Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony Letnie !!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Napisano

wiem że to początek sezonu ale jak pisaliśmy o zimowych o morze też o letnich ja osobiście planuje kupno proszę o wasze opinie smile.gif dziękuje z góry

Napisano

> wiem że to początek sezonu ale jak pisaliśmy o zimowych o morze też o letnich ja osobiście planuje

> kupno proszę o wasze opinie dziękuje z góry

Ja mam Markgumy 195/50 i 205/ R15 facepalm.gif Nie wiem czy nowe tez tak maja ale moje są strasznie głośne panic.gif Jak tylko bede miał odpowiednia ilość gotówki to kupuje cos w rozmiarze 195/45 R15

Napisano

toyo proxes 4 czy jakos tak 15' 195/50

ładnie wyglądaja i świetnie mi się na nich jeździ. Lepiej niz na 14' 175/65 pierelkach (juz nie pamietam modelu)

na suchym fajnie trzymają, na mokrym też świetnie. sa ciche i wyglada na to ze dlugo będą się ścierac bo po roku uzytkowania, a kupiłem jako uzywane nie widac zbytnio zużycia.

edit: poprawiłem profil opony zeby.GIF i co nieco dodałem

Napisano

195/50/15 Uniroyal Rainsport 2 claps.gif zajebista oponka na sucho i mokro

Napisano

Bez szpanu ... Fulda EcoControl 175-70-R14 za 735,- komplet z wymianą - zadowolenie

Napisano

> Bez szpanu ... Fulda EcoControl 175-70-R14 za 735,- komplet z wymianą - zadowolenie

Ja też bardzo zadowolony, dość ciche i fajnie na deszczu sie sprawują smile.gif

Napisano

> Bez szpanu ... Fulda EcoControl 175-70-R14 za 735,- komplet z wymianą - zadowolenie

fuldy mają dość kiepską opinie ... a już szczególnie na mokrym ... ludize pisali że dobre są tylko na początku przez rok/dwa ale osobiście nie jeździłem więc to tylko tak zasłyszane ...

Napisano

> wiem że to początek sezonu ale jak pisaliśmy o zimowych o morze też o letnich ja osobiście planuje

> kupno proszę o wasze opinie dziękuje z góry

175/65/14 kleber dynaxer hp2 ..... nie narzekam .... jeżdze od 3 lat na nich ale co moge powiedzieć to że są w miare ciche, miękka guma trzyma dość dobrze na mokrym, w miare szybko się sciera. .

Napisano

Ja tez mam takie w sience. Dobrze trzymają i są ciche. A cena przystępna. POLECAM

Napisano

> 175/65/14 kleber dynaxer hp2 ..... nie narzekam .... jeżdze od 3 lat na nich ale co moge

> powiedzieć to że są w miare ciche, miękka guma trzyma dość dobrze na mokrym, w miare szybko

> się sciera. .

Potwierdzam... 3 sezony i zamiast nich od wiosny mam już Dynaxer HP3 wink.gif Chyba najlepszy stosunek jakość/cena smile.gif

Napisano

ja wychodzę z założenia, że mogę mieć tanie, ale nowe opony, nawet gdyby miały krócej posłużyć i tak się będzie bardziej opłacało je kupić, dlatego wybieram Dębica Passio 2 175/65/R14 komplet za..428zł, ja jestem zadowolony, sprawują się dobrze w każdych warunkach

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

jeszcze raz dzięki za opinie mam nadzieje ze jeszcze komuś sie przydadzą informacje bo mi tak pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.