Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] Komputer pokładowy

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich po dłuższej przewie wink.gif Była ona spowodowana poszukiwaniem młodszej asterki cool.gif

Mam na oku jedną taką 2007r. 1,7 cdti. Wszystko fajnie ale ta asterka nie ma komputera... Po wciśnięciu BC pokazuje się NO FUNCTION. Wyczytałem, że można aktywować to cudo więc w sumie się nie przejmuję ale zastanawia mnie inna rzecz. Czy komputer można odpalić z każdym wyświetlaczem?? Ta astra ma BID albo TID - przy okazji proszę o podanie różnic bo nie wiem jak to sprawdzić.

Czy funkcjonalność takiego kompa jest taka sama jak w wersji GID??

Jeżeli jest już prowadzona dyskusja na ten temat to proszę o lina bo szukajka jakoś mnie nie chciała słuchać wink.gif

POZDRAWIAM

post-69494-14352505468716_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Może tu czegoś się dowiesz:

> http://translate.google.com/translate?js...sl=ru&tl=pl

Super, dzięki 20.GIF

Wszystko teraz jasne. Komp zawsze pokazuje to samo tyle, że w wersji BID (To jest taki odpowiednik TID z astry G) trzeba "przewijać" się między wskazaniami, a na tych większych wyświetlaczach GID i CID parametry są po prostu ładniej prezentowane.

Dzięki raz jeszcze smile.gif

POZDRAWIAM

Napisano

> BID (To jest taki odpowiednik TID z astry G) trzeba "przewijać"

> się między wskazaniami,

Raczej to odpowiednik MIDa moim zdaniem.

Mnie ciekawi ile trzeba zachodu aby mieć BC z fabrycznie zamontowanym TIDem (dwuwierszowym) icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> Raczej to odpowiednik MIDa moim zdaniem.

> Mnie ciekawi ile trzeba zachodu aby mieć BC z fabrycznie zamontowanym

> TIDem (dwuwierszowym)

No w sumie tak smile.gif Ja mam nadzieję, że jakoś uda mi się odpalić tego kompa jak już się zdecyduję na zakup tej asterki. Jak by nie patrzył, BC to powinien być już standard...

Napisano

> No w sumie tak Ja mam nadzieję, że jakoś uda mi się odpalić tego

> kompa jak już się zdecyduję na zakup tej asterki. Jak by nie

> patrzył, BC to powinien być już standard...

no nie tak do końca to jest, jeżeli masz przycisk BC to masz mozliwość mieć komputer, a tak naprawde mozesz go nie mieć, jezeli nie bedzie trzeba odkodowac w aso samej funkcji BC spalanie itd. koszt okolo 120zł ja osobiście w swojej nie miałem tego uaktywnionego, trzeba było zawitac do aso.........

Napisano

Skoro pisał że wyświetla NO FUNCTION to oczywiste, że musi jechać na Techa na "odblokowanie".

Z drugiej strony bardzo się cieszę, że nie trzeba już bawić się z MIDami, manetkami i rozpruwaniem instalacji aby mieć kompa, dlatego jeśli ktoś chce mieć BC wystarczy aby udał się do kogoś z Techem i już BC działa brawo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.