Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.4 16v nierówno chodzi

Featured Replies

Napisano

Pany mam taki problem, mianowicie zgasiłem auto w piątek i w sobotę rano już chodził nierówno tak jakby na 3 garach, cewka ok, kable ok świece założyłem nowe, listwę wtryskową wyjąłem i podają wszystkie wtryski paliwo. Powiedzcie co to może być cały czas normalnie zapala tylko nierówno chodzi, po tłumiku słychać takie pum pum pum pum takie przerywanie :-)

Napisano

> Pany mam taki problem, mianowicie zgasiłem auto w piątek i w sobotę rano już chodził nierówno tak

> jakby na 3 garach, cewka ok, kable ok świece założyłem nowe, listwę wtryskową wyjąłem i podają

> wszystkie wtryski paliwo. Powiedzcie co to może być cały czas normalnie zapala tylko nierówno

> chodzi, po tłumiku słychać takie pum pum pum pum takie przerywanie :-)

Ja z moją fefnastką też walczę. Od czasu do czasu wyjmij krokowca i wyczyść jego jak i gniazdo w którym siedzi. Mi pomaga i obroty mam na ok 900 rpm. Spróbuj. Niewiele roboty. Trzeba Ci TORXa 20 żeby odkręcić śrubki, które go trzymają. Chyba że masz jakieś inne 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Ja z moją fefnastką też walczę. Od czasu do czasu wyjmij krokowca i wyczyść jego jak i gniazdo w

> którym siedzi. Mi pomaga i obroty mam na ok 900 rpm. Spróbuj. Niewiele roboty. Trzeba Ci TORXa

> 20 żeby odkręcić śrubki, które go trzymają. Chyba że masz jakieś inne

Ale u mnie nie ma jeszcze mocy przy przyśpieszaniu, a na to raczej krokowiec nie ma wpływu niestety...

Napisano

> Ale u mnie nie ma jeszcze mocy przy przyśpieszaniu, a na to raczej krokowiec nie ma wpływu

> niestety...

kable na pewno ok? mialem tak jak gdy kable po malu mowily 30.GIF

Napisano
  • Autor

> kable na pewno ok? mialem tak jak gdy kable po malu mowily

przełożyłem dziś kable z cewką od braciaka i to samo

Napisano

i chodzi tak caly czas? czy jak sie nagrzeje to jest ok?

Napisano
  • Autor

> i chodzi tak caly czas? czy jak sie nagrzeje to jest ok?

No raczej cały czas, jechałem do roboty rano i cały czas tak było, nie mam daleko ale zdążył się rozgrzać

Napisano

> No raczej cały czas, jechałem do roboty rano i cały czas tak było, nie mam daleko ale zdążył się

> rozgrzać

Zobacz wtryski kolego ok.gif

Napisano

> wyjmowałem listwe i na oko wszystkie podają równo

a wtrysków nie masz zapchanych, tam jest takie sitko we wtrysku

Napisano

> Pany mam taki problem, mianowicie zgasiłem auto w piątek i w sobotę rano już chodził nierówno tak

> jakby na 3 garach, cewka ok, kable ok świece założyłem nowe, listwę wtryskową wyjąłem i podają

> wszystkie wtryski paliwo. Powiedzcie co to może być cały czas normalnie zapala tylko nierówno

> chodzi, po tłumiku słychać takie pum pum pum pum takie przerywanie :-)

Jak u mnie tak było to za 3 dni musiałem zmieniać UPG frown.gif

Napisano
  • Autor

Już wiadomo któryś wtrysk padł, zobacze te sitka jak kolega mówi. Zamieniłem listwe z braciakiem i wszystko gra.

Dzięki za pomoc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.