Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[ AVEO ] Demontaż konsoli środkowej

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów , mam dosyć poważny problem ponieważ potrzebuję zdemontować konsolę środkową , chcę wymienić żarówkę we włączniku od awaryjnych . Zabrałem się do tego chyba nie do końca dobrze i odpiąłem zaczepy górnej części ( koło zegarka ) , nic więcej mi sie nie udało zrobić , a na dodatek nie moge teraz ich zapiąć bo prawdopodobnie gdzieś są śrubeczki które trzymają , Może ktoś juz walczył z podobnym problemem , byłbym wdzięczny za cenne wskazówki smile.gif Aveo 2007 HB

Napisano

Looknij w TIS. Poza tym zacznij od dolu. Od ramki w ksztalcie U.

Napisano

> Witam kolegów , mam dosyć poważny problem ponieważ potrzebuję zdemontować konsolę środkową

Podważasz boczne plastiki koło radia i półeczki pod radiem. One są na wcisk.

Jak je wyjmiesz zobaczysz śruby mocujące konsolę środkową, radio, półkę pod radiem i panel ogrzewania. Odkręcisz śruby mocujące górną konsolę i masz ją w łapach.

Napisano
  • Autor

Dzięki Wielkie ! Udało mi się z tym uporać , cool.gif Sam chyba bym nigdy nie wpadł na to ze tam mogą być ukryte wkręty smile.gif Pozdrawiam

Napisano

Sporóbuję się podpiąć pod temat - natchniony Waszymi postami odnośnie montażu termometra - wymyśliłem żeby zamontować go w miejscu oryginalnego zegarka. Czy uda mi siędo niego dobrać bezpośrednio od góry czy trzeba rozbebeszać od dołu - od strony radia i nawiewów... ??

Napisano

Czy uda mi siędo niego dobrać

> bezpośrednio od góry czy trzeba rozbebeszać od dołu - od strony radia i nawiewów... ??

Spójrz na załączony obrazek.

Nie mem nic dokładniejszego, ale ten obrazek sugeruje dostęp od góry.

P.S. - Wstawiłbyś sobie w profil model auta, łatwiej by się ludziom a Tobą gadało, gdyby dokładnie wiedzieli, co masz wink.gif893goodvibes.gif

post-99130-14352507994458_thumb.jpg

Napisano

> Czy uda mi siędo niego dobrać

> Spójrz na załączony obrazek.

> Nie mem nic dokładniejszego, ale ten obrazek sugeruje dostęp od góry.

> P.S. - Wstawiłbyś sobie w profil model auta, łatwiej by się ludziom a Tobą gadało, gdyby dokładnie

> wiedzieli, co masz

OK - dostęp jest banalnie prosty - pokrywa zegara trzyma się na 4 zapinkach - foto dla potomnych w załączeniu.

P.S. niezbyt wnikliwie przeglądałeś mój profil... wink.gif

post-18626-1435250799497_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.