Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co za p. mechanicy

Featured Replies

Napisano

ale sie wkurzylem, pojechalem maryska na wymiane rozrzadu tzn pasek roleczki.no odebralem auto i dobrze ze powiedzialem ze chcialem stare rolki, a ten zaczal sie motac ze nie wymienione byly i wyciaga z szafy moje nowki rolki(jakbym sie nie upomnial to by zarobil na rolkach przeszlo 200zl).zaczal sie tlumaczyc ze dostep ciezki i ze mechanik sprawdzal i ze nie trzeba bylo rolek wymieniac bo sa dobre...hmm chyba wybiore sie do kierownika.za sam pasek zbecelowal mnie 120zl

Napisano

nie bardzo rozumiem co ty tutaj robisz, bo ja juszch bym na nich siedział

a po drugie to masz pewność ze cokolwiek coś zrobili ??(pasek)

Napisano
  • Autor

> nie bardzo rozumiem co ty tutaj robisz, bo ja juszch bym na nich

> siedział

> a po drugie to masz pewność ze cokolwiek coś zrobili ??(pasek)

czekam bo kierownik ma byc wieczorem, pasek mi pokazali stary,a dziad najpier widzialem te rolki lezaly na stole poszedlem do domu po kase wrocilem patrze a rolki juz w szafce ale nic czekam moze cos powie. a gosc nic odchodzi a ja na to a stre rolki moeg a ten wtedy w/w spiewke

Napisano
  • Autor

skurw... totalne... tak to nic nie wiedzialbys...

napisz jaki to jest serwis coby inni omijali z daleka...

Napisano

wiesz ja sie tam na 2.0 nie znam ale zdaje mi sie ze to nie jest tak hop siup w tym silnkiku zrobić rozrząd wiec..... hmm.gif

Napisano

> wiesz ja sie tam na 2.0 nie znam ale zdaje mi sie ze to nie jest tak

> hop siup w tym silnkiku zrobić rozrząd wiec.....

No dokładnie, rozrząd tam wymienic to ... bez komentarza. Facet chyba chciał się wykazać, a potem nie umiał zrobić.

No ale to go wogóle nie usprawiedliwia.

Mimo wszystko wymieniłbym te rolki na Twoim miejscu.

Napisano
  • Autor

> No dokładnie, rozrząd tam wymienic to ... bez komentarza. Facet chyba

> chciał się wykazać, a potem nie umiał zrobić.

> No ale to go wogóle nie usprawiedliwia.

> Mimo wszystko wymieniłbym te rolki na Twoim miejscu.

dostał pasek, i dwie rolki ja place wiec ja go nie pytam czy ma wymieniac tylko daje do wymiany a ten bez konsultacji zemna wymienil sam pasek.gadal ze dostep ciezki itd. dlatego nie wymienil rolek ale to juz nie moja sprawa czy ciezki dostep czy nie

pomijam fakt ze mial mi zrobic jeszcze termostat ale juz nie zdazyl

Napisano

Idz! W takich wypadkach wypada awansowac na mianowanego domosiciela biglaugh.gif Zrobisz dobry uczynek ok.gif

A tak przy okazji rabanu narobiles ? Mam nadzieje bylo glosno klotnia.gif

Napisano
  • Autor

> A gdzie byłeś z autkiem?ASO Stalowa Wola czy u pana Henia?

u pana Henia,a dokladnie mini warsztat robi tam z 4-5 kolesi, a mi robil jescze jakis "mlody" chcialem z nim pogadac ale gosc mowi ze mlody w szkole bo sie uczy ,heh a gosc mowi ze on rzetelny itd.

a propo a w Stalowej dobrze robia?? ile biora za wymiane?? czesci mam swoje

Napisano

Prawde mowiac to coraz wiecej mechanikow to szmaty...oszukuja coraz czesciej albo robia od niechcenia....nie na jakosc tylko ilosc.Mnie to wkur*** jak jasna cholera bo ajk sie cos robi to powinnjo do tego powaznie podejsc,tym bardziej, ze np ja lubie miec w aucie wszystko na cacy...

Napisano

upewnij się lepiej, czy Ci pasek wymienił - a nie ściemnia...

wymiana paska w R5 nie jest taka prosta - nie ma dostępu i trzeba się troche nakombinować (np. unieść lekko silnik)

a rolki wymieniaj bezwzględnie....

