Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

hmmm moto do zaopiniowania ... CBF600

Featured Replies

Napisano

no właśnie ...

jadę się przymierzyć i sprawdzić cenę ... prawdopodobnie będzie zachęcająca ...

co wy na to ... jakieś plusy minusy tego modelu ?

... z tego co patrzę to tylko wersja bez owiewki ... owiewka jest jaka " dziwna "

zresztą nie mam zamiaru wariować z prędkością ... to ma być sposób na oderwanie się od prozy życia wink.gif a nie od życia wink.gif

honda-cbf600-n-s-1.jpg

Napisano

same plusy żadnych minusów zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> same plusy żadnych minusów

no to jadę poznać ostatniego plusika ... czyli cenę , jak mnie przekona i będzie mi pasował ... to ...

" poproszę czarny " skromny.gif

Napisano

> no to jadę poznać ostatniego plusika ... czyli cenę , jak mnie przekona i będzie mi pasował ... to

> ...

> " poproszę czarny "

ooo szybko, po jednej opini wink.gif znaczy że jesteś za bardzo napalony i wad nie zauważysz zlosnik.gif

Napisano

> no właśnie ...

> jadę się przymierzyć i sprawdzić cenę ... prawdopodobnie będzie zachęcająca ...

> co wy na to ... jakieś plusy minusy tego modelu ?

> ... z tego co patrzę to tylko wersja bez owiewki ... owiewka jest jaka " dziwna "

> zresztą nie mam zamiaru wariować z prędkością ... to ma być sposób na oderwanie się od prozy życia

> a nie od życia

moto fajne ale ja bym jednak bral wersje z polowiewka, duzo wiekszy komfort uzytkowania

Napisano

> Kolego Leff, pan do Ciebie

ja mialem CBF 500 a teraz mam CB600F, mala roznica w kolejnosci literek hahahahah

jezdzilem przez dwa dni na CBF600 i jak dla mnie to bardzo fajny wybor

Napisano

HONDA:D Więcej zalet nie trzeba wymieniać;p Polecam owiewke, jaka by nie była to zawsze będzie lepsza niż jakby jej nie było:) Do mojej CB zamontowałem owiewke Puiga za 80zł i różnica jest ogromna:)

Napisano
  • Autor

> ooo szybko, po jednej opini znaczy że jesteś za bardzo napalony i wad nie zauważysz

nie jestem napalony , tylko wkurzony hehe.gif

byłem przymierzyłem się ... mi pasuje ok.gif

pozatym dziesiątki motonitów nie mogą się mylić ...

tylko że ... czarnych nie ma frown.gif

srebrny czy złoty ... oto jest pytanie ... cena ... no cóż 23,000plnów rocznik 2009. ok.gif

za 300 zeta dokupię sobie szybę dedykowaną do tego modelu i gitara gra ok.gif

Napisano

> nie jestem napalony , tylko wkurzony

> byłem przymierzyłem się ... mi pasuje

> pozatym dziesiątki motonitów nie mogą się mylić ...

> tylko że ... czarnych nie ma

> srebrny czy złoty ... oto jest pytanie ... cena ... no cóż 23,000plnów rocznik 2009.

> za 300 zeta dokupię sobie szybę dedykowaną do tego modelu i gitara gra

dedykowana bedzie drozsza niz 300, poza tym gmole sobie dokup

ja bym bral srebrna

Napisano
  • Autor

> dedykowana bedzie drozsza niz 300, poza tym gmole sobie dokup

> ja bym bral srebrna

przymierzaliśmy w salonie jak wygląda i jest idealnie dopasowana do lampy i zegarów ...

cena 302zł bodajże ok.gif

ja chyba tez jestem za ... tyle że te które ja oglądałem mają srebrny silnik a ta na fotce czarny ... pytanie dlaczego

Napisano

> przymierzaliśmy w salonie jak wygląda i jest idealnie dopasowana do lampy i zegarów ...

