Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupno sc i pytanie

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanko.

Byłem dzisiaj oglądać sc z 99r i zauważyłem wyciek oleju przy jednej ze świec co to może być??

i czy sie opłaca zakupić za 4700zł z przebiegiem 190tys zrobione popychacze, przednie zawieszenie, hamulce przód, bezwypadkowy

Napisano

> Mam takie pytanko.

> Byłem dzisiaj oglądać sc z 99r i zauważyłem wyciek oleju przy jednej ze świec co to może być??

> i czy sie opłaca zakupić za 4700zł z przebiegiem 190tys zrobione popychacze, przednie zawieszenie,

> hamulce przód, bezwypadkowy

Po pierwsze jaki silnik?? Po drugie nimozliwe zeby ze swiecy ciekl olej. Pewnie uszczelka pod deklem puscila i cieknie z gory a to nie problem.

Napisano
  • Autor

> Po pierwsze jaki silnik?? Po drugie nimozliwe zeby ze swiecy ciekl olej. Pewnie uszczelka pod

> deklem puscila i cieknie z gory a to nie problem.

a silnik 900 no wlasnie z pod uszczelki spod dekla nie przecieka ewidentnie widać że to z 3świecy od lewej widać że jest niewielki wyciek od spodu świecy

Napisano

> Mam takie pytanko.

> Byłem dzisiaj oglądać sc z 99r i zauważyłem wyciek oleju przy jednej ze świec co to może być??

> i czy sie opłaca zakupić za 4700zł z przebiegiem 190tys zrobione popychacze, przednie zawieszenie,

900 z 99 r z takim przebiegiem za ta cene? hehe.gif

Napisano

> 900 z 99 r z takim przebiegiem za ta cene?

ja za moją 900 - 800 zeta dałem a przebieg podobny smile.gif

kumpel kupował coprawda Vanne z 2002 i dał coś 4,2 kzł więc hmm.gif

Napisano

> ja za moją 900 - 800 zeta dałem a przebieg podobny

> kumpel kupował coprawda Vanne z 2002 i dał coś 4,2 kzł więc

800złotych PLNów za seja ?

Napisano

> Mam takie pytanko.

za ta cene jak dobrze poszukasz to kupisz seja sportasia

Napisano

> 800złotych PLNów za seja ?

chyba sama buda hehe.gif

Cc 704 z początków lat produkcji to może za to kupi, ale nie SC

Napisano

> chyba sama buda

> Cc 704 z początków lat produkcji to może za to kupi, ale nie SC

Dokładnie, a kto tu pisze o sc, a żeby jeszcze był w miarę ogarnięty to myśle że koło 5-6 tys. trzeba szykować...

Napisano

> Dokładnie, a kto tu pisze o sc, a żeby jeszcze był w miarę ogarnięty to myśle że koło 5-6 tys.

> trzeba szykować...

ciekawe ciekawe ale ja mojego seja 2 lata temu za 2000 kupilem 900 98 rok po pomalowaniu nie byl bity tylko obdarty. Koleś odkupiłauto za 400 złotych ( to nie pomyłka ) i odremontował

Napisano

> to już lepiej zezłomować

Zobaczysz tego seja jak wyjedzie z garage, ciekawe czy w tedy powiesz że na złom sie nadaje

Napisano

tak jak kolega Broker napisał, po wyjeździe tego seja za 800 pln z garage szczena Ci opadnie

Napisano

> Zobaczysz tego seja jak wyjedzie z garage, ciekawe czy w tedy powiesz że na złom sie nadaje

Nie napisałem że się nadaje na złom tylko że poprzedniemu właścicielowi bardziej się opłacało na częsci, a buda szrot aniżeli sprzdedać prywatnemu. ok.gif

Napisano

nie wszyscy mają czas by sprzedać takiego seja na części to po pierwsze. Po drugie trzeba się znać na tym i wiedzieć co za ile sprzedać. Po trzecie teraz rzadko kto kupuje części używane do sc 900 na dodatek po takim przebiegu jaki jest w tym seju. Sumując to wszystko razem powiem Ci wprost. Nie każdy ma ochotę na taką zabawę jak Ty sobie myślisz

Napisano

> nie wszyscy mają czas by sprzedać takiego seja na części to po pierwsze. Po drugie trzeba się znać

> na tym i wiedzieć co za ile sprzedać. Po trzecie teraz rzadko kto kupuje części używane do sc

> 900 na dodatek po takim przebiegu jaki jest w tym seju. Sumując to wszystko razem powiem Ci

> wprost. Nie każdy ma ochotę na taką zabawę jak Ty sobie myślisz

Być może ale z całym szacunkiem kwota 800zł za SC które domniemam miało jeszcze progi tylną klape itd. jest kwotą śmieszną.

Napisano

kolego za podobna cene to kupisz Sportinga ja kupowalem kilka miesiecy temu i mam kurczaka SCS

Napisano

a niby dlaczego kwotą śmieszną, jeśli ktoś chce się pozbyć samochodu to już jest jego sprawa za ile sprzedaje

Napisano

ten olej koło swiecy to wyciek pod deklem tylko tak sie zlewa w niewidocznym miejscu gdzies zobacz dokładnie nie pakuj za taki przebieg to ja dziękuje ja dałem 8600 za seja 2003 rok 46 tys przebiegu ty kupisz za 4700 za chwile bedzie naprawa to tamto i za rok okaze sie ze wydasz 10000 zł nie napalaj sie przyskładaj kaske kup cos zaszanowanego!!! moja rada pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.