Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wzmożone roztargnienie

Featured Replies

Napisano

Czy Wy dziś również mieliście wrażenie, że kierowcy samochodów jakoś bardziej rozkojarzeni są? Najpierw po 2-ch km jazdy gościowi nie przydało się lewe lusterko i wpakował się przede mnie zmuszając do awaryjnego. Później innemu prawe się nie przydało i gościa na Hornecie przede mną zepchną na prawo - dobrze, że rozpoczął się praweoskręt.

Jakoś wrażenie mam, że dziś trzeba jeszcze bardziej czujnym być smirk.gif

Napisano

> Czy Wy dziś również mieliście wrażenie, że kierowcy samochodów jakoś bardziej rozkojarzeni są?

> Najpierw po 2-ch km jazdy gościowi nie przydało się lewe lusterko i wpakował się przede mnie

> zmuszając do awaryjnego. Później innemu prawe się nie przydało i gościa na Hornecie przede mną

> zepchną na prawo - dobrze, że rozpoczął się praweoskręt.

> Jakoś wrażenie mam, że dziś trzeba jeszcze bardziej czujnym być

upał jest i duchota , dlatego pewnie

Napisano
  • Autor

> upał jest i duchota , dlatego pewnie

Możliwe. Gościu na Kraszewskiego, u nas mnie zapienił. No pierwszy raz na moto ktoś mnie tak zak...ł angryfire.gif

Napisano

> Możliwe. Gościu na Kraszewskiego, u nas mnie zapienił. No pierwszy raz na moto ktoś mnie tak

> zak...ł

mnie z rana koles w mercu g nie zauwazył , i zjechal tez prosto w moj bok, fart ze mialem gdzie zwiewac

taki dzien raczej ok.gif

Napisano

> Czy Wy dziś również mieliście wrażenie, że kierowcy samochodów jakoś bardziej rozkojarzeni są?

> Najpierw po 2-ch km jazdy gościowi nie przydało się lewe lusterko i wpakował się przede mnie

> zmuszając do awaryjnego. Później innemu prawe się nie przydało i gościa na Hornecie przede mną

mi jakas ciota w astrze cc zajechała drogę jak po wyhamowaniu trąbnąłem żeby jednak zauważył że wymusił pokazał mi środkowy palec ...

tylko to że ćwiczę spokój i opanowanie pozwoliło mi na kontynuowanie jazdy w swoim kierunku skromny.gif

Napisano

> tylko to że ćwiczę spokój i opanowanie pozwoliło mi na kontynuowanie jazdy w swoim kierunku

A gdyby nie to co? Zawróciłbyś? hehe.gif

Napisano

Puszki puszkom zajeżdżają (używam "Waszego" slangu, żeby się przyjemniej czytało hahaha.gif) a przecież moto jest mniej widoczne no i zazwyczaj szybciej "nadlatuje" to nie ma się co dziwić.

Napisano

> A gdyby nie to co? Zawróciłbyś?

nie ... jechałem za nim ... smirk.gif

tyle że go wyprzedziłem ... i pojechałem dalej w kierunku w którym to miałem zaplanowane wcześniej panic.gif ...

a jeszcze niedawno potrzebowałby lusterka albo i dwóch ... smirk.gif

nie zebym był z tego dumny skromny.giffacepalm.gif

byłem debilem ...ale tak bywało facepalm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.