Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tragedia!!!

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem jak dam porządnie w but.gif to siwy dym za mną ,co do roboty UPG czy pierścienie ,olej mi bierze ile nie wiem dolewam ale bardzo mnie denerwuje ten dym z rury przy wyprzedzaniu albo 110kmh na 3 biegu a wcześniej nie miałem tak .POMOCY

Napisano

> Witam mam problem jak dam porządnie w to siwy dym za mną ,co do roboty UPG czy pierścienie ,olej

> mi bierze ile nie wiem dolewam ale bardzo mnie denerwuje ten dym z rury przy wyprzedzaniu albo

> 110kmh na 3 biegu a wcześniej nie miałem tak .POMOCY

Jak nie jest niebieski to UPG.

Napisano
  • Autor

> Jak nie jest niebieski to UPG.

no właśnie nie wiem przy 110 czy 130 ciezko powiedziec ale bardziej biały .a jak niebieski to co?

Napisano

> no właśnie nie wiem przy 110 czy 130 ciezko powiedziec ale bardziej biały .a jak niebieski to co?

Nie wiem co, ale u mnie jak depnę więcej niż fabryka dała, to podobno dymi na niebiesko z rury. Chętnie bym się dowiedział co to wink.gif

Napisano

> Nie wiem co, ale u mnie jak depnę więcej niż fabryka dała, to podobno dymi na niebiesko z rury.

> Chętnie bym się dowiedział co to

białe to para

niebieskie to dwusuw

hehe.gif

Napisano

> no właśnie nie wiem przy 110 czy 130 ciezko powiedziec ale bardziej biały .a jak niebieski to co?

To niech ktoś za Tobą się przejedzie i jeśli będzie miał wilgotną cerę to UPG a jak się udusi od smrodu oleju to pierścienie grinser006.gif

Napisano

Siwy/biały-UPG

niebieski- olej czyli albo pierścionki albo uszczelniacze

Napisano

> Siwy/biały-UPG

> niebieski- olej czyli albo pierścionki albo uszczelniacze

Czarny - Puzon dał za duże ciśnienie paliwa albo Zibi za duże dawki na ecumasterze rotfl.gif

Napisano

Jak UPG to z tego co wiem, to jeszcze znika płyn chłodniczy... i eee coś się z olejem robi.... Jest jakiś dziwny, ale nie pamiętam jak to jeden geniusz nazwał....

Napisano

> Jak UPG to z tego co wiem, to jeszcze znika płyn chłodniczy... i eee coś się z olejem robi.... Jest

> jakiś dziwny, ale nie pamiętam jak to jeden geniusz nazwał....

majonez, masło itd, Jak kto woli 270751858-jezyk.gifsmile.gif

Napisano

> Jak UPG to z tego co wiem, to jeszcze znika płyn chłodniczy... i eee coś się z olejem robi.... Jest

> jakiś dziwny, ale nie pamiętam jak to jeden geniusz nazwał....

To zależy, nie koniecznie jak pójdzie uszczelka to pali płyn, mi zgniła to płyn lał się na zewnątrz, może iść olej do komory spalania i będzie dymił, może ciągnąć przez pierścienie a może przez uszczelniacze zaworowe- tak jak u mnie, szło jakieś 1,5 litra na 1000 km. Uszczelniaczy nie było wcale, same sprężynki dyndały na trzonkach zaworowych.

Do zmierzenia ciśnienie sprężania na sucho oraz próba olejowa i wszystko wyjdzie.

Napisano
  • Autor

> w każdym razie płynu ubywa...

Nie płynu nie ubywa zato olej znika a nie poci sie i nie cieknie

Napisano

> Nie płynu nie ubywa zato olej znika a nie poci sie i nie cieknie

No to jednak dym jest niebieski i bardzo śmierdzący.

Szukaj gołego 1.2 na podmiankę waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.