Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie super nietypowe - Wołga

Featured Replies

Napisano

mechanik przy zmianie hamulców w Wołdze dziś wydał wyrok - rozklekotane zwrotnice sciana.gif szczególnie lewa...

czy ktoś się może tu orientuje czy zwrotnice do Wołgi pasują np z Żuka? wiem napewno że nie pasują z UAZa niestety oslabiony.gif

Napisano

> mechanik przy zmianie hamulców w Wołdze dziś wydał wyrok - rozklekotane zwrotnice szczególnie

> lewa...

> czy ktoś się może tu orientuje czy zwrotnice do Wołgi pasują np z Żuka? wiem napewno że nie pasują

> z UAZa niestety

Ja miałem Warszawę, Tato miał Żuka i Wołgę Gaz 24. Z tego co pamiętam to zawieszenie było bliźniaczo podobne ale głowy nie dam i z tego co mi się wydaje są spore różnice.

Napisano
  • Autor

> Ja miałem Warszawę, Tato miał Żuka i Wołgę Gaz 24. Z tego co pamiętam to zawieszenie było

> bliźniaczo podobne ale głowy nie dam i z tego co mi się wydaje są spore różnice.

no właśnie na foto wygladają podobnie, ale foto to nie wszystko niestety frown.gif

Napisano

Chyba masz na myśli luz na sworzniu zwrotnicy-trzeba dać nowy sworzeń i z tego co słyszałem to są tam łożyska igiełkowe a nie tulejki z brązu jak np w żuku. Niestety nie wiem czy części są obecnie dostępne.

Napisano

ale ty piszesz o tej woldze z podpisu? czyli gaz 24?

a oryginalnych rzeczy nie można w polsce kupic?

Napisano

majster, nic tylko złapać i przymierzyć. Żuków w rozbiórce od groma, u mnie w domu rodzinnym jeden na chodzie, ze dwa w garażu w częściach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.