> cena 302zł bodajże

> ja chyba tez jestem za ... tyle że te które ja oglądałem mają srebrny silnik a ta na fotce czarny

> ... pytanie dlaczego

starsze rocznikowo modele mialy chyba czarny silnik. W 2009 roku CBF 600 solidnie poprawiono i zmieniono chyba kolor silnika

Napisano
  • Autor

> starsze rocznikowo modele mialy chyba czarny silnik. W 2009 roku CBF 600 solidnie poprawiono i

> zmieniono chyba kolor silnika

dokładnie już wydzwoniłem w sklepie tą informację ... szyba 304 zł

crash pady 310zł ...

wstępna rezerwacja dokonana ... ok.gifok.gifok.gif

jakieś pomysły na najtańsze ubezpieczenie ? ? ? ?

Napisano

> dokładnie już wydzwoniłem w sklepie tą informację ... szyba 304 zł

> crash pady 310zł ...

> wstępna rezerwacja dokonana ...

> jakieś pomysły na najtańsze ubezpieczenie ? ? ? ?

olej crash pady i kup gmole

allegro

cena niewiele wieksza a zabezpieczenie duzo lepsze

Napisano
  • Autor

> olej crash pady i kup gmole

> allegro

> cena niewiele wieksza a zabezpieczenie duzo lepsze

w sumie nie zrozumiałem się wychodzi ze sprzedawcą ...

zrobię tak jak piszesz ...tylko jak narazie jestem przerażony stawką ubezpieczenia ...

o 100 zł więcej niż na samochód o ponad 3 krotnie wyższej wartości icon_eek.gif

Napisano

> w sumie nie zrozumiałem się wychodzi ze sprzedawcą ...

> zrobię tak jak piszesz ...tylko jak narazie jestem przerażony stawką ubezpieczenia ...

> o 100 zł więcej niż na samochód o ponad 3 krotnie wyższej wartości

a kto Ci kaze placic AC? ja mam tylko OC

Napisano
  • Autor

> a kto Ci kaze placic AC? ja mam tylko OC

lizink 270751858-jezyk.gif

przy ofercie 110% szkoda mi wydawać własną kasę ...szczególnie że jej nie mam wink.gif

Napisano

> olej crash pady i kup gmole

> allegro

> cena niewiele wieksza a zabezpieczenie duzo lepsze

Potwierdzam:D gmole o niebo lepsze:) Tutaj opisałem moją sytuację. Dzięki gmolą na motocyklu nie ma śladu. Oparłem się gmolem o felgę samochodu. Felga cała obtarta a na motocyklu nic nie widać:) Crash pad jest mniejszy i mógłby się wsunąć między koło a nadkole i była by gleba.

Napisano
  • Autor

> widać:) Crash pad jest mniejszy i mógłby się wsunąć między koło a nadkole i była by gleba.

zamówione ....

gmole i cała reszta ...

co do stroju to narazie kurtka kask i buty tyle że krótkie ok.gif

fly.giffly.giffly.gif

jeszcze tylko zrobię prawo jazdy i będzie komplet rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> zamówione ....

> gmole i cała reszta ...

gratulacje i jaki kolor zlosnik.gif

> co do stroju to narazie kurtka kask i buty tyle że krótkie

spodnie skombinuj jakieś bo w zwykłych zimno będzie

Napisano
  • Autor

> gratulacje i jaki kolor

> spodnie skombinuj jakieś bo w zwykłych zimno będzie

na 99 % srebrny , ale do poniedziałku zarezerwowałem oba slinka.gif

spodnie ... chyba jeansy motocyklowe ... sam w sumie nie wiem , zobaczy się ...

mam dostać gmole szybkę i coś jeszcze do moto ...

niestety zero obniżki , cena 23900 plnów brutto

283636244-Fotka002.jpg

post-30518-14352507524989_thumb.jpg

Napisano

W spodniach motocylowych o niebo lepiej się jeździ, nie wieje po nogach. Pomyśl o tym:) nawet najtańsze są lepsze niż jazda w zwykłych.

