Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spryskiwacz w CC

Featured Replies

Napisano

> pod którym bezpiecznikiem go szukać?

awaryjnych

Napisano
  • Autor

> awaryjnych

te akurat działają, chyba w takim razie pompka poszła sie 270747800-sex.gif

Napisano

ostatnio mialem to samo.. przełącz tylko pod maska kable sprysków tył do przodu i nie będziesz musiał wymieniać pompki zlosnik.gif bo jak przypuszczam i tak nie masz tylnej wycieraczki grinser006.gif problem z głowy, a dużo zabawy nie ma smile.gif

Napisano
  • Autor

> ostatnio mialem to samo.. przełącz tylko pod maska kable sprysków tył do przodu i nie będziesz

> musiał wymieniać pompki bo jak przypuszczam i tak nie masz tylnej wycieraczki problem z

> głowy, a dużo zabawy nie ma

tył też nie działa grinser006.gifhehe.gif

edit: a jeśli już zamieniać to wtyczki przy pompkach old.gif

Napisano

nie wiem jak w CC, ale ostatnio wymieniałem w SC i była jedna - podwójna pompka...

Napisano
  • Autor

> nie wiem jak w CC, ale ostatnio wymieniałem w SC i była jedna - podwójna pompka...

w CC są dwie pompki... ale ja tu sie pytam który bezpiecznik za to odpowiada rant.gif

Napisano

sorry za off topa zlosnik.gif i o to mi chodziło cool.gif a co do bezpiecznika, to już wiesz? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> sorry za off topa i o to mi chodziło a co do bezpiecznika, to już wiesz?

to nie ten bezpiecznik oslabiony.gif

Napisano

zamiast czekać 3 dni na odpowiedź dawno byś już do skrzynki zajrzał i zobaczył który skopcony wink.gif

Napisano
  • Autor

> zamiast czekać 3 dni na odpowiedź dawno byś już do skrzynki zajrzał i zobaczył który skopcony

no właśnie żaden sciana.gif

Napisano

to zmień kabelki miejscami przy pompkach i zobaczysz czy przy naciskaniu sprysku tylnego psika na przód. Jeśli tak to coś z przewodem do pompki lub coś z pająkiem , a jak nie to sama pompka ok ~30zł płaciłem

Napisano
  • Autor

pompka wymieniona na nową (myślałem że ona zdechła), nie chce działać, ani przód ani tył, podmieniałem wtyczki też zero rezultatu, wycieraczki normalnie śmigają, patrzałem do książki napraw o CC, sprawdziłem bezpieczniki (7 i 14) które odpowiadają za spryskiwacz i są ok

bezpieczniki1.th.jpg

bezpieczniki2.th.jpg

HELP

Napisano

A pompka pracuje? Zacznijmy od tego czy dostaje napiecie? Jak dostaje to odpinaj wezyk doprowadzajacy plyn na laczeniach (zaworkach) i sprawdzaj w ktorym miejscu nie przepuszcza dalej. Zobacz tez czy jakis zaworek nie jest na odwrot zalozony.

Napisano
  • Autor

> A pompka pracuje? Zacznijmy od tego czy dostaje napiecie? Jak dostaje to odpinaj wezyk

> doprowadzajacy plyn na laczeniach (zaworkach) i sprawdzaj w ktorym miejscu nie przepuszcza

> dalej. Zobacz tez czy jakis zaworek nie jest na odwrot zalozony.

nie pracuje, nie słychać jej, nie mam czym sprawdzić czy prund dochodzi do pompki oslabiony.gif

Napisano

> nie pracuje, nie słychać jej, nie mam czym sprawdzić czy prund dochodzi do pompki

podłącz prąd do pompki na krótko jak będzie działać to prawdopodobnie styki w przełączniku zespolonym po kierą sie wypaliły i nie łączą

Napisano
  • Autor

> podłącz prąd do pompki na krótko jak będzie działać to prawdopodobnie styki w przełączniku

> zespolonym po kierą sie wypaliły i nie łączą

kabel wiązce miał dosyć, raz działa a raz nie, teraz sprsykiwacz przedni uruchomiam klawiszem od spryskiwacza tylnego hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.