Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to jest za filtr......

Featured Replies

Napisano

Witam...

Zdjąłem dzisiaj półkę od strony pasażera aby dostać się do filtru klimatyzacji.

Z prawej strony półki jest coś takiego jakby filtr w kolorze białym. W instrukcji nie znalazłem cóż to takiego. Może wiecie co to jest.

Napisano

> Witam...

> Zdjąłem dzisiaj półkę od strony pasażera aby dostać się do filtru klimatyzacji.

> Z prawej strony półki jest coś takiego jakby filtr w kolorze białym. W instrukcji nie znalazłem cóż

> to takiego. Może wiecie co to jest.

może jakieś foto

Napisano

> Witam...

> Zdjąłem dzisiaj półkę od strony pasażera aby dostać się do filtru klimatyzacji.

> Z prawej strony półki jest coś takiego jakby filtr w kolorze białym. W instrukcji nie znalazłem cóż

> to takiego. Może wiecie co to jest.

to chya nie filtr tylko przegroda, przez ktora pobierane jest powietrze gdy ustawiony jest wewnętrzny obieg powietrza

Napisano

> to chya nie filtr tylko przegroda, przez ktora pobierane jest powietrze gdy ustawiony jest

> wewnętrzny obieg powietrza

filtr, przegroda, hm... jakby zapodał foto byłoby łatwiej a tak bez połówki tego nie rozbierzemy

Napisano

> a tak bez połówki tego nie rozbierzemy

> No way.

I zamiast pomoc koledze, zaczynamy kombinować jak tu zrobić flaszkę biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Oto fotka....

dsc005301640x480.jpg

Wygląda jakby nigdy nie dotykały ją paluszki inżyniera mechanika.

Napisano

kto w najlblizszym okresie jedzie do ASO - niech wydrukuje fotke i sie zapyta - rozwieje to watpliwosci

Napisano
  • Autor

> kto w najlblizszym okresie jedzie do ASO - niech wydrukuje fotke i sie zapyta - rozwieje to

> watpliwosci

------------

Ja jutro jadę.... więc rozwieję sobie sam wątpliwości....

Pozdrawiam

Napisano

> ------------

> Ja jutro jadę.... więc rozwieję sobie sam wątpliwości....

> Pozdrawiam

mam nadzieje ze sie podzielisz z innymi smile.gif

Napisano

> to obieg wewnętrzny ... raczej

na to wygląda

Napisano

> ------------

> Ja jutro jadę.... więc rozwieję sobie sam wątpliwości....

> Pozdrawiam

no i co aso powiedzialo ?:)

Napisano
  • Autor

> to chya nie filtr tylko przegroda, przez ktora pobierane jest powietrze gdy ustawiony jest

> wewnętrzny obieg powietrza

------------------

Dokładnie tak - dotyczy to obiegu wewnętrznego.

Miła obsługa smile.gif - fajni ludzie cool.gif - za przegląd skazowali 880 zł angryfire.gif. Dodatkowo poprosiłem aby zamontowali mi plastikowe chlapacze

na tył - komplet 34 zł smile.gif - montaż sciana.gif 49,50 zł. - czas pracy 3 rbh x 16 zł z kawałkiem. Myślałem, że nie skazują nic bo to zajmuje 10 minut.

No cóż.... i tak jestem bardzo yay.gif zadowolony bo nie policzyli mi za umycie samochodu zakrecony.gif - w tamtym roku zapłaciłem 2 złote.

Do reklamacji przyjęli: wajchę do otwierania wrzutnika monet (na paliwo), która zardzewiała jak kotwica, zardzewiałe śruby mocujące tylną kanapę, oraz ramiona wycieraczek. Nie mieli na stanie, więc muszę czekać aż sprowadzą. Zobaczymy czy nie będzie później jakiś czkawek. Generalnie jednak fajne ASO.

Napisano
  • Autor

> to jest twoj pierwszy przeglad czy drugi ?

------------------

Drugi.... za pierwszy wzięli 7 stówek.....

teraz wymienili:

olej silnikowy, płyn do chłodnic, płyn hamulcowy, filtr oleju, świece, filtr kabiny, no najdroższe chlapacze.

Napisano

> ------------------

> Drugi.... za pierwszy wzięli 7 stówek.....

> teraz wymienili:

> olej silnikowy, płyn do chłodnic, płyn hamulcowy, filtr oleju, świece, filtr kabiny, no najdroższe

> chlapacze.

plyn chlodniczy wymieniali po 2 latach eksploatacji ? w hormonogramie jest ze po 5 latach sie wymienia

Napisano
  • Autor

> plyn chlodniczy wymieniali po 2 latach eksploatacji ? w hormonogramie jest ze po 5 latach sie

> wymienia

-----------------------------

Masz rację.... w instrukcji jest, że sprawdzać co roku a wymienić po 5 latach lub po 240 tys km. Kwota niewielka bo 19 zł, ale gdy będę u nich nie omieszkam się zapytać dlaczego wymienili.

Napisano
  • Autor

Powiedz "PORTAL" jak się sprawuje Twoje autko. Ile pali itp....

Ja osobiście nie narzekam.

Napisano

> -----------------------------

> Masz rację.... w instrukcji jest, że sprawdzać co roku a wymienić po 5 latach lub po 240 tys km.

> Kwota niewielka bo 19 zł, ale gdy będę u nich nie omieszkam się zapytać dlaczego wymienili.

za ponad 5 litrow zaplaciles tylko 19 zl ? moze ci poprostu dolali a nazwali ze wymiana wiem ze jedno litrowe koncentraty owego plyna chodza po okolo 20 zl

Napisano
  • Autor

> za ponad 5 litrow zaplaciles tylko 19 zl ? moze ci poprostu dolali a nazwali ze wymiana wiem ze

> jedno litrowe koncentraty owego plyna chodza po okolo 20 zl

-------------------

Być może.... na fakturze jest płyn do chłodnic szt 1 - 19 zł. Chyba masz rację, może tylko uzupełnili.

Napisano

> -------------------

> Być może.... na fakturze jest płyn do chłodnic szt 1 - 19 zł. Chyba masz rację, może tylko

> uzupełnili.

tak zaplaciles za 1 litrowa butelke koncentratu (czyli okolo 2 litrow plynu) - ile ci wleli a ile zostawili sobie to nie wiesz smile.gif - bo chyba resztki z butelki nie oddali ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.