaworowy silnik

> więc bez przesady jak to w miarę zamontują i wyreguluja to

> będzie jeździł.

Uwierz mi, wszystko potrafią zepsuć, a w to ,,w miarę zamontują i wyregulują to będzie jeździł'' najmniej wierze:)

Obyś miał szczęście....ale profilaktycznie proponuję zakupić sobie na Alledrogo interfejs do Staga, pewnie się przyda.

Napisano
  • Autor

> To stary 8-mio zaworowy silnik

> Uwierz mi, wszystko potrafią zepsuć, a w to ,,w miarę zamontują i

> wyregulują to będzie jeździł'' najmniej wierze:)

> Obyś miał szczęście....ale profilaktycznie proponuję zakupić sobie na

> Alledrogo interfejs do Staga, pewnie się przyda.

to jest mój chyba już 4 czy 5 samochód z gazem. Zrobiłem pewnie nimi z 600-700 kkm więc nic nie jest w stanie mnie zdziwić zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.