Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W którym miejscu panel LPG w kabinie?

Featured Replies

Napisano

Podpowiedzcie w którym miejscu pomontowaliście panele centralki LPG w kabinie.

Napisano

mozna by go dac na tunelu srodkowym, tam gdzie w opcji jest panel do podgrzewanych siedzen, dosc oki miejsce

Napisano

> mozna by go dac na tunelu srodkowym, tam gdzie w opcji jest panel do podgrzewanych siedzen, dosc

> oki miejsce

a narysuj mnie gdzie to miejsce jest? smile.gif

Napisano
  • Autor

> mozna by go dac na tunelu srodkowym, tam gdzie w opcji jest panel do podgrzewanych siedzen, dosc

> oki miejsce

nie do końca, bo jak dźwignia jest opuszczona to nie mam możliwości przełączenia paliwa

Napisano

> nie do końca, bo jak dźwignia jest opuszczona to nie mam możliwości przełączenia paliwa

jest, dzwignia nie lezy calkiem na tunelu

Napisano

> nie do końca, bo jak dźwignia jest opuszczona to nie mam możliwości przełączenia paliwa

hm, a to teraz sie automatow nie produkuje? bo w kropku kumpla to pstryczek mowi:

- nie,nie,nie... nie chce gazu

- tak, pozwalam ci uzyc gazu jak bedziesz mial odpowiednie warunki pracy i wystarczajaco duzo gazu w zbiorniku...

z tego co kojarze to kumpel prawie wogole tego pstryczka nie tyka w czasie jazdy (ale moze sie myle... bo zwykle dotankowywal zanim na dobre rezerwa gazu sie zapalila)

Napisano
  • Autor

> jest, dzwignia nie lezy calkiem na tunelu

aha... to git ok.gif

Napisano

dzieki,

mialem nadzieje ze lepsze miejsce - bo szukam na pstryczek do parrota - niby na desce gdzies powinine byc, ale przymierzalem w paru miejscach i jakos mi sie kłóci z designem deski smile.gif

sie skonczy ze sobie sprawie tego najnowszego modela z oledowym konfigurowalnym wyswietlaczem ... (w sensie jak sie juz namysle i nakrece to pewnie beda kosztowac grosze)

Napisano

> oki miejsce

Ja bym chyba walnął w tym schowku po lewej stronie koło kierownicy. I tak go nie używam, a przynajmniej nie byłby tak widoczny...

Napisano

> Podpowiedzcie w którym miejscu pomontowaliście panele centralki LPG w kabinie.

czysta ciekawość czy planuje NB i gazik? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

tam nie ma jakiegoś tunelu z nawiewem i ten długi panel tartarini wejdzie?

Napisano

> tam nie ma jakiegoś tunelu z nawiewem i ten długi panel tartarini wejdzie?

nie ma, idzie po podłodze, miejsca jest full ok.gif

Napisano

> Ja bym chyba walnął w tym schowku po lewej stronie koło kierownicy. I tak go nie używam, a

> przynajmniej nie byłby tak widoczny...

ja mam własnie w tym miejscu. mój pstyczek jest pprostokątny, wiec tam się ladnie ukrył. w rzeczywistości tego pstyczka się niemalże wcale nie wykorzystuje.

ostatnio montowałem gaz w swoim C4 i tez zamontowałem po lewej stronie kiery w zaślepkach o nieistniejącym w moim aucie ESP...:)

ja co do zasady nie chciaałem, aby mi rozbierali cokolwiek więcej niz tego wymagało założenie instalki... z przyczyn oczywistych.

Napisano

> Podpowiedzcie w którym miejscu pomontowaliście panele centralki LPG w kabinie.

a co? montujesz?!!! bedziesz wykłety!! zamordowałeś bravo!!!!

a tak poważnie: montuj, montuj... bena za chwilę wskoczy ponad 5 zł za litr, więc czas zwrotu skróci ci się znacznie:)

Napisano
  • Autor

> a co? montujesz?!!! bedziesz wykłety!! zamordowałeś bravo!!!!

> a tak poważnie: montuj, montuj... bena za chwilę wskoczy ponad 5 zł za litr, więc czas zwrotu

> skróci ci się znacznie:)

ile już najechałeś kilometrów na tartarini?

Napisano

> ja mam własnie w tym miejscu. mój pstyczek jest pprostokątny, wiec tam się ladnie ukrył. w

> rzeczywistości tego pstyczka się niemalże wcale nie wykorzystuje.

> ostatnio montowałem gaz w swoim C4 i tez zamontowałem po lewej stronie kiery w zaślepkach o

> nieistniejącym w moim aucie ESP...:)

> ja co do zasady nie chciaałem, aby mi rozbierali cokolwiek więcej niz tego wymagało założenie

> instalki... z przyczyn oczywistych.

zreszta na forum gdzie jest tu wątek o lpg w moim bravo i tam jest zdjęcie tego pstryczka elektryczka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.