Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ma ktos doswiadczenie z takim lakierem [tapicerki skorzane]

Featured Replies

Napisano

szukam jakis info na temat takich lakierow do skorzanej tapicerki.

http://moto.allegro.pl/item1034132287_farba_lakier_do_skor_skory_renoskor_16_kolorow.html

uzywal ktos takiego lakieru ? jak to wyglada po pomalowaniu ? czy pozniej nie zostawia sladu na ubraniach ? i czy nie zniszczy to bardziej tapicerki ? mam jakies mieszane uczucia co do tego wynalazku

Napisano

ja renoskororem robilem sobie kierownice i efekt byl na prawde bardzo dobry, a co do brudzenia to jak jezdzilem krotkie odcinki to i rece mialem czyste, ale jak latem pojechalem na mazury to sie troche ubrudzilem o kiere 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> ja renoskororem robilem sobie kierownice i efekt byl na prawde bardzo dobry, a co do brudzenia to

> jak jezdzilem krotkie odcinki to i rece mialem czyste, ale jak latem pojechalem na mazury to

> sie troche ubrudzilem o kiere

wlasnie tego sie obawiam .nie chce miec ubran pozniej w kolorze tapicerki sick.gif

Napisano

> wlasnie tego sie obawiam .nie chce miec ubran pozniej w kolorze tapicerki

to nie lepiej zastosować prostą metodę?

Pierw środkiem do oczyszczania skóry ... potem nawet krem nivea, świetnie się sprawdza i na koniec impregnat bezbarwny. Ja tak robię fotele skórzane w domu i mają się świetnie.

Napisano
  • Autor

> to nie lepiej zastosować prostą metodę?

nie wiem nie znam smile.gif dlatego pytam

> Pierw środkiem do oczyszczania skóry ... potem nawet krem nivea, świetnie się sprawdza i na koniec

a czemu krem nivea ?

> impregnat bezbarwny. Ja tak robię fotele skórzane w domu i mają się świetnie.

Napisano

> nie wiem nie znam dlatego pytam

> a czemu krem nivea ?

> > impregnat bezbarwny. Ja tak robię fotele skórzane w domu i mają się świetnie.

Kream NIVEA bo dobrze natłuszcza i nadaje super miękkość skórki, przy tym kosztuje tyle co nic zlosnik.gif

Kiedyś przeczytałem posta od jakiegoś kolegi z tym kremem, faktycznie jest to dobra metoda, pierw robiłem kierownice 2 i nawet na wyślizganej po 70 kkm odświeżyła się mocno. Spróbuj na kawałku to sam się przekonasz ok.gif

Napisano

> szukam jakis info na temat takich lakierow do skorzanej tapicerki.

> http://moto.allegro.pl/item1034132287_farba_lakier_do_skor_skory_renoskor_16_kolorow.html

> uzywal ktos takiego lakieru ? jak to wyglada po pomalowaniu ? czy pozniej nie zostawia sladu na

> ubraniach ? i czy nie zniszczy to bardziej tapicerki ? mam jakies mieszane uczucia co do tego

> wynalazku

zastosowałem ten produkt na kierownice, bo poprzedni właściciel sygnetem zdarł lekko w jednym miejscu lico skóry, kierownica w tym miejscu zrobiła się czarnawa i chropowata(kolor mojej kiery to szary), po nałożeniu kilku warstw tego specyfiku kiera nabrała ładniejszego wyglądu i zrobiła się mniej chropowata efekt mnie zadowala, preparat nie śmierdzi i ładnie się wchłania ale myślę że lepiej i na dłuższą metę lepiej by to zrobił spec w tej dziedzinie bo maja specjalne preparaty do naprawy lica oraz pęknięć skóry, tylko że już trzeba by było wydać trochę kaski

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.