Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felgi CCS

Featured Replies

Napisano

Witam. Chce zalozyc felgi aluminiowe z Cinquecento Sporting do uniaka i mam pytanko czy pasuja "bez żadnych modyfikacji"? czy trzeba dystans albo coś podobnego ? Mam okazje się zamienić za swoje felgi FSO na w/w ccs-y i zastanawiam się czy będzie idealnie pasowało.

Napisano
  • Autor

> Pasujo

> jaka szerokość i jakie ET?

5,5 cala , ET nie pamietam. Moje mają 5 cali i et...też nie pamiętam ale musiałem lekko zacisk podtuningowac..

Napisano

> Witam. Chce zalozyc felgi aluminiowe z Cinquecento Sporting do uniaka i mam

> pytanko czy pasuja "bez

> żadnych modyfikacji"?

Dawno temu, te felgi fabrycznie montowali do Uno turbo, a później do CCS. Te felgi są rodem z uniaka i pasują bez modyfikacji.

Napisano

> Dawno temu, te felgi fabrycznie montowali do Uno turbo, a później do CCS.

Moze jeszcze do Tempry? 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Dawno temu, te felgi fabrycznie montowali do Uno turbo, a później do CCS. Te felgi są rodem z

> uniaka i pasują bez modyfikacji.

W UT felga ma 5.5 cala i ET 30.5

W CCSie były dwa rodzaje felg - 4.5 cala - w polskich CCSach, 5.5 cala w sportingach na inne rynki, ET 42.5

hmm.gif

Napisano

> Pasujo

> jaka szerokość i jakie ET?

A możecie potwierdzić, czy felga od Cinquecento 4,5x13 ET36,5 pasuje do UNO 1,4 ies z 1996r?

Oczywiście wymieniane będą 4 felgi i chciałem zamówić dla ojca 4szt te z Alledrogo zaamiast tych z Alledrogo

Pytanie pomocnicze, co sądzicie o oponach do uno Dębica Navigator na Alledrogo?

Samóchód użytkuje ojciec, który skończył 60 lat. Jeździ spokojnie po ok. 5kkm rocznie i nie chce już mu się opon przekładać zlosnik.gif

Napisano

> A możecie potwierdzić, czy felga od Cinquecento 4,5x13 ET36,5 pasuje do UNO 1,4 ies z 1996r?

> Oczywiście wymieniane będą 4 felgi i chciałem zamówić dla ojca 4szt te z Alledrogo zaamiast tych z

> Alledrogo

> Pytanie pomocnicze, co sądzicie o oponach do uno Dębica Navigator na Alledrogo?

> Samóchód użytkuje ojciec, który skończył 60 lat. Jeździ spokojnie po ok. 5kkm rocznie i nie chce

> już mu się opon przekładać

podejdą bez problemu, nawet lepsze są bo mają mniejsze et... tylko czy jest sens nówki kupować po prawie 80 zł za sztukę? jak się postarasz to za tyle kupisz komplet używanych...

Napisano

> Moze jeszcze do Tempry?

W Temperówce były 14"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.