Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Widzial ktos taki motorower:)

Featured Replies

Napisano

> jadacego 200 na godzine na swoim motorowerku ??:)

Moze jest zdławiony do 45kmh grinser006.gif ciekawe czy zainteresują się tą maszyną nasi wspaniali policjanci

Napisano

> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1798152

> Pojemnosc prawie taka sama, rozni sie o jedno 0 smile.gif:):)

> Wyobrazacie sobie 13 latka z karta motorowerowa, jadacego 200 na godzine na swoim motorowerku ??:)

> 125/50 to juz przesada, ale to to kryminal.

Za takie coś, to urzędasa, co toto rejestrował na sybir zesłać powinni...

Napisano

Na 2004r to mi nie wygląda. Nie ma chyba tak tępego policjanta który by nie zauważył że to jeździ troszkę lepiej niż motorower. Jak dla mnie, nie ma sensu takiego czegoś kupować:) Same problemy z tego będą. Kiedyś na allegro widziałem CBR600rr na 50:D To dopiero jest przesada.

Napisano

> Moze jest zdławiony do 45kmh ciekawe czy zainteresują się tą maszyną nasi wspaniali policjanci

musza byc spelnione dwa wymagania, pojemnosc do 50 ccm i predkosc do 45 km/h

Napisano

> musza byc spelnione dwa wymagania, pojemnosc do 50 ccm i predkosc do 45 km/h

zapomiałeś o mocy która też musi być ograniczona do chyba 4km

Napisano

> zapomiałeś o mocy która też musi być ograniczona do chyba 4km

Dział I

art. 2

pkt 46

motorower - pojazd jednośladowy lub dwuśladowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej nieprzekraczającej 50 cm3, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 45 km/h;

Napisano

> 125/50 to juz przesada, ale to to kryminal.

Ostatnio słyszałem o popularnej praktyce rejestrowania 150/50 - łatwo ponoć zmienić no.gif

Napisano

> Ostatnio słyszałem o popularnej praktyce rejestrowania 150/50 - łatwo ponoć zmienić

Skreślasz jedynke z papierów albo jedno zero z konca 500 grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Skreślasz jedynke z papierów albo jedno zero z konca 500

a na zadupku - co widać na przedostatniej focie - robisz S z 0 i już masz model 50S biglaugh.gifscrewy.gif

Napisano
  • Autor

> a na zadupku - co widać na przedostatniej focie - robisz S z 0 i już masz model 50S

Hehe zero zlikfidowal, bo ten model nazywa sie dokladnie GPZ 500S.

Napisano
  • Autor

> Za takie coś, to urzędasa, co toto rejestrował na sybir zesłać powinni...

Chyba ze to nie wina urzadasa. Papier z innego motoroweru, reszta przytachana z niemiec i dopasowana jak naklejka na zadupku:)

Napisano

> Za takie coś, to urzędasa, co toto rejestrował na sybir zesłać powinni...

Dziwne, rejestrowałem już w życiu ładnych "parę" samochodów i moto, i ani razu "urzędas" z W.K. nie widział na oczy pojazdu. grinser006.gif

Napisano

> Dziwne, rejestrowałem już w życiu ładnych "parę" samochodów i moto, i ani razu "urzędas" z W.K. nie

> widział na oczy pojazdu.

Bo urzędas dupy nie ruszy, żeby zobaczyć, co rejestruje, ba, nawet VIN-u nie sprawdzi. Ale do braku jednej literki czy przestawionych cyferek i owszem, doczepi się...

Napisano

> Bo urzędas dupy nie ruszy, żeby zobaczyć, co rejestruje, ba, nawet VIN-u nie sprawdzi.

hehe.gif

Jak to sobie wyobrażasz w urzędzie w większym mieście, gdzie kolejki do rejestracji czasem na kilka godzin? wink.gif

Od tego jest diagnosta. ok.gif

> Ale do braku

> jednej literki czy przestawionych cyferek i owszem, doczepi się...

No i prawidłowo! ok.gif

Numery muszą się zgadzać co do joty!

Napisano

Widzę, że ja motorowerem jeżdzę hmm.gif trochę szybki ten motorower grinser006.gif

Napisano

> No i prawidłowo!

> Numery muszą się zgadzać co do joty!

Niech jeszcze tylko w takim przypadku zgadzają się z rzeczywistością zlosnik.gif Gdzie jak gdzie, ale w WK chyba mają mozliwość sprawdzenia, co w VIN-ie jest ukryte, po co im CEPIK?

Napisano

> Niech jeszcze tylko w takim przypadku zgadzają się z rzeczywistością Gdzie jak gdzie, ale w WK

> chyba mają mozliwość sprawdzenia, co w VIN-ie jest ukryte, po co im CEPIK?

Aleś się uczepił tego WK. hehe.gif

Już pisałem- "rzeczywistość" sprawdza diagnosta. Nie ma opcji, żeby panienka z okienka wychodziła do każdego auta i sprawdzała numery. Tym bardziej, że nie ma ku temu kwalifikacji - myślisz, że poznałaby przebite/przespawane? cfaniaczek.gif

Napisano

A diagnosta myślisz, że pozna? Tym bardziej, że to niby "motorower" więc go na oczy nie widzi, bo, jak na razie, to "bezprzeglądowe" są. A w CEPIKU to VIN jest chyba jednak jedną z istotniejszych pozycji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.