Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co myślicie o tej Astrze + prośba do mieszkańców Tomaszowa M

Featured Replies

Napisano

Wpadła mi w oko taki asterix klik co o niej myślicie? Dziś dostanę więcej fotek to wrzucę na serwer. Mam jeszcze prośbę do Astromaiaków z Tomaszowa Mazowieckiego i okolić jak by ktoś miał ochotę i czas aby się przejechać i zobaczyć na żywo jak ona wygląda to był bym wdzięczny 20.GIF Bo ja mam 300 km w jedną stronę cool.gif Aha i wazie czego dajcie jakieś namiary na w miarę rozsądny warsztat gdzie można było by ją sprawdzić

Napisano

Na moje oko przód niewyraźny, dymione przednie lampy nie występowały w tym roku, modelu, jak już się pojawiły to tył i przód był przyciemniany (chyba,że ktoś sam sobie wymienił grinser006.gif ) Pod maską wyglancowane jak z fabryki no.gif

pzdr

Napisano

> Na moje oko przód niewyraźny, dymione przednie lampy nie występowały

> w tym roku, modelu, jak już się pojawiły to tył i przód był

> przyciemniany (chyba,że ktoś sam sobie wymienił ) Pod maską

> wyglancowane jak z fabryki

> pzdr

napisy na klapie tez jakos dziwnie naklejone

Napisano

> Na moje oko przód niewyraźny, dymione przednie lampy nie występowały

> w tym roku, modelu, jak już się pojawiły to tył i przód był

> przyciemniany (chyba,że ktoś sam sobie wymienił ) Pod maską

> wyglancowane jak z fabryki

> pzdr

Fakt - w komorze silnika czyściej niż u mnie w salonie grinser006.gif wniosek jedne: auto przygotowane do sprzedaży (co jeszcze nie znaczy, że to je dyskwalifikuje)

ps: co do "dymionych lamp" teori może być wiele dlaczgo i czy ktoś sam wymienił (ja mam u siebie zmienione bo mi w jednej padła regulacja i kupiłem "czarne" okazyjnie...)

Napisano

Nie jest napisane że bezwypadkowy więc czego się spodziewać... Poza tym zdjęcia lipne. oproś o VIN i lepsze zdjęcia

Napisano

> Wpadła mi w oko taki asterix klik co o niej myślicie? Dziś dostanę

> więcej fotek to wrzucę na serwer. Mam jeszcze prośbę do

> Astromaiaków z Tomaszowa Mazowieckiego i okolić jak by ktoś miał

> ochotę i czas aby się przejechać i zobaczyć na żywo jak ona

> wygląda to był bym wdzięczny Bo ja mam 300 km w jedną stronę

> Aha i wazie czego dajcie jakieś namiary na w miarę rozsądny

> warsztat gdzie można było by ją sprawdzić

Bier ja 270751858-jezyk.gif to ma 10 lat a i do jezdzenia a nie oglądania słuzy wink.gif Wszystko jest robione .Chyba ze chcesz nowe, to nie mozna miec pretensji . Miałem gościa co kupował ode mnie AI . mówi.. tu było cos malowane ,JA- było .On - czeb abedzie poprawic cała stronę .Ja jak pan chce . pojeżdził rok zrobił 18kkm i na allegro wystawił .NIC nie robił h.... jeden grinser006.gif

Napisano

Ze zdjęć wygląda bajera. Jeśli jest tak dobra jak wygląda to nic tylko brać. Ale jak dla mnie ma jedną wielką wadę, diesel to nie jest frown.gif

Napisano

Ale jak dla mnie ma jedną wielką wadę, diesel to nie

> jest

Dla mnie to akurat bylaby zaleta wink.gif

A ta Astra wyglada ladnie, aczkolwiek wyszykowana do sprzedazy...

Ja bez miernika lakieru bym sie po nia nie fatygowal, zwlaszcza, ze na czarnym az tak nie widac roznic w odcieniach...

Przebieg tez troche dyskusyjny...

Napisano

Miałem gościa co kupował ode mnie AI . mówi.. tu

> było cos malowane ,JA- było .On - czeb abedzie poprawic cała

> stronę .

Trzeba napisac zeby kupujący był w krawacie , podobno w krawatach się mniej awanturują wink.gif pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Ale jak dla mnie ma jedną wielką wadę, diesel to nie

> jest

Tylko i wyłącznie PB + LPG zlosnik.gif

> Ja bez miernika lakieru bym sie po nia nie fatygowal, zwlaszcza, ze

> na czarnym az tak nie widac roznic w odcieniach...

>

Warto inwestować w mierniki elektroniczne czy do takich samochodów wystarczy kupić sobie magnetyczny np. AT 500 ?

Napisano

w komorze silnika czyściej niż u mnie w salonie wniosek

> jedne: auto przygotowane do sprzedaży

jak wrócę do domu to wrzucę zdjęcie komory silnika w mojej astrze- a do sprzedaży wcale jej nie szykuję smile.gif

czysto miałem zarówno w starej jak i w "nowej"- jak zmieniam żarówkę,filtr powietrza,swiece czy cyzszczę przepustnicę to wiem, że się nie uświnię od błota, kurzu czy innych "nalotów".

Wszyscy się dziwią, że mam czysto- gaziarz, fachman od klimy, mechanik i sąsiedzi w garażu jak np dolewam płynu do sprysk.

Aczkolwiekm, jeśli sprzedający astrę z pierwszego postu to handlarz, więc pewnie wyczyścił auto do zdjęć smile.gif

Napisano

> Tylko i wyłącznie PB + LPG

bardzo dobrze-ja też nie lubię klekotu smile.gif - jak już kupisz, kierunek AC na 27lipca i będziesz zadowolony- zęby zjedli na astrze- pierwszte testy staga200 kilka lat temu robili własnie na AII.

> Warto inwestować w mierniki elektroniczne czy do takich samochodów

> wystarczy kupić sobie magnetyczny np. AT 500 ?

jeśli na jeden raz to zajedź do hitako na wyszyńskiego i wypozycz miernik na kilka godzin/dobę/

jak chcesz kupić, to polecam elektroniczny z sondą na przewodzie- na motokąciku poszukaj, ktoryś z AKowiczów tym handluje i pare zł rabatu daje smile.gif

Napisano

Nie jestem znawca ale aku wymienili sobie handlarze no i pod klapa wypicowane coś za czysto crazy.gif

Napisano

> Warto inwestować w mierniki elektroniczne czy do takich samochodów

> wystarczy kupić sobie magnetyczny np. AT 500 ?

Jak złapiesz troche wprawy to magnetycznym wyłapiesz nawet bardzo cienką szpachle. Oprócz tego trzeba wiedzieć że różne elementy mogą mieć fabrycznie różną grubość lakieru np słupek w Oplu ma ok 90nm a drzwi mogą mieć 120-150 wiec jak magnes lepiej trzyma na słupku niż na drzwiach to jest to normalne.

Oczywiście zawsze lepszy bedzie elektroniczny bo takim to i wspawanie ćwiartki da sie wyłapać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.