Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak płacą..?

Featured Replies

Napisano

> nie zawsze

Może nie zwróciłem uwagi ale nie widziałem na trasie naczepy Rabena z innym autem. No wczoraj widziałem naczepkę z testowym Actrossem smile.gif

Napisano

> zależy tez co kupią/wyleasingują: czasem stawiają wymóg, że wstawiasz swój zestaw pod warunkiem jak

> weźmiesz dodatkowo ich ciągnik który oni zanabyli i Ty go spłącasz a po skończeniu możęsz go

> przejąć na własność .... tak więc róznie bywa

Do tej pory raczej Dafy XF i CF, kilka Manów TG-A które miały iść do Fresha ale coś tam coś tam i 3 sztuki chyba zostały w Rabenie. No teraz wchłonęli Całkiem Jebniętych więc się flota poszerzyła smile.gif

Napisano

> Do tej pory raczej Dafy XF i CF, kilka Manów TG-A które miały iść do Fresha ale coś tam coś tam i 3

> sztuki chyba zostały w Rabenie. No teraz wchłonęli Całkiem Jebniętych więc się flota

> poszerzyła

sporo merców jakiś czas temu nabrali i teraz je kierowcy przejmują - pewnie niedługo będzie nowy rzut leasingów

Napisano

> sporo merców jakiś czas temu nabrali i teraz je kierowcy przejmują - pewnie niedługo będzie nowy

> rzut leasingów

Chyba nie rozmawiamy o tej samej firmie bo tu w Gątkach wszyscy zaskoczeni jak zobaczyli złotego testowego Actrossa

Napisano

> Chyba nie rozmawiamy o tej samej firmie bo tu w Gątkach wszyscy zaskoczeni jak zobaczyli złotego

> testowego Actrossa

a ile jest rabenów? biglaugh.gif

tak mówia moi klienci co jeżdżą w Rabenie...

Napisano

> a ile jest rabenów?

> tak mówia moi klienci co jeżdżą w Rabenie...

He nie wiem smile.gif

Ale dużo wiary jeździ swoimi autami właśnie w barwach rabena i pod ich spedycją. Ale to nie są auta rabenowskie.

Edit: Auta Rabena mają z boku pionowy numer i są na numerach PZ XXXXX

Napisano

> He nie wiem

> Ale dużo wiary jeździ swoimi autami właśnie w barwach rabena i pod ich spedycją. Ale to nie są auta

> rabenowskie.

> Edit: Auta Rabena mają z boku pionowy numer i są na numerach PZ XXXXX

Raben jakis czas temu podpisal umowe z mercedesem i "wciskaja" te mietki przewoznikom...Umowa podobno na 6 lat i mozna samemu sobie wybrac wahadlo-tyle ze kazdy boi sie podpisac taka umowe...Z tego co mi wiadomo ma przyjsc poad 100sztuk mietkow...

Napisano

> Raben jakis czas temu podpisal umowe z mercedesem i "wciskaja" te mietki przewoznikom...Umowa

> podobno na 6 lat i mozna samemu sobie wybrac wahadlo-tyle ze kazdy boi sie podpisac taka

> umowe...Z tego co mi wiadomo ma przyjsc poad 100sztuk mietkow...

Tak to już się nie zagłębiałem. Czyli to nie będą auta Rabena tylko podwykonawców tak?

Napisano

> Tak to już się nie zagłębiałem. Czyli to nie będą auta Rabena tylko podwykonawców tak?

Dokladnie,moze Rabe bedzie mial tez kilka swoich koni,ale wiem napewno ze proponuja je przewoznikom...Wezniesz konia-W zamian dostaniesz wahadlo i umowe na 6lat....Tyle ze z tego co sie zdazylem dowiedziec i sam widzialem to na testach jezdza te duze actrosy,a przewozikom podobno te z mala buda wciskaja...Zreszta kumpel byl w Gadkach to mowil ze widzial wlasnie te male mietki...

Napisano

> Raben jakis czas temu podpisal umowe z mercedesem i "wciskaja" te mietki przewoznikom...Umowa

> podobno na 6 lat i mozna samemu sobie wybrac wahadlo-tyle ze kazdy boi sie podpisac taka

> umowe...Z tego co mi wiadomo ma przyjsc poad 100sztuk mietkow...

no coś takiego - szczegłów nie znam - ale niedługo kolejna partia się ponoć szukuje, bo tamte się kończą te 6-cio letnie okresy, więc nowe będą

Napisano

> Dokladnie,moze Rabe bedzie mial tez kilka swoich koni,ale wiem napewno ze proponuja je

> przewoznikom...Wezniesz konia-W zamian dostaniesz wahadlo i umowe na 6lat....Tyle ze z tego co

> sie zdazylem dowiedziec i sam widzialem to na testach jezdza te duze actrosy,a przewozikom

> podobno te z mala buda wciskaja...Zreszta kumpel byl w Gadkach to mowil ze widzial wlasnie te

> male mietki...

Dzisiaj były na serwisie dwa nowe Robury pod BDFy i montowaliśmy te śmieszne nawigacje wink.gif Także informacja się potwierdza smile.gif

Napisano

> no coś takiego - szczegłów nie znam - ale niedługo kolejna partia się ponoć szukuje, bo tamte się

> kończą te 6-cio letnie okresy, więc nowe będą

jep - własnie usłyszałem nowy cynk że już konkretnie merce sa rozdysponowane w części lub całości

Napisano

> ja pracuje w viva trans mam Actrosa + przyczepe, co wikend w domu i zarobek 2900 do 3400, tylko ze

> nieobchodzi mnie ladunek oraz zaladunek i rozladunek bo to zadanie DHL

Nocki ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.