Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trzaski, zgrzyty z podwozia

Featured Replies

Napisano

Witam,

Od jakiegoś czasu (najczęściej przy skręcaniu w lewo) z tyłu samochodu dochodzą specyficzne zgrzyty, trzaski, trudno określić ten dźwięk - mnie osobiście kojarzy się z jakąś sprężyną, ale może to mylne porównanie.

Mechanik patrzył i jedyne co widział to tuleje tylnej belki, od których poodklejała się guma (bardziej widoczne jest to w tulei z prawej strony)

Pytanie do Was: czy to mozliwe zeby tuleja wydawala taki dziwny dzwiek? Na co jeszcze warto zwrocic uwage?

Napisano

> Witam,

> Od jakiegoś czasu (najczęściej przy skręcaniu w lewo) z tyłu samochodu dochodzą specyficzne

> zgrzyty, trzaski, trudno określić ten dźwięk - mnie osobiście kojarzy się z jakąś sprężyną,

> ale może to mylne porównanie.

> Mechanik patrzył i jedyne co widział to tuleje tylnej belki, od których poodklejała się guma

> (bardziej widoczne jest to w tulei z prawej strony)

> Pytanie do Was: czy to mozliwe zeby tuleja wydawala taki dziwny dzwiek? Na co jeszcze warto zwrocic

> uwage?

sprężyna to robi pingggg... grinser006.gif

sprawdź jeszcze poduszki amorków

Napisano

Sciąg koło i posprawdza co jest zardzewiałe i i nasmaruj może tuleje wyruszane, a zobacz czy zaczep z wydechu koło tylnej łapy zawieszenia nie łapie i sgrzypi a jak tak to go zagnij, ja tak miałem.

Lub ew przy hamowaniu jak się nasila i skręcaniu zobacz korektor hamowaniu może fedra to nasmaruj .

Napisano

> Sciąg koło i posprawdza co jest zardzewiałe i i nasmaruj może tuleje wyruszane, a zobacz czy zaczep

> z wydechu koło tylnej łapy zawieszenia nie łapie i sgrzypi a jak tak to go zagnij, ja tak

> miałem.

> Lub ew przy hamowaniu jak się nasila i skręcaniu zobacz korektor hamowaniu może fedra to nasmaruj .

ty, firefox 2.0 polecam. i zapoznanie się ze znakami interpunkcyjnymi.

P.S. piszę po napoju biglaugh.gif

Napisano

Sprawdź mocowanie amortyzatora do karoseri w bagażniku, po odsłonięciu wykładziny, zobacz w jakim stanie jest kielich.

mulher.gif

Aha nie widzę co to za uno jaki rocznik ?!

Napisano

> Aha nie widzę co to za uno jaki rocznik ?!

To akurat nie ma znaczenia w przypadku tego rodzaju problemu biglaugh.gif Jeśli chodzi o zawieszenie, hamulce to Uno nie zmieniło się od 1983 do 2002 zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.