Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.2 8v tyrkoli

Featured Replies

Napisano

Witam, na początku po swapie było w miarę ok, po jakimś czasie jest tak, na zimnym zazwyczaj jedzie bez niczego, jak się trochę nagrzeje to gdy chcę przyspieszyć przerywa jak nie wiem, po chwili dostaje kopa jakby turbo się załączało :/ tps był podmieniany, świece i kable też, wszystkie masy ok. Wiecie co to może być?

Napisano

> Witam, na początku po swapie było w miarę ok, po jakimś czasie jest tak, na zimnym zazwyczaj

> jedzie bez niczego, jak się trochę nagrzeje to gdy chcę przyspieszyć przerywa jak nie wiem, po

> chwili dostaje kopa jakby turbo się załączało :/ tps był podmieniany, świece i kable też,

> wszystkie masy ok. Wiecie co to może być?

czujnik temperatury w kolektorze ssącym

Napisano

> W 16v też to ;> ?

Taaaaaaaaa ...

Napisano

> W 16v też to ;> ?

8v nie tyrkola

myślę że jak się rozgrzeje to go zalewa i tyle

Napisano

sonda lambda może być...moje problemy z zamulaniem 8V ki zakończyły sie po odłączeniu lambdy (na kompie odczyt z lambdy poprawny icon_eek.gif)

Ale co innego dłubaniec, a seria...

Napisano

> Witam, na początku po swapie było w miarę ok, po jakimś czasie jest tak, na zimnym zazwyczaj

> jedzie bez niczego, jak się trochę nagrzeje to gdy chcę przyspieszyć przerywa jak nie wiem, po

> chwili dostaje kopa jakby turbo się załączało :/ tps był podmieniany, świece i kable też,

> wszystkie masy ok. Wiecie co to może być?

Nie dodałeś że godzine przed swapem w innym cc nie tyrkolił , tyle że jak na 8v to dołem i tak nie jechał zlosnik.gif

Napisano

> sonda lambda może być...moje problemy z zamulaniem 8V ki zakończyły sie po odłączeniu lambdy (na

> kompie odczyt z lambdy poprawny )

> Ale co innego dłubaniec, a seria...

tez tak mam. Jak tylko komp czyta z lambdy na cieplym to silnik na niskich delikatnie tyrkoli, po odlaczeniu lambdy objaw ustaje wink.gif

Napisano
  • Autor

sonda w sumie też padnięta, to też odłącze, bo jakoś mi się nie chciało nigdy bo zlutowane cholerstwo smile.gif

Napisano
  • Autor

Przed chwilą odpiąłem sondę, przejechałem się dłużej i bez problemu smile.gif

Musze zakupić sondę jakąś, już wypatrzyłem na alledrogo ori.

Tylko mam pytanie, czy ma ktoś na zbyciu wtyczkę do sondy? Tą która jest przy wiązce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.