Napisano

> srebrny czy złoty ... oto jest pytanie ... cena ... no cóż 23,000plnów rocznik 2009.

> za 300 zeta dokupię sobie szybę dedykowaną do tego modelu i gitara gra

Sokół ul Montażowa?

Napisano

> ja mialem CBF 500 a teraz mam CB600F, mala roznica w kolejnosci literek hahahahah

A to przepraszam zlosnik.gif

Napisano

> jakieś pomysły na najtańsze ubezpieczenie ? ? ? ?

Zadzwoń do Hestii, jak ja kupiłem swoją CBF600 trzy lata temu, to mieli jakiś specjalny pakiet na Hondy nie starsze niż 4 lata - dostępny był tylko u niektórych przedstawicieli, więc musisz popytać. Cena za OC+AC była w nim naprawdę atrakcyjna. Załatwiałem w Agencji Konsultant w Warszawie, tel. 852-30-60/61. Nie wiem, czy jeszcze aktualny, bo mój egzemplarz z racji wieku nie podpada już po to ubezpieczenie, a "normalna" cena w Hestii była wyraźnie wyższa niż w PZU.

Napisano
  • Autor

> Sokół ul Montażowa?

oczywiście

Napisano
  • Autor

> Zadzwoń do Hestii, jak ja kupiłem swoją CBF600 trzy lata temu, to mieli jakiś specjalny pakiet na

> Hondy nie starsze niż 4 lata - dostępny był tylko u niektórych przedstawicieli, więc musisz

> popytać. Cena za OC+AC była w nim naprawdę atrakcyjna. Załatwiałem w Agencji Konsultant w

> Warszawie, tel. 852-30-60/61. Nie wiem, czy jeszcze aktualny, bo mój egzemplarz z racji wieku

> nie podpada już po to ubezpieczenie, a "normalna" cena w Hestii była wyraźnie wyższa niż w

> PZU.

wynalazłem ... wyliczyłem Allianz , 1300zł za komplecik ... ok.gif

Napisano

> na 99 % srebrny , ale do poniedziałku zarezerwowałem oba

> spodnie ... chyba jeansy motocyklowe ... sam w sumie nie wiem , zobaczy się ...

> mam dostać gmole szybkę i coś jeszcze do moto ...

> niestety zero obniżki , cena 23900 plnów brutto

z ABSem czy bez?

Napisano
  • Autor

> z ABSem czy bez?

bez , rocznik 09

Napisano

> wynalazłem ... wyliczyłem Allianz , 1300zł za komplecik ...

Ale przy ubezpieczaniu pewnie cię poproszą o prawko na 2oo - załatwiłeś tą sprawę już w międzyczasie ? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ale przy ubezpieczaniu pewnie cię poproszą o prawko na 2oo - załatwiłeś tą sprawę już w

> międzyczasie ?

dziwny pomysł ... myślisz że karta woźnicy wystarczy ?

a poważnie , zdziwiłeś mnie taką wizją ... najwyżej wyślę pracownika ... hehe.gif

ps. w moim przypadku sprawa prawka to naprawdę kwestia dwóch trzech tygodni plus czas oczekiwania na dokument ...

mam do zdania tylko " praktykę " i już wink.gifuzbroj_zlo.gif

najwyżej moto sobie chwile poczeka w ciepłym garażu sick.gif i tak pogoda jak dotąd nie zachęca crazy.gif

Napisano

> Ale przy ubezpieczaniu pewnie cię poproszą o prawko na 2oo - załatwiłeś tą sprawę już w

> międzyczasie ?

A dlaczego mieliby poprosić o prawko? Przecież samochód też możesz posiadać i ubezpieczać nie mając prawa jazdy.

Napisano

> A dlaczego mieliby poprosić o prawko? Przecież samochód też możesz posiadać i ubezpieczać nie mając

> prawa jazdy.

