Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kable WN Sentech do 1.1 SPI?..............

Featured Replies

Napisano

W miarę dobre toto czy nie bardzo? Jak w dobrej cenie to brać?

Muszę wymienić bo mi przeskakują iskierki. Nie chcę za dużo na to wydać a Sentechy w dobrej cenie mam.

Napisano

> W miarę dobre toto czy nie bardzo? Jak w dobrej cenie to brać?

> Muszę wymienić bo mi przeskakują iskierki. Nie chcę za dużo na to wydać a Sentechy w dobrej cenie

> mam.

Ponoc tyle samo przeciwnikow co zwolennikow, jedni mowia ze szjas inni ze ok spineyes.gif

Guido ma u siebie i dzialaja wink.gif

Napisano

> Ponoc tyle samo przeciwnikow co zwolennikow, jedni mowia ze szjas inni ze ok

> Guido ma u siebie i dzialaja

A ja za to kupiłem nówki i miały przebicia, ale fakt ile użytkowników tyle opinii smile.gif

Napisano

niestety ja tak samo musiałem kupić stare kable bo się świeciły wszystkie cztery, licze że musiały być spękane czego nie dało się zauważyć jak je się trzymało w ręce, miękkie gięły się, narazie mam kable ze starego seja, ale podejrzewam że kupie jeszcze raz sentech i zobaczymy

Napisano

> Muszę wymienić bo mi przeskakują iskierki. Nie chcę za dużo na to wydać a Sentechy w dobrej cenie

> mam.

nie kombinuj i kup magneti oryginały i spokój na kilka lat

Napisano

> mniej więcej ile za oryginału MM ?

A ja kupiłem później NGK za jakieś 60zł i jeżdżę na nich ponad rok na gazie i zero problemu smile.gif Polecam

Napisano

Sentechy odpuść może i są dobre ale krótko, za krótko lepsze już ngk

Napisano

> Około 150-160 zł

serio?

ja za 44 zł kupiłem MM, tyle, że do 900, ale tak duzej roznicy cenowej nie powinno byc

Napisano
  • Autor

> Sentechy odpuść może i są dobre ale krótko, za krótko lepsze już ngk

Kupiłem i trochę przebijają. Coś tam mignie czasami jakaś iskierka, ale jeździ dobrze. Na razie tak zostanie. I tak raczej mniej przebija niż na poprzednich.

Napisano

> mam.

zalezy panie jak trafisz oslabiony.gif ogółem sentech była kiedys dobrą firmą i te kable były polecane praktycznie przez wszystkich gazowników w Rzeszowie , sam na nich jezdziłem pewnie z 2 lata , chciałem po tym czasie kupic nowe , podjechałęm do mojego warsztatu lpg gdzie pamietam mieli jedną sciane wyłozoną tymi kablami ,a tam kable poprostu znikneły , pytam co to sie stało , kiedys mieliscie tego tyle a teraz nic i u innych gazowników tez pusto , gosc mi powiedział ze te kable sie juz do niczego nie nadają , co zakładają nowe to na kazdym przebicia oslabiony.gif

co do kabli NGK to tez nie jest tak kolorowo, zakupiłem niedawno nowe (w zimie) pojezdziłem z 3-4 dni i przebicia na każdym oslabiony.gif

na chwile obecną kupiłem za grosze prawie nowe kable MM od wujka Darcyka i jest jak narazie spokój

Napisano

A jak już tak piszemy o tych kablach to zapytam, co sądzicie o "sportowych" kablach? Czy kable o jakiejś innej charakterystyce w połączeniu z jakimiś dobrymi świecami mogą faktycznie poprawić pracę silnika, czy chodzi tu tylko o ich wytrzymałość? No i najważniejsze, jak wygląda stosunek jakości do ceny? Miał ktoś z Was doczynienia z takimi?

Pracuję w sklepie motoryzacyjnym i mam takie kable Splitfire które są mało znane ale słyszałem dobre opinie na ich temat, nawet nasz klient jakaś firma tuningująca silniki mówiła mi że to podstawa. Pytanie czy warto wydać około 200zł na takie kable?

Napisano
  • Autor

Magnecor zapodaj waytogo.gifbiglaugh.gif Tylko nie wiem czy łatwo znajdziesz do Seja smile.gif No i nie wiem jak z ceną wink.gif

Napisano

> Magnecor zapodaj Tylko nie wiem czy łatwo znajdziesz do Seja No i nie wiem jak z ceną

latwiutko, przez dystrybutora magnecora na PL, koszt jakis czas temu to 219 zeta

Napisano
  • Autor

> latwiutko, przez dystrybutora magnecora na PL, koszt jakis czas temu to 219 zeta

No to ładnie zlosnik.gif

Napisano

> Magnecor zapodaj Tylko nie wiem czy łatwo znajdziesz do Seja No i nie wiem jak z ceną

A tak naprawdę czym te kable różnią się od innych kabli ale takich dobrej jakości? Czy przepływ prądu ma tak duże znaczenie?

Napisano

> latwiutko, przez dystrybutora magnecora na PL, koszt jakis czas temu to 219 zeta

Szkoda ze do fefnastki takie drogie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Raz miałem problem z jednym przewodem (jakieś poważniejsze przebicie) i od razu przestał palić na jeden cylinder. Ledwo dało się jechać, brak mocy. Odpowiedz sobie sam czy ma duże znaczenie.............

Napisano

> mam.

jeżdze na sentechach i to na LPG.Super sprawa.Jakosc do ceny na 5 smile.gif

Napisano

> Raz miałem problem z jednym przewodem (jakieś poważniejsze przebicie) i od razu przestał palić na

> jeden cylinder. Ledwo dało się jechać, brak mocy. Odpowiedz sobie sam czy ma duże

> znaczenie.............

Ok to w takim razie wszystko już wiem, dzięki smile.gif Ja nigdy nie miałem takiej sytuacji więc dlatego pytam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.