Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trzymanie skutera na balkonie

Featured Replies

Napisano

Witam,

wsio jak w temacie zlosnik.gif Sprawa ma sie tak, ze 2 tygodnie temu przeprowadzilem sie do Krakowa i juz mam dosc korkow zlosnik.gif Nawet nie chce myslec co bedzie dalej hehe.gif

Ale trafila mi sie okazja zakupu skutera- konkretnie Aprilia Scarabeo. Poczytalem opinie na necie i ok tylko jest problem pt. co ja z nim zrobie w zime. Piwnicy nie mam, garazu tez brak. Wpadlem na pomysl, zeby jak bede musial na dluzej go zostawic pod chmurka czy na zime wlasnie to sobie go wprowadze na balkon. Z transportem problemu nie ma, bo winda jest a nawet po schodach wtaszcze, bo to raptem 1 pietro a ja uparty jestem zlosnik.gif

Tylko teraz pytanie czy sa jakies przeciwwskazania, jakies przepisy przecipozarowe czy jakies inne ale? cool.gif

Oczywiscie normalnie bedzie stal sobie pod chmurka pod blokiem obok Lanosika przypiety. O bezpieczenstwo sie nie boje, bo spokojne osiedle.

To jak z tym balkonem? Mozna tak czy nie? Moze ktos praktykowal? zlosnik.gif

Napisano

W pokrowiec go opakujesz, akumulator zabierzesz do mieszkania, i może stać, prawie jak w garażu.

pozdro

Napisano
  • Autor

> W pokoju będzie mu przyjemniej

Za male mieszkanie zlosnik.gif wiec odpada zlosnik.gif

Napisano

> Na moj gust, o ile tylko nie przkroczysz obciazenia balkonu to raczej mozna

nie przekroczy, przecież dwie osoby na balkonie mogą być ( a pewnie tyle waże skuter)

Napisano

Jak chłodzony cieczą to zadbać zeby płyn nie zamarzł. Akku do domu, moto postawić na klockach (oponki, choć w skuterze to prawie bez znaczenia) i przykryć coby gołębie nie ..... grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Jak chłodzony cieczą to zadbać zeby płyn nie zamarzł.

Chlodzony powierzem zlosnik.gif

Wlasnie zakupilem Aprilke, wrocilem do domu. Po drodze jeszcze kask kupilem zlosnik.gif Za godzinke jestem umowiony z gosciem z allegro, zeby zapiecie kupic zlosnik.gif Jezdzenie tym skuterkiem po miescie to bajka, nawet dynamika jest bardzo fajna ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Chlodzony powierzem

> Wlasnie zakupilem Aprilke, wrocilem do domu. Po drodze jeszcze kask kupilem Za godzinke jestem

> umowiony z gosciem z allegro, zeby zapiecie kupic Jezdzenie tym skuterkiem po miescie to

> bajka, nawet dynamika jest bardzo fajna

Gratki, też miałem kiedyś kupować taką Aprilke smile.gif

Napisano

> Chlodzony powierzem

> Wlasnie zakupilem Aprilke, wrocilem do domu. Po drodze jeszcze kask kupilem Za godzinke jestem

> umowiony z gosciem z allegro, zeby zapiecie kupic Jezdzenie tym skuterkiem po miescie to

> bajka, nawet dynamika jest bardzo fajna

Dobre silniki Minarelli ok.gif tylko wygląd taki se, szkoda że nie LC grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Dobre silniki Minarelli tylko wygląd taki se, szkoda że nie LC

Co do silnikow to slyszalem, ze dobre i dlatego kupilem.

Jesli chodzi o wyglad to kwestia gustu- mnie sie podoba ok.gif

I ogromna zaleta sa 16-calowe kola- w porownania do tych malutkich 10-tek czy 12-stek ogromna roznia na plus jesli chodzi o komfort ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.