Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik Agenta umarł

Featured Replies

Napisano

A więc przyszła ładna górka i pogoniłem Agenta budzik się zamknął. U dołu górki poczułem lekkie szarpnięcie i auto zaczęło zwalniać... Zatrzymałem się i zgasło. Zmieniane kable WN, świece, czujnik położenia wału, auto chodzi na jednym garze po chwili gaśnie. Ledwo jedzie. Nic nie wskazuje na UPG W miejscu gdzie przykręca się wydech do silnika wypluło oleju trochę. Od dawna dmuchał fest powietrzem z odmy i olejem.

Na co się szykować? Silnik kapa czy kupić inny?

Napisano

taniej wyjdzie kupić nowy silnik niż robić kape

Napisano

Moim zdaniem lepiej zrobić od podstaw niż pchać się w nie wiadomo co.

Napisano

> A więc przyszła ładna górka i pogoniłem Agenta budzik się zamknął. U dołu górki poczułem lekkie

> szarpnięcie i auto zaczęło zwalniać... Zatrzymałem się i zgasło. Zmieniane kable WN, świece,

> czujnik położenia wału, auto chodzi na jednym garze po chwili gaśnie. Ledwo jedzie. Nic nie

> wskazuje na UPG W miejscu gdzie przykręca się wydech do silnika wypluło oleju trochę. Od dawna

> dmuchał fest powietrzem z odmy i olejem.

> Na co się szykować? Silnik kapa czy kupić inny?

SWAP na 1,1 zeby.GIF bo mało kto ma już serie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Moim zdaniem lepiej zrobić od podstaw niż pchać się w nie wiadomo co.

jakby miał 1.4 to sie zgodze ale nie jakieś 700 rotfl.gif

Napisano

> 1,1 bardziej bezawaryjne

nie powiedziałbym. z tego co tu czytam to ludzie maja dość sporo problemów z 1.1 spi. awaryjność statystycznie jest bardzo podobna jak w 1.2

Napisano

> nie powiedziałbym. z tego co tu czytam to ludzie maja dość sporo problemów z 1.1 spi. awaryjność

> statystycznie jest bardzo podobna jak w 1.2

najbardziej bezawaryjne jest 899 zlosnik.gif

w sumie dobra opcja dla autora tematu jakby dorwał 900 na gazniku, mniej roboty niż zmiana czegokolwiek na wtrysku

Napisano

> najbardziej bezawaryjne jest 899

> w sumie dobra opcja dla autora tematu jakby dorwał 900 na gazniku, mniej roboty niż zmiana

> czegokolwiek na wtrysku

gaźnik to dziadostwo, miałem gaźnikowca i nie byłem zadowolony. dla normalnego przeciętnego użytkownika to tylko wtrysk ok.gif praktycznie bezobsługowy ok.gif 900 już troche lepiej jedzie niż 700 i jest 5 biegów ale moim zdaniem jak już robić to w najgorszym razie 1.1 bo ceny prawie takie same a już lepeij jedzie

Napisano
  • Autor

Samochód odżył smile.gif Po zdjęciu głowicy takie coś zobaczyłem:

efe77b1a44de96d8med.jpg

Po lewej cała po prawej uszkodzona icon_eek.gif

Laska popychacza złamana yikes.gif oraz popychacz w drobny mak się rozleciał. Po kosultacji z mechanikiem był fest zdziwiony ,że takie coś się stało. Wydaje mi się ,że to wina popychaczy które ostatnio fest klepały.

Przy okazji wymieniłem uszczelkę pod głowicą i wszystkie inne do okoła oraz nowe popychacze. Koszt ok 200zł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.