Towarzystwa ubezpieczeniowe mają czasem zaskakujące pomysły , zwłaszcza jeśli chodzi o motocykl , np. przypominam sobie takie pytanie - jak długo posiadam prawo jazdy i jakie kategorie smirk.gif

Napisano

> Towarzystwa ubezpieczeniowe mają czasem zaskakujące pomysły , zwłaszcza jeśli chodzi o motocykl ,

> np. przypominam sobie takie pytanie - jak długo posiadam prawo jazdy i jakie kategorie

No długość posiadania jest ważna ze względu na zniżki, więc to pytanie jest jak najbardziej zrozumiałe. Ale inne kategorie?

Napisano
  • Autor

> No długość posiadania jest ważna ze względu na zniżki, więc to pytanie jest jak najbardziej

> zrozumiałe. Ale inne kategorie?

właścicielka moto nie ma prawa jazdy wcale na kat A ... a moto będzie służyć jako reklama ok.gifok.gifok.gifskromny.gif i nikt na nim jeździć nie będzie oink.gif

i co ... nie ubezpieczą ? bo co ... przecież kupno moto nie oznacza że będzie nim jeździć ... może po prostu chciała mieć hehe.gifhehe.gifhehe.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> Poważnie piszesz?

poważnie skromny.gif

Napisano

> właścicielka moto nie ma prawa jazdy wcale na kat A ... a moto będzie służyć jako reklama i

> nikt na nim jeździć nie będzie

> i co ... nie ubezpieczą ?

Jeśli kupione w celach związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej to ubezpieczą , ale za ... potrójną stawkę grinser006.gif

Napisano

> Jeśli kupione w celach związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej to ubezpieczą , ale za

> ... potrójną stawkę

jesteś tego pewien? Kiedyś rzeczywiście motocykle przeznaczone do nauki jazdy były tak ubezpieczane, ale żeby każdy przeznaczony do użytku w firmie to pierwsze słyszę ...

Napisano
  • Autor

> Jeśli kupione w celach związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej to ubezpieczą , ale za

> ... potrójną stawkę

trzymajmy się jakichś faktów ... chociaż luźno ale jednak skromny.gif

Napisano

> poważnie

Rób jak uważasz - brak prawka = brak kasy z AC. Moto w leasingu musi mieć AC. icon_rolleyes.gif

Napisano

> Rób jak uważasz - brak prawka = brak kasy z AC. Moto w leasingu musi mieć AC.

dokladnie prawko to podstawa cfaniak.gif

Napisano
  • Autor

> Rób jak uważasz - brak prawka = brak kasy z AC. Moto w leasingu musi mieć AC.

dlaczego zakładasz że będę potrzebować kasy z AC crazy.gifrotfl.gif

pozatym prawko zrobię w miesiąc skromny.gif na wakacje już będzie ... mam do zdania tylko egzamin praktyczny , bez kursów itp. ( mam A1 od 10 lat )

Napisano
  • Autor

> dokladnie prawko to podstawa

tak jest wujku hehe.gifwink.gif

ale naprawdę nie o to pytam hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

> dokladnie prawko to podstawa

A czy czasem kolega sam nie jeździ bez prawa jazdy kat. A ? zlosnik.gif

Napisano

> A czy czasem kolega sam nie jeździ bez prawa jazdy kat. A ?

ja/? a w zyciu grinser006.gif

Napisano

i jaki kolor wybrałeś?

Napisano
  • Autor

> i jaki kolor wybrałeś?

srebrny , ale mam małe kłopoty z formalnościami oslabiony.gif i jak nie będą chcieć zaczekać w sklepie to niestety ... pozostanie zakup rocznika 2010 ... oslabiony.gif

Napisano

> srebrny , ale mam małe kłopoty z formalnościami i jak nie będą chcieć zaczekać w sklepie to

> niestety ... pozostanie zakup rocznika 2010 ...

sciemniaja ... akurat ludzie sie bija o nowe CBF-y

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.