Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przerobienie anglika na polaka

Featured Replies

Napisano

Witam. Jestem posiadaczem land rover'a z 2002 r. o pojemności 2 l diesel chciałbym przerobić samochód by kierownica była po lewej stronie. Czy znacie może osobę która zajmuje się takimi rzeczami? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. I jaka jest orientacyjna cena takiej przeróbki.

Napisano

poszukaj na Alledrogo, jest tam gość który robi takie rzeczy

Napisano

> Witam. Jestem posiadaczem land rover'a z 2002 r. o pojemności 2 l diesel chciałbym przerobić

> samochód by kierownica była po lewej stronie. Czy znacie może osobę która zajmuje się takimi

> rzeczami? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. I jaka jest orientacyjna cena takiej

> przeróbki.

Jaki land ?? jak freelander to okolo 1500 pln plus klamoty. Mozna taniej ale to juz druciarstwo bedzie.

Pozdrawiam

Napisano

> Mozna taniej ale to juz druciarstwo

Jak już ktoś ma auto z kierą po prawej to rozumiem przeróbke. Ale kupowanie takiego auta do przeróbki to dla mnie zawsze druciarstwo. Przez jakiś czas chodził mi po głowie Freelander, a 80% albo i więcej tego typu aut na naszym rynku to "angliki". I niestety nawet te po przeróbkach u najlepszych fachowców to było większe lub mniejsze druciarstwo. Fotel regulowany zawsze zostawał u pasażera, zamek z dziurką na kluczyk również. I te ramiona wycieraczek wyginane w imadełku. A ile jeszcze może być druciarstwa, którego oczy nie widzą? Jeśli komuś to nie przeszkadza to ok,.. jeśli ktoś przerabia lepiej to też ok,. ale ja się wyleczyłem.

Napisano

> Jak już ktoś ma auto z kierą po prawej to rozumiem przeróbke. Ale kupowanie takiego auta do

> przeróbki to dla mnie zawsze druciarstwo. Przez jakiś czas chodził mi po głowie Freelander, a

> 80% albo i więcej tego typu aut na naszym rynku to "angliki". I niestety nawet te po

> przeróbkach u najlepszych fachowców to było większe lub mniejsze druciarstwo. Fotel

> regulowany zawsze zostawał u pasażera, zamek z dziurką na kluczyk również. I te ramiona

> wycieraczek wyginane w imadełku. A ile jeszcze może być druciarstwa, którego oczy nie widzą?

> Jeśli komuś to nie przeszkadza to ok,.. jeśli ktoś przerabia lepiej to też ok,. ale ja się

> wyleczyłem.

W przypadku freelandera najwieksze druciarstwo jest niewidoczne, europejska maglownica to towar deficytowy, wiec wkladaja ludzie jakies inne i lacza to z autem na druciki i spawy. Przerobilem w zyciu kilkadziesiat anglikow i kazdy jezdzi bez najmniejszych problemow. Aktualnie robie passata, tylko ze u mnie taka robota polega na kupieniu drugiego auta i przekladce co do srubki i zaslepki kazdego rozniacego sie elementu.

Pozdrawiam

Napisano

Do Ferdków motają z astry G trzyma sie czasem nakrętka na 2-3 zwojach wiec powodzenia

Napisano

> W przypadku freelandera najwieksze druciarstwo jest niewidoczne, europejska maglownica to towar

> deficytowy, wiec wkladaja ludzie jakies inne i lacza to z autem na druciki i spawy.

> Przerobilem w zyciu kilkadziesiat anglikow i kazdy jezdzi bez najmniejszych problemow.

> Aktualnie robie passata, tylko ze u mnie taka robota polega na kupieniu drugiego auta i

> przekladce co do srubki i zaslepki kazdego rozniacego sie elementu.

> Pozdrawiam

Widziałem Freelandera po przekładce który magiel miał zamocowany drewnianymi kołkami boje_sie.gif

Napisano
  • Autor

tak to jest Freelander 3D chodzi mi o jakiś namiar do jakiegoś dobrego gości który się takim czymś zajmuje bo ja chce jeździć tym autem na co dzień a nie ze zrobię i od razu do sprzedania pójdzie i nie chciał bym żeby to wyglądało jak bardzo duży drut

Napisano
  • Autor

nie mam pojęcia ile zostanie w kieszeni, nie wiem ile konkretnie kosztuje taka przeróbka, autko mam od kuzynki z anglii bo nie miała co z nim zrobić a kupiła passata

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.