Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Springi MTS -35

Featured Replies

Napisano

Witam . Ktoś zakładał te springi i spotkał się z problemem że przednie springi nie za bardzo chcą na kielich amortyzatora wejść. Już 2 komplrty przerabiałem i w 2 tak samo i chciałem się dowiedzieć czy to norma ...

Napisano

> Witam . Ktoś zakładał te springi i spotkał się z problemem że przednie springi nie za bardzo chcą

> na kielich amortyzatora wejść. Już 2 komplrty przerabiałem i w 2 tak samo i chciałem się

> dowiedzieć czy to norma ...

wczoraj kolega Gumissss z SO modził z Cookie'm i tak samo mieli problem wcale nie pasuje to do miejsc mocowania ze niby na dole jest zagieta i nie wchodzi w miejsce którym ma być icon_eek.gifoslabiony.gif tak słyszałem

Napisano

> Witam . Ktoś zakładał te springi i spotkał się z problemem że przednie springi nie za bardzo chcą

> na kielich amortyzatora wejść. Już 2 komplrty przerabiałem i w 2 tak samo i chciałem się

> dowiedzieć czy to norma ...

mialem u siebie tak samo. Zalozylem i po opuszczeniu auta sprezyna wskoczyla bez problemu

Napisano

> mialem u siebie tak samo. Zalozylem i po opuszczeniu auta sprezyna wskoczyla bez problemu

Tak samo po opuszczeniu mam wszystko OK

Napisano

> Tak samo po opuszczeniu mam wszystko OK

ale to i tak potwierdza, ze te sprezyny sa beznadziejne

Napisano
  • Autor

> mialem u siebie tak samo. Zalozylem i po opuszczeniu auta sprezyna wskoczyla bez problemu

ja ją wbiłem przed założeniem do auta i wszystko grało ... tak chciałem się dowiedzieć czy to wsszystkie tak miały ...

Napisano
  • Autor

> wczoraj kolega Gumissss z SO modził z Cookie'm i tak samo mieli problem wcale nie pasuje to do

> miejsc mocowania ze niby na dole jest zagieta i nie wchodzi w miejsce którym ma być tak

> słyszałem

heh no coś o tym wiem bo ode mnie kupili te springi... tyle że wcześniej rok przejeździły bez problemu w seicento ...

Napisano

> ale to i tak potwierdza, ze te sprezyny sa beznadziejne

Gorzej się jeździ niż na seryjnych?

Napisano

> Gorzej się jeździ niż na seryjnych?

wejdlug mnie sa jeszcze mieksze niz seryjne. Ogolnie kicha z nimi

Napisano

chlopie te to nawet jak w 3 na nadkolu sie powiesilismy nie wskoczyly na miejsce.... nie pasowaly na seryjny amor z CC i SC.... wiec nie wiem co tam bylo nie tak... ale jak dla mnie to powinno pasowac bez zadnych kombinacji....

Napisano

Może te wynalazki są przewidziane do amorów również MTS ? Tylko czy one się jakoś specjalnie różnią budową od serii ?

Napisano

> Może te wynalazki są przewidziane do amorów również MTS ? Tylko czy one się jakoś specjalnie różnią

> budową od serii ?

pojecia nie mam...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.