Napisano
  • Autor

> jesli chodzi u mnie jak jest z mechanikami to jest lipa (radom i okolice)a zwlaszcza w salonie sptm oraz inter auto nie przykladaja sie do pracy i dlatego jezdze do prywatnego mechanika na janiszew ten jeszcze mnnie nie zawiodl od paru lat i jestem zadowolony

Napisano
  • Autor

> może jeszcze zapłaciłeś za usługe?

zaplacilem za usluge bo jak napisalem wyzej myslelem ze wszystko wymienione.dopiero po zaplaceniu jak zapytalem o stare rolki to ten powiedzial aa rolki nie wymienione itd...jaki jestem zly.bylem wieczorem ale kierownika nie bylo,gadam do goscia ze mnie nie interesuje i ze nie bede doplacal i chce zeby mi rolki wymienili i z kierownikiem chce sie widziec.gosciu nic nie oponowal tylko gada ze jutro zebym przyjechal bedzie ten co zmienial i sie "dogadamy"

Napisano

Zrob im tam bajzel...beda mieli nauczke na przyszlosc.Idz do kierownika.Jak oni są tacy madrzy to pokaz im czym to owocuje angryfire.gif

Napisano

pod żadnym pozorem nie zgadzaj sie żeby poprawiał ten co spierdzielił

Napisano

trzeba jeszcze zauważyć fakt że kierownik może wszystko wiedzieć i może próbować szybko sprawie ukręcić łeb.

wszystkim trzeba patrzeć na ręce uzbroj_zlo.gif

Napisano
  • Autor

> pod żadnym pozorem nie zgadzaj sie żeby poprawiał ten co spierdzielił

dlaczego nie ten sam??

hmm wlasnie ma mi to robic ten sam co robil tylko tym razem chce byc caly czas przy tym obecny

Napisano

Kurcze nie wiem ale wy ciagle nażekacie na tych mechanikiów ja mam swojego mechanika od 4 lat i jeszcze nic nie spieprzyl ani nie oszukal,jak szukalem staralem sie znalesc warsztat jedno osobowy gdzie wlasciclel jest rowniez mechanikiem i musi pracowac na renomę w dodatku jest tani naprzyklad za podlaczenie do kompa bierze 40 zł !! no i wyklepac mlotek.gif i wymalowac potrafi jak się coś przydaży sciana.gif.

> dlaczego nie ten sam??

> hmm wlasnie ma mi to robic ten sam co robil tylko tym razem chce byc

> caly czas przy tym obecny

Napisano

> dlaczego nie ten sam??

taka zasada, życie mnie nauczyło wink.gif

dlatego ze może być lekko na ciebie wqrfiony a jak będzie sie chciał odegrać to zrobi to. no.gif

Napisano

> dlaczego nie ten sam??

Podejrzewam, że cuś takiego jak gwarancja na tę fuchę to też nie dostaniesz.

Napisano

95% mechanikow to partacze i oszusci. Ja rowniez mam swojego Pana Kazia i nie narzekam. Wczesniej jednak mialem ogromny problem z serwisowaniem auta. Nawet kiedy jezdzilem jeszcze garbem - jeden byl b. drogi, a drugi zlodziej... angryfire.gif

Napisano

jak to kur...wa(!!!) ciężki dostęp !? To chyba od tego mają warsztat , narzędzia i umiejętności(?) , żeby dostęp był łatwy. A dostęp do twojej kasy to łatwy mieli złodzieje !? Rób raban na calego i nie ustępuj...a z tym kierownikiem co go nie ma to ściemniają,bo liczą ,że ci przejdzie.

Napisano

> ale sie wkurzylem,

i dlatego nie lubię furki bez nadzoru zostawiać ... a niestety ostatnio muszę frown.gif, z tym, że, stare części (moje confused.gif) ASO zostawia mi w pudełku w bagażniku i później decyduję czy zabrać, czy im zostawić.

Napisano
  • Autor

toz to masakra

mechanicy wymieniaja mi te rolki,dopiero rozgryzaja jak to zrobic,uniesli silnik troche i probuja.ale stala sie straszna rzecz nie wiem czy to przez podnosnik czy przez co ale wybulwilo mi lewy blotnik przedni.jak to sie stalo?? jestem zalamany.:(((((

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.