Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moje moto :)

Featured Replies

Napisano

Malutka prezentacja mojego motorku, wymaga jeszcze drobnych poprawek po zdjeciu naklejek, ktore na nim były ale zreszta oceńcie sami smile.gif

DUKAT 1

DUKAT 2

DUKAT 3

Napisano

> Malutka prezentacja mojego motorku, wymaga jeszcze drobnych poprawek po zdjeciu naklejek, ktore na

> nim były ale zreszta oceńcie sami

> DUKAT 1

> DUKAT 2

> DUKAT 3

piekny, jaka pojemnosc/rocznik?

fajne wydechy...

sam chcialbym sie przesiasc na cos taiego, ale po cebrze, boje sie, ze nie monster nie bedzie przyspieszal ani hamowal frown.gif

ale i tak zazdraszczam smile.gif

Napisano

> Malutka prezentacja mojego motorku, wymaga jeszcze drobnych poprawek po zdjeciu naklejek, ktore na

> DUKAT 1

> DUKAT 2

> DUKAT 3

Gratuluje zakupu grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> piekny, jaka pojemnosc/rocznik?

> fajne wydechy...

> sam chcialbym sie przesiasc na cos taiego, ale po cebrze, boje sie, ze nie monster nie bedzie

> przyspieszal ani hamowal

> ale i tak zazdraszczam

Pojemność 620 cm, rok 2002. Hamulce ma potęzne i hamuje super, jak dla mnie przyspieszenie też dobre ale to pewnie kwestia wprawy - może za jakiś czas bedzie mi brakowało w nim mocy.

Jeszcze kilka poprawek stylistycznych i ruszamy w miasto smile.gif

Napisano

> DUKAT 1

> DUKAT 2

> DUKAT 3

Wybacz nie znam cię ale już cię lubie zlosnik.gif No pikny Panie ok.gif

Napisano

> piekny, jaka pojemnosc/rocznik?

> fajne wydechy...

> sam chcialbym sie przesiasc na cos taiego, ale po cebrze, boje sie, ze nie monster nie bedzie

> przyspieszal ani hamowal

> ale i tak zazdraszczam

kupic duzego monstera, od dolu moze zadziwic i kierownika cbr-y

Napisano
  • Autor

> kupic duzego monstera, od dolu moze zadziwic i kierownika cbr-y

Moja bestia też w sumie nieżle idzie od dołu smile.gif i ten dźwiek smile.gif

Napisano

> Moja bestia też w sumie nieżle idzie od dołu i ten dźwiek

Bo V-2 sa najlepsze grinser006.gif

Napisano

> Bo V-2 sa najlepsze

z dolu tak, ale gory brakuje. Ostatnio gadalem z kolesiem, ktory ujezdzal superduke'a i narzekal na brak gory

Napisano

> z dolu tak, ale gory brakuje. Ostatnio gadalem z kolesiem, ktory ujezdzal superduke'a i narzekal na

> brak gory

A po co gora? 270751858-jezyk.gif

Ale ja to moglbym dieselem jezdzic, gdyby byl, bo nie lubie caly czas krecic wysoko wink.gif

Napisano

> A po co gora?

> Ale ja to moglbym dieselem jezdzic, gdyby byl, bo nie lubie caly czas krecic wysoko

są diesle

Napisano

> są diesle

Mowie o ogolnodostepnych sprzetach za rozsadne pieniadze zakrecony.gif

• 3 miesiące później...
Napisano

> Szybko Ci się znudził...

tego zoltego to juz dawno nie ma, to byla 600 a ten z gieldy to 750

Napisano

> tego zoltego to juz dawno nie ma, to byla 600 a ten z gieldy to 750

Aaaa, to jeszcze szybciej. hehe.gif

(nie otwierałem zdjęć, bo siakies wielkie, a serwer dziś coś kuleje w fabryce ok.gif)

Napisano
  • Autor

Dozbierało się kase wiec chce kupić nowszy model i taki powód sprzedaży, moto wcale mi się nie znudził.

Napisano

> Bo V-2 sa najlepsze

Wyjasnisz dlaczego ?

wink.gif

Napisano

> Teraz obecnie tym śmigam

> RED DEVIL 1

trzy i pół miesiąca 2 dukat i już myślisz o kolejnym hmm.gif

Chyba się zakochałeś brawo.gif

Napisano
  • Autor

Wpadł mi w oko tak naprawde Ducati Hypermotard fajny, a że mam dozbierana kase to chce sprzedać monstera i tamtego zanabyć smile.gif

Ale faktycznie w Ducati się zauroczyłem smile.gif

Napisano

Też ładne Stukatti wink.gif, ale ja jednak turystyka więc takie streety odpadają, choć śmiga się super smile.gif

Napisano

Wez Gorzko zdradz jak to jest z tym rozrzadem w Ducati. Ile kosztuje regulacja i wymiana, jak czesto trzeba to robic?? I czy suche sprzeglo jest bardziej problematyczne (zuzywa sie) niz mokre??

Napisano

> Wpadł mi w oko tak naprawde Ducati Hypermotard fajny, a że mam dozbierana kase to chce sprzedać

> monstera i tamtego zanabyć

> Ale faktycznie w Ducati się zauroczyłem

Heh, zazdraszczam. ok.gif

Napisano

Ducati piękna sprawa jednak nie jest to motor dla mnie.

Ducati mają specyficzny odgłos pracy silnika. Jak słyszę pracujące Ducati mam wrażenie że się silnik w nim sypie poważnie.

Na początku tego roku latałem z Ducati 999 i całą trasę miałem wrażenie że mi coś lata w silniku, normalnie nie dawało mi to spokoju całe latanie. Jak usiedliśmy w spokoju znajomy oznajmił że fajne to Ducati tylko nie może się przyzwyczaić do tego odgłosu że coś mu lata w silniku rotfl.gif Normalnie a ja zaraz po lataniu chciałem się umówić do mechanika, dobrze że mi powiedzał mlot.gif

Napisano
  • Autor

> Wez Gorzko zdradz jak to jest z tym rozrzadem w Ducati. Ile kosztuje regulacja i wymiana, jak

> czesto trzeba to robic?? I czy suche sprzeglo jest bardziej problematyczne (zuzywa sie) niz

> mokre??

Paski rozrzadu się wymienia co 20 000 - 25 000 km, trzeba sprawdzić ich stan co sezon i ewentualnie wprowadzić korekty naciagu, koszty za cały serwis z wymianiam olej, filtry itp... to koszto ok 700-800zł - wiec chyba jak w przypadku każdego moto, mój monster akurat nie ma suchego sprzegła (mokre chodzi dużo ciszej), wiec tu tylko uzupełnienie płynu, a jeśli chodzi o suche to trzeba na nie zerknac co sezon w celu regulacji i tyle. Odgłos silnika faktycznie jest charakterystyczny w każdym ducati, a w szczególności przy suchym sprzegle.

Napisano
  • Autor

> nie kazdy ducat ma suche sprzeglo

racja mój akurat nie ma

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.