Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zachorowała...

Featured Replies

Napisano

Objawy są takie: (już mnie szlag trafia) w czasie jazdy w poniedziałek przy szybkości 100km/h ,temperaturze na połowie skali silnik zgasł,pojawiła się nagle marchewa i aku i zdechł...po około 10 min. postoju odpalił,wszystko ok, dało się przejechać 9 km i znowu to samo... i tak przez 30 km,aby do domu dojechać.Podejrzenie padło na filtr paliwa,że niby zatkał się, to następnego dnia wymieniłem na nowy,od razu luknołem na kolorek i konsystencję/klarowność ropki i wyszło ok...po przejechaniu 144 km w ciągu 3 dni objawy dzisiaj takie same...marchewa,silnik zdycha,nie można go odpalić w ciągu 10-15 min, po tym czasie odpala normalnie i można parę km przejechać...sprawdzałem nawet czy jest ciśnienie na wylocie filtra i odkręciłem przewód paliwowy na wylocie i pokręciłem rozruchem i ropa sika na wszystkie strony...Już brak mni pomysła i cierpliwości...nie mam dostępu do euroscana

Napisano

najlepiej podłączyć pod komputer... a tak po objawach to pewnie czujnik prędkości obrotowej na wale...

Napisano

> pomysła i cierpliwości...nie mam dostępu do euroscana

40 PLN-ów kosztuje fejs do darmowego FES .

Nie szkoda ci bardziej nerwów ?

Napisano
  • Autor

> 40 PLN-ów kosztuje fejs do darmowego FES .

> Nie szkoda ci bardziej nerwów ?

szkoda,szkoda...tylko czekam aż może się pojawi wersja na usb bo mam lapka bez comów...i chyba to będzie to- czujnik położenia wału

Napisano

Wystarczy zwykły interfejs do vaga na usb i FES .

Napisano

> szkoda,szkoda...tylko czekam aż może się pojawi wersja na usb bo mam lapka bez comów...

hmm.gif Przecież to jest wersja na USB - wątek podwieszony od 3 miesięcy - nie czytałeś ? icon_eek.gif

> i chyba to będzie to- czujnik położenia wału

Z objawów tak by wynikało .

Napisano
  • Autor

> Wystarczy zwykły interfejs do vaga na usb i FES .

a poka ,poka jak to wygląda ? widać nie jestem w temacie...postęp technologiczny u mnie jest 100 lat za murzynami

Napisano

ja miałem podobne objawy jak miałem uszkodzony czujnik/ regulator ciśnienia paliwa (gasł bez przyczyny nie można go bylo odpalić przez jakąś chwile później odpalał) zdiagnozowane na kompie po wymianie problem znikl

Napisano
  • Autor

czujnik kupiony,założony i działa....nigdy więcej wymiany czujnika położenia wału z autem na lewarku...masssakra normalnie jak ktoś ma dłonie jak bochen chleba wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.