Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zamienił stryjek.....

Featured Replies

Napisano

stoję przed trudnym wyborem i mam do was pytanie:

zamienili byście skuter na jakiś motor? (skuter keeway f-akt odblokowany na motorek)

ALEEEEEEE......

kilka faktów:

nie jestem maniakiem jednego kółka choć lubię nie stać w korkach grinser006.gif jeżdżę tylko jak jest ładna pogoda grinser006.gif nie chce nic mocnego bo wiem, że za głupi jestem, a że żona w ciąży to wole coś małolitrażowego byle by do tych 120km/h sie rozpędziło czasem i potrafiło sprawnie sie zatrzymać wink.gif

nie chce wydać dużo / raczej zamiana skutera na motor z leką dopłatą więc za wszelkie propozycja kup pan moją cegłe za 5-ala odpadają grinser006.gif

Napisano

Ja właśnie jestem na etapie przemyśleń i studiowania allegro zlosnik.gif Jeżeli ci wystarcza skuter to po co go zamieniać?? Motorek napewno będzie korcił do odkręcenia manetki z dnia na dzień coraz więcej. Przeglądam narazie ogłoszenia z 500-tkami i powiem ci szczerze że trzeba troszkę kasy wydać żeby nie kupić bubla i nie dokładać do niego. Teraz patrząc na córkę tak sobie wmawiam że mam wystarczająco oleju w głowie ale są momenty zwątpienia grinser006.gif

Napisano

> Motorek napewno będzie korcił do odkręcenia manetki z dnia na dzień coraz

> więcej.

Będzie hmm.gifwaytogo.gif

> Teraz patrząc na córkę tak sobie wmawiam że mam wystarczająco oleju w głowie ale są momenty zwątpienia

Patrz wyżej - korci. Z rozjeżdżeniem człowiek co raz pewniej się czuje i bardziej odkręca. Byle wszystko w granicach rozsądku, a z tym czasem bywa różnie.

Napisano
  • Autor

> Ja właśnie jestem na etapie przemyśleń i studiowania allegro Jeżeli ci wystarcza skuter to po co

> go zamieniać??

bo lecąc po trasie 20km--> 60km/h trochę mnie sie nudzi grinser006.gif jak by tak dociągnąć do tych 100-120km/h to było by dobrze grinser006.gif wiem wiem, można dłubnąć sqter i to też pewnie zrobię zanim kupie motor ale wiesz jak to jest grinser006.gif zaraz wsadze tyle w sqter co by był wart normalny motor zlosnik.gif

> Motorek napewno będzie korcił do odkręcenia manetki z dnia na dzień coraz

> więcej.

wiem dlatego szukam czegoś niezbyt szybkiego grinser006.gif

> Przeglądam narazie ogłoszenia z 500-tkami i powiem ci szczerze że trzeba troszkę kasy

> wydać żeby nie kupić bubla i nie dokładać do niego.

wiem wiem ale 500 to już potfór będzie grinser006.gif

> Teraz patrząc na córkę tak sobie wmawiam

> że mam wystarczająco oleju w głowie ale są momenty zwątpienia

ja mam jeszcze chwilę zlosnik.gif

Napisano

> bo lecąc po trasie 20km--

> wiem dlatego szukam czegoś niezbyt szybkiego

> wiem wiem ale 500 to już potfór będzie

> ja mam jeszcze chwilę

to sobie kup ciezkiego cruisera wink.gif moc z 500-750cc w polaczeniu z masa, geometria motocykla itp nie zacheca do odkrecania wink.gif - raczej wlasnie do spacerowego 'pyrkania' po miescie wink.gif

tylko ze z drugiej strony takie cos slabo sobie radzi w korkach

Napisano

> to sobie kup ciezkiego cruisera moc z 500-750cc w polaczeniu z masa,

Może jestem tendencyjnie nastawiony ale 500-750 cm3 to będzie lekki cruiser... zlosnik.gif

Napisano

> Może jestem tendencyjnie nastawiony ale 500-750 cm3 to będzie lekki cruiser...

czepiasz sie... a poza tym ja odnosilem do skuterka grinser006.gif

Napisano

Może jakieś enduro / supermoto?

Coś niezbyt agresywnego typu XT/TT600 na kołach supermoto.

Mimo, że poleci wiecej niż 120kmph to krzywdy zrobic Ci nie powinno.

Napisano

może zmień skuter na większy skuter smile.gif

Napisano

> może zmień skuter na większy skuter

dokładnie to by było lepsze rozwiązani na jakiś skuter większej pojemności;) i bynajmniej spalanie "na poziomie"

ja posiadam gpz 500 spalanie przy jeździe na autobanie 80-100km/h to 4,5 litra ale ostatnimi czasy poniżej 6 litrów raczej nie schodzę czyli troche większe spalanie od skutera a i odkręcanie manety na 180 też bardzo często zachęca.

pozdrawiam;)

Napisano

na alledrogo jakis cfaniak sprzedaje skutery przerobione z 50 na 80 i 125 rejestrowane na 50, wiem wiem nielegalne, ale do twoich zadan nada sie idealnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.