Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No to sie pochwale :) Renault Clio Sport II Ph2 ;)

Featured Replies

Napisano

Dzieki uprzejmosci i pamietliwosci jednego z userow, udalo mi sie zakupic okazyjnie Cliowke wink.gif

Full opcja dostepna w PH2, chyba za wyjatkiem grzanych stolkow o ile takowe wystepowaly... Rocznik 2002, przebieg 160 tys. jak najbardziej realne, wszystkie wpisy sie zgadzaja z Baza... smile.gif

Kolor czarny zeby.GIF

Zabawka jest przecudowna smile.gif

Napisano

Pod maską jest 2.0 16V?

Napisano

> Taaaa jest 2.0 16v 172 konie

Zmień sobie auto w profilu. waytogo.gif

Oby się dobrze jeździło takim "szatanem". zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

szatan ma ESP z kontrola trakcji smile.gif wiec jest milo i nie pozwala zabardzo kapcia spalic smile.gif

Inna sprawa ze ESP jest wylaczane angryfire.gif

Napisano
Bez fotek się nie liczy chaja.gif
Napisano
  • Autor

nie bedzie 270751858-jezyk.gif wstyd pokazywac, jest totalnie nie popasowane 270751858-jezyk.gif zrobi sie poprawki beda fotki...

Napisano

> nie bedzie wstyd pokazywac, jest totalnie nie popasowane zrobi sie poprawki beda fotki...

Daj taką chociaż z wieczorka biglaugh.gif nie bedzie widać ze składany z trzech biglaugh.gif

Napisano

Brzydal i do tego nie jedzie wpysk.gif

Napisano

> stajesz na kreske :

Jaaaa cfaniaczek.gif

Zawsze 270751858-jezyk.gif tylko nie na prostej alien.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Jeszcze raz bardzo dziekuje !! piwo.gifpiwo.gif

2 dni z tym autem,a czlowiek jakos tak bardziej usmiechniety chodzi smile.gif

Napisano

> Jeszcze raz bardzo dziekuje !!

> 2 dni z tym autem,a czlowiek jakos tak bardziej usmiechniety chodzi

tak jak mówiłem , po przejechaniu sie autem wyszedłem z bananem na gębie zlosnik.gifok.gif

Napisano

> Miales waćpan racje

Pogadamy przy n-tym tankowaniu. wink.gif

Napisano
  • Autor

wiecej jak xsara palilo nie bedzie zeby.GIF

Napisano

> Zabawka jest przecudowna

Jak tylko nie jest składana z dwóch to gratulacje ok.gif

Napisano
  • Autor

skladana jest z nowych czesci smile.gif przygod pare miala, ale nie ma tragedii smile.gif

Poza tym do samego konca a od poczatku pobytu w polsce jest a wlasciwie to juz byla, serwisowana w jednym Serwisie, na wszystko sa wpisy a wszystkie uszkodzenia sa udokumentowane...

Napisano

> skladana jest z nowych czesci przygod pare miala, ale nie ma tragedii

To podstawa, jak wiesz co masz ok.gif Ja swego czasu ogladałem taką, która z zewnątrz była czarna, a w bagażniku niebieska hehe.gif

Napisano
  • Autor

az takiego hardcoru nie ma, choc mysle ze w tej cenie to nawet wybrzydzac za bardzo nie moge zeby.GIF

Napisano

> pff

> Uploaded with ImageShack.us

Fajna padaka ok.gif Gratki claps.gif

Napisano

Wolałbym cos dużego ,dobrze trzymajacego się drogi + taki silnik. Bąkami nie lubie jeżdzic w koleinach i zakrętach.Żuca ,trzepe i takie tam.

Napisano

ale cos dużego bedzie ciezsze i nie bedzie takich osiągów:) hothatch ma być mały i zapier.... smile.gif

Napisano

> ale cos dużego bedzie ciezsze i nie bedzie takich osiągów:) hothatch ma być mały i zapier....

Przejechałbyś się kiedyś Safi Biturbo Quadra. To też hot-hatch. I też zap...la. zeby.GIF

Napisano

> Przejechałbyś się kiedyś Safi Biturbo Quadra. To też hot-hatch. I też zap...la.

4x4 i 262KM w ciężkiej limuzynie mają robić taki szał? cfaniaczek.gif

Napisano

> 4x4 i 262KM w ciężkiej limuzynie mają robić taki szał?

Uwierz mi, robią. Głównie dlatego, że to 4x4. Wciskasz gaz i odjeżdżasz, a w FWD często tracisz przyczepność. I nie mam na myśli startu tylko wdepnięcie gazu w podłogę, przy 50km/h na dwójce.

Sam byłem w szoku, a w jeszcze większym byli wydymani golfiarze i civicowcy.

Tu już większość wrażenia robił ogrom tego auta, w porównaniu ze wspomnianymi kompaktami. Ludzie się często nie spodziewają, że taki stary strup tak może odejść.

Jakby mnie było stać, to bym sobie kupił takie coś do zabawy i dłubania.

Napisano

> Uwierz mi, robią. Głównie dlatego, że to 4x4. Wciskasz gaz i odjeżdżasz, a w FWD często tracisz

> przyczepność. I nie mam na myśli startu tylko wdepnięcie gazu w podłogę, przy 50km/h na

> dwójce.

Wciskasz gaz i czujesz straty mocy na napędzie. Na suchym zawsze ośka zrobi bez wazeliny takie 4x4.

Napisano

> Wciskasz gaz i czujesz straty mocy na napędzie. Na suchym zawsze ośka zrobi bez wazeliny takie 4x4.

bzdura, chyba, że mówimy o 4*4 montowanym, np. w wlonossącej Imprezie 1.5

Napisano

lizak.gif

Nawet w avatarze masz auto, które na suchym asfalcie robiło 4łapy na polskich tasach rajdowych.

Napisano

> Nawet w avatarze masz auto, które na suchym asfalcie robiło 4łapy na polskich tasach rajdowych.

mówisz o fiacie panda ? icon_eek.gif

Napisano

> mówisz o fiacie panda ?

Chyba o Megane Maxi pod kontrolą śp. Janusza Kuliga. 320KM na przód - nawet na szutrach nie odstawało od czterołapów grinser006.gif

Napisano

Takie autko to moje marzenie, a jak już sobie kupię to nabędę jakiś perski dywan i na podjeździe przed domem rozłożę. By mu się wygodnie w nocy spało i by mu oponki nie marzły.

Napisano

> Chyba o Megane Maxi pod kontrolą śp. Janusza Kuliga. 320KM na przód - nawet na szutrach nie

> odstawało od czterołapów

To już bardziej zasługa kierowcy, a nie samochodu. Janusz mistrzem był i basta!

Napisano
  • Autor

Ino bez przesady, samochod jak samochod, nic szczegolnego...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.