Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1 Joker Rally

Featured Replies

Napisano

Więc nadejszła wiekopomna chwila a załoga Badi / Qubczyk wybiera się na Ślunk na rajdownie smile.gif

moze jakiś spocik smile.gif szukajcie białego peugeota 106 na warszawskich blachach i moze jak sie uda przejsc BK to złośnik na tylniej szybie.

Napisano

tylko nie przynieście wstydu na obczyźnie bo powiedzą ze warszawka jeździć nie umie

a tak na poważnie urwania linki ręcznego

i bawcie się dobrze

Napisano

> tylko nie przynieście wstydu na obczyźnie bo powiedzą ze warszawka jeździć nie umie

A umie??... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

> a tak na poważnie urwania linki ręcznego

Niech mi tylko spróbuje pociągnąć za ręczny bez potrzeby to przetrącę... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

> i bawcie się dobrze

Dziękować... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Napisano

> Więc nadejszła wiekopomna chwila a załoga Badi / Qubczyk wybiera się na Ślunk na rajdownie

> moze jakiś spocik szukajcie białego peugeota 106 na warszawskich blachach i moze jak sie uda

> przejsc BK to złośnik na tylniej szybie.

znaczymsie kiedy ten rajdzik jest ?? zlosnik.gif

Napisano

> Więc nadejszła wiekopomna chwila a załoga Badi / Qubczyk wybiera się na Ślunk na rajdownie

> moze jakiś spocik szukajcie białego peugeota 106 na warszawskich blachach i moze jak sie uda

> przejsc BK to złośnik na tylniej szybie.

Widziałem was tzn chyba was biały złośnik na tylnej szybie taki duży ?? Jak tak to podaj maila mam nagrania z waszych przejazdów. Pozdrawiam

Napisano

> Widziałem was tzn chyba was biały złośnik na tylnej szybie taki duży ?? Jak tak to podaj maila mam

> nagrania z waszych przejazdów. Pozdrawiam

Ślij Waćpan na [email protected] i [email protected] Pooglądamy jak kaleczyliśmy... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

>

> Klip z tego rajdu

Rajdu to chyba trochę zbyt dużo powiedziane... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Rajdu to chyba trochę zbyt dużo powiedziane...

z klipa impreza ciekawa

a tak ogólnie jak sie jechalo i czy sie dojechalo ?

Napisano

> a tak ogólnie jak sie jechalo i czy sie dojechalo ?

Pierwszy odcinek jecało sie nawet nawet. Pomimo tego, że nie był to typowy OS to był ciekawy i szybki. Drugi OS to jakaś KJSowa porażka (na której jeszcze walnęliśmy się w ilości okrążeń).

Dojechaliśmy, ale bez żadnych wyników sensownych. Zebralismy ... trochę frycowego i nowego doświadczenia... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Pierwszy odcinek jecało sie nawet nawet. Pomimo tego, że nie był to typowy OS to był ciekawy i

> szybki. Drugi OS to jakaś KJSowa porażka (na której jeszcze walnęliśmy się w ilości okrążeń).

> Dojechaliśmy, ale bez żadnych wyników sensownych. Zebralismy ... trochę frycowego i nowego

> doświadczenia...

mieliście z tyłu złośnika na szybie?

Napisano

> mieliście z tyłu złośnika na szybie?

A mieli my takiego oczojebnego złośniaka... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

a to widziałem, fajnie że chciało się Wam przyjechać taki kawał zakrecony.gif

następnym razem dajcie znać się człowiek skupi, to będzie jakieś dobre foto biglaugh.gif

aaa1j.jpg

Napisano

> a to widziałem, fajnie że chciało się Wam przyjechać taki kawał

Myślę, że jakbyśmy wiedzieli jak będą wyglądały odcinki to chyba byśmy takiego kawału nie jechali... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

> następnym razem dajcie znać się człowiek skupi, to będzie jakieś dobre foto

Przeca pisaliśmy w tym wątku, że jedziemy... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Foto fajne, masz jeszcze coś??

Napisano

Bardzo fajny klip! brawo.gif

Qubczyk bardzo ladnie poszliscie bokami z tego lewego w prawy po wiaduktem? Lubie! brawo.gif

Napisano
  • Autor

> Bardzo fajny klip!

> Qubczyk bardzo ladnie poszliscie bokami z tego lewego w prawy po wiaduktem? Lubie!

to akurat poszedl Kucharczyk

ale mamy nowy film:

Napisano

> Widziałem was tzn chyba was biały złośnik na tylnej szybie taki duży ?? Jak tak to podaj maila mam

> nagrania z waszych przejazdów. Pozdrawiam

No i co, będą jakie filmiki??... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> No i co, będą jakie filmiki??...

Ja będą ino muszę podjechać po płytkę z materiałem bo zgrywał mi to kolega (nie mam fire wire )

Napisano

> Ja będą ino muszę podjechać po płytkę z materiałem bo zgrywał mi to kolega (nie mam fire wire )

Czekamy z niecierpliwieniem... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.