Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cabrio z twardym dachem i dieslem - jakie?

Featured Replies

Napisano

Czy istnieje samochód, który daje frajdę w piękne dni z jazdy z otwartym dachem, w zimie jest zwykłym coupe, do bagażnika wejdą mu dwie małe walizki, do środka 4 osoby, a w dodatku jest dieslem?

Napisano

volvo c70?

Napisano
  • Autor

> volvo c70?

Nie myślałem o tym, ale już oglądam. W zasadzie max. budżet to 30 kpln, póki co oglądałem P206, ale tam z tyłu tylko dzieci pojadą, najbliższa mi jest na razie Megane II.

Napisano

> Czy istnieje samochód, który daje frajdę w piękne dni z jazdy z otwartym dachem, w zimie jest

> zwykłym coupe, do bagażnika wejdą mu dwie małe walizki, do środka 4 osoby, a w dodatku jest

> dieslem?

OOPS, Dopiero teraz doczytalem ze ma byc w cenie uzywanego Civica.

BMW 330cd. Twardy dach, rewelacyjny diesel

Napisano

> Nie myślałem o tym, ale już oglądam. W zasadzie max. budżet to 30 kpln, póki co oglądałem P206, ale

> tam z tyłu tylko dzieci pojadą, najbliższa mi jest na razie Megane II.

myslalem, ze mowimy o nowych autach. W uzywkach z CC to chyba zostaja tylko francuzy. A cena bedzie onaczala raczej zajechanego diesla.

Napisano

> OOPS, Dopiero teraz doczytalem ze ma byc w cenie uzywanego Civica.

> BMW 330cd. Twardy dach, rewelacyjny diesel

Tak Marku, za 30k PLN. hehe.gif

Napisano

> myslalem, ze mowimy o nowych autach. W uzywkach z CC to chyba zostaja tylko francuzy. A cena bedzie

> onaczala raczej zajechanego diesla.

samochody typu CC az tak duzych przebiegow nie generuja

Napisano

> Czy istnieje samochód, który daje frajdę w piękne dni z jazdy z otwartym dachem, w zimie jest

> zwykłym coupe, do bagażnika wejdą mu dwie małe walizki, do środka 4 osoby, a w dodatku jest

> dieslem?

-- 307 CC HDI

Napisano

> dieslem?

przerabialem ten temat 2 lata temu...

najwiecej jest meganow CC i Astr twintop... w dieslu

p307 i focus CC - mniej czesto.

Napisano

> albo coś takiego. tylko na razie nie widze za 30kpln

brzydszych juz nie bylo? pad.gif

to juz 100 razy bardziej bym wolal P307 CC

Napisano

> to juz 100 razy bardziej bym wolal P307 CC

to chyba jedyne ładne auto z proponowanych.....

Napisano

> to chyba jedyne ładne auto z proponowanych.....

no nie, volvo c70 jest zdecydowanie ladniejsze, ale nie spelnia warunku ceny

Napisano

> no nie, volvo c70 jest zdecydowanie ladniejsze, ale nie spelnia warunku ceny

ok. no to mamy 2 auta, zapomniałem rzeczywiście o c70 20.GIF

Napisano

> ok. no to mamy 2 auta, zapomniałem rzeczywiście o c70

jeździłem przez całe 10 minut 307ką i jak dla mnie ma za długą przednią szybę, w ogóle nie czuć, że się jedzie kabrio, ale faktycznie jest najładnieszy z tańszych blaszaków

Napisano

i dodatkowo te samochody sa bardzo atrakcyjne cenowo jeśli chodzi o używki ok.gif

Napisano

> dieslem?

Focus CC- jak koledzy napisali nie ma tego za dużo u nas, więc będzie oryginalnie, do tego spory bagażnik.

Napisano
  • Autor

> i dodatkowo te samochody sa bardzo atrakcyjne cenowo jeśli chodzi o używki

Właśnie się zastanawiałem, dlaczego mają relatywnie niskie ceny, niewiele wyższe niż np. kombi w tym samym modelu.

Najbardziej przemawia do mnie Megane, ew. Focus, 307 mi nie pasi wizualnie. Pytanie gdzie szukać niebitego wink.gif

Napisano

> Pytanie gdzie szukać niebitego

W salonie wink.gif

Napisano

Pytanie gdzie szukać

> niebitego

witaj. I to jest moim zdaniem w zasadzie jedno z ważniejszych kryteriów, które powinieneś brać pod uwagę podczas poszukiwań. tego typu auto powinno być jak przysłowiowa żona Cezara (poza wszelkimi podejżeniami). to co ewętualnie mogło by przejźć w aucie typowym, w Cabrio nie przejdzie. mam na myśli jakieś sprawy z udeżeniami bocznymi itd. jeśli zaś jesteś miłośnikiem tego typu rozwiązań, to śmiało możesz szukać. Zimą sprawdza się to doskonale. sprawdziłem to tej ostatniej śnieżnej i mroźnej zimy. nie czuje się przy zamkniętym dachu jakichkolwiek dyskomfortów z tej strony. Poza blacharką ważną sprawą jest jeszcze przysłowiowa elektronika. biorąc pod uwagę że tego typu rozwiązania CC są w miarę młode, to elektroniki się nie uniknie. tak więc powinna być sprawna. No ale to w innych samochodach jest też tak samo ważna sprawa.

Napisano

No dobrze. Przepraszam za błędy w pisowni. bo o to chyba ci chodziło?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.