Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Passat B5 FLkombi

Featured Replies

Napisano

> Do oceniaczy ze zdjęć:

> Co sądzicie o tym wozie ?

> jakiś tekst

1 auto jest z niemieckiego taxi.

2. Przebieg odrazu dolicz sobie +100 tysiecy

3. Spalanie rotfl.gif odrazu dolicz sobie + 2litry do tego co pisze sprzedajacy.

Generalnie ogolszenie to jedno wielkie klamstwo i napisane pod publike. Inna sprawa ze wartosc tego auta to jakies 16-17 tysiecy (ze wzgledu na to ze to TAXI) i nikt tego niechce kupowac.

Napisano
  • Autor

> 1 auto jest z niemieckiego taxi.

> 2. Przebieg odrazu dolicz sobie +100 tysiecy

> 3. Spalanie odrazu dolicz sobie + 2litry do tego co pisze sprzedajacy.

> Generalnie ogolszenie to jedno wielkie klamstwo i napisane pod publike. Inna sprawa ze wartosc tego

> auta to jakies 16-17 tysiecy (ze wzgledu na to ze to TAXI) i nikt tego niechce kupowac.

czemu twierdzisz że Taxi ?

Napisano

> Generalnie ogolszenie to jedno wielkie klamstwo i napisane pod publike. Inna sprawa ze wartosc tego

> auta to jakies 16-17 tysiecy (ze wzgledu na to ze to TAXI) i nikt tego niechce kupowac.

ad 3. A na jakiej podstawie twierdzisz że to auto ma palić 8,5l/100km? jeśli chodzi o deklarowane 6,5l l w mieście to jest realne ale na 100% jak ktoś tak jeździł to turbina do czyszczenia. Mam b5 fl też 130 koni i przy moim stylu jazdy czyli "umiarkowanie agresywnym" wink.gif w cyklu mieszanym wychodzi dokładnie 7,02l/100km

Też ciekawy jestem skąd wiesz że to taxi?

A odnośnie ceny... Dobrze bym się zastanowił dlaczego b5fl tdi 130 koni ma kosztować mniej niż ~24k - 25k skoro taki super zadbany?

Napisano

> czemu twierdzisz że Taxi ?

Po kolorze można poznać. Kość słoniowa charakterystyczna dla niemieckich taksówek oto przykład .

Co do przebiegu to jest na bank cofnięty.

Napisano

> Po kolorze można poznać. Kość słoniowa charakterystyczna dla niemieckich taksówek oto przykład .

> Co do przebiegu to jest na bank cofnięty.

Tylko ze oferowane auto jest koloru białego a nie kość słoniowa.

Napisano

> Tylko ze oferowane auto jest koloru białego a nie kość słoniowa.

biale jak snieg to to nie jest zlosnik.gif

Napisano

> 1 auto jest z niemieckiego taxi.

bardzo prawdopodobne no.gif

> 2. Przebieg odrazu dolicz sobie +100 tysiecy

jeśli taxa to raczej +300

a tutaj to przegiąłeś, sam mam takiego paska z tym że w sedanie i spalanie jest realne, nawet bardzo ok.gif

Napisano

> Tylko ze oferowane auto jest koloru białego a nie kość słoniowa.

Wady wzroku to ja nie mam. Ale zobacz sobie na 4 zdjęcie i zobacz dokładnie na miejsca, które są oświetlone prawdopodobnie przez drugi samochód.

Napisano

> Wady wzroku to ja nie mam. Ale zobacz sobie na 4 zdjęcie i zobacz dokładnie na miejsca, które są

> oświetlone prawdopodobnie przez drugi samochód.

Faktycznie to nie jest bialy kolor... A to tajemnicze oświetlenie to wg mnie jednak słońce... W tle widać oświetlone pola i domy... Chyba zachodzące słońce?

Napisano

> Wady wzroku to ja nie mam. Ale zobacz sobie na 4 zdjęcie i zobacz dokładnie na miejsca, które są

> oświetlone prawdopodobnie przez drugi samochód.

Ale sprzedający nawet określił kolor jako biały hmm.gif U mnie na 3rzech monitorach też jest biały wink.gif

Napisano

> Ale sprzedający nawet określił kolor jako biały U mnie na 3rzech monitorach też jest biały

To masz dziwne kolory na tym monitorze. A wogóle jest inne określenie przez alledrogo na ten kolor poza białym? Chyba nie.

I tu z alledrogo Passat w kolorze Białym a nie kremowym. jakiś tekst

Napisano

> To masz dziwne kolory na tym monitorze. A wogóle jest inne określenie przez alledrogo na ten kolor

> poza białym? Chyba nie.

Przy wystawianiu ogłoszenia nie ma obowiązku podawania koloru i myślę, że gdyby auto miało kolor inny niż biały to by go nie podał. Zresztą nie ma co się tutaj sprzeczać tylko najlepiej spytać właściciela.

Napisano

> I tu z alledrogo Passat w kolorze Białym a nie kremowym. jakiś tekst

Kwestia czym robione zdjęcia, jakie ustawienia aparatu itp. Co o tym myślę napisałem wyżej wink.gif

edit: ten egzemplarz u Ciebie jest biały czy srebrny/szary ??? hmm.gif

Napisano

> Kwestia czym robione zdjęcia, jakie ustawienia aparatu itp. Co o tym myślę napisałem wyżej

> edit: ten egzemplarz u Ciebie jest biały czy srebrny/szary ???

ten jest biały. otwórz sobie zdjęcie tego o którym ty piszesz i tego o którym rozmawiamy. u mnie jest róznica wink.gif

Napisano

> Kwestia czym robione zdjęcia, jakie ustawienia aparatu itp. Co o tym myślę napisałem wyżej

> edit: ten egzemplarz u Ciebie jest biały czy srebrny/szary ???

Tak jak Ajku napisał. Ten co dałeś jest biały. Porównaj sobie na podobnych rozdzielczościach oba samochody. U mnie też jest ewidentna różnica.

Napisano

Ten z pierwszego postu to typowy "majonez", a te podadane przez Ciebie i drugiego kolegę są białe.

Sprzedawca z pierwszego postu, to typowy krętacz. Udaje w opisie sierotkę - Marysię i to podanie koloru białego w opisie aukcji to też wg. mnie działanie celowe.

Napisano
  • Autor

> biale jak snieg to to nie jest

oglądałem, auto jest białe, nie żadna kość słoniowa czy inny odcień. Normalne białe kombi. Na środku dachu ma okrągłą białą naklejkę - właściciel twierdzi że specjalnie na antenę CB magnesową ale tak sobie myślę że antenę stawia się w kombiaku przeważnie z tyłu a nie centralnie na środku miejscu gdzie typowe auta mają napis TAXI zlosnik.gif

a tak poza tym , nie bite i nie zniszczone w środku

Napisano

> Ten z pierwszego postu to typowy "majonez", a te podadane przez Ciebie i drugiego kolegę są białe.

> Sprzedawca z pierwszego postu, to typowy krętacz. Udaje w opisie sierotkę - Marysię i to podanie

> koloru białego w opisie aukcji to też wg. mnie działanie celowe.

Gość przesłał mi fotki. Na nich auto jest białe. Potwierdził również pisząc "Kolor samochodu jest biały, lśniący.".

Czy macie jeszcze coś do dodania w tej kwestii ??? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> a moze zaproponuje swojego b5fl kombi 2002 awx 131km

wiela ?

Napisano

> a tutaj to przegiąłeś, sam mam takiego paska z tym że w sedanie i spalanie jest realne, nawet

> bardzo

Wiesz co jezdza takim od pol roku i niechce mi wyjsc w miescie typu Wrocław mniej jak 8l. Wiec opowiesci o 6.5 w miescie to mozna sobie miedzy bajki wlozyc.

Napisano

> Gość przesłał mi fotki. Na nich auto jest białe. Potwierdził również pisząc "Kolor samochodu jest

> biały, lśniący.".

> Czy macie jeszcze coś do dodania w tej kwestii ???

Sokro jest bialy to OK. W takim razie fotki spartolil bo polowa bedzie myslala ze to majonez wink.gif

Napisano

> Wiesz co jezdza takim od pol roku i niechce mi wyjsc w miescie typu Wrocław mniej jak 8l. Wiec

> opowiesci o 6.5 w miescie to mozna sobie miedzy bajki wlozyc.

Ja też takim pomykam i przy wczesnej zmianie biegów i smyraniu pedału gazu jest to do zrobienia. Tylko jak mówiłem, dla mnie to morderstwo na turbinie. No ale taksiarze tak jeżdżą... Przynajmniej mój mech od czyszczenia turbo twierdzi że jego najlepszymi stałymi klientami są właśnie taksiarze. wink.gif

Napisano

> Ja też takim pomykam i przy wczesnej zmianie biegów i smyraniu pedału gazu jest to do zrobienia.

> Tylko jak mówiłem, dla mnie to morderstwo na turbinie. No ale taksiarze tak jeżdżą...

> Przynajmniej mój mech od czyszczenia turbo twierdzi że jego najlepszymi stałymi klientami są

> właśnie taksiarze.

Moze i masz racje jak bym jezdzil do 2000obr to moze tak wink.gif

Napisano

> Wiesz co jezdza takim od pol roku i niechce mi wyjsc w miescie typu Wrocław mniej jak 8l. Wiec

> opowiesci o 6.5 w miescie to mozna sobie miedzy bajki wlozyc.

nie rozumiem, sugerujesz mi fantazjowanie icon_rolleyes.gif

nie mam powodów ku temu, nikt Ci nie każe w to wierzyć. Pozostaje mi tylko współczuć spalania Twojego Paska no.gif

Napisano

popros o zjęcie konsoli środkowej i zobacz czy nie ma tam dodatkowego pstryczka do zapalania światła wewnetrznego, tak w pobliżu włacznika waryjnych.

jak ma taki włącznik to jest pewne prawdopodobieństwo exTaxi

Napisano

> popros o zjęcie konsoli środkowej i zobacz czy nie ma tam dodatkowego pstryczka do zapalania

> światła wewnetrznego, tak w pobliżu włacznika waryjnych.

> jak ma taki włącznik to jest pewne prawdopodobieństwo exTaxi

Na fotkach jakie otrzymałem od sprzedającego nie ma żadnych pstryczków na konsoli wink.gif i jak już pisałem wcześniej auto jest białe.

Napisano

> nie rozumiem, sugerujesz mi fantazjowanie

> nie mam powodów ku temu, nikt Ci nie każe w to wierzyć. Pozostaje mi tylko współczuć spalania

> Twojego Paska

nie sugeruje fantazjowania. Poprostu jak ktos mieszka lub duzo jezdzi za miaste to takie spalanie jest jak najbardziej realne. Ale nie jak ktos jezdzi po miescie gdzie 5km jedzie sie 40minut to niema szansy na spalanie w granicach 6l. A napewno nie autem gabartyow Passata.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.