Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wspomaganie kiery angol

Featured Replies

Napisano

Wczoraj chciałem zamontować wspomaganie i okazało się, że jakiś @#%#^$ sprzedał mi wersje angielską! angryfire.gif

Jak kupiłem to nie zwróciłem na to uwagi.

Da rade to jakoś przerobić?

Zakładając normalnie musiał bym zrobić dziure w desce po lewej stronie.

Centralka ma taki sam nr katalogowy do obu wersji więc powinna działąć poprawnie.

Napisano

Centralka zadziala, przerobic sie nie da, bo mechanizmy maja lustrzane odbicie) co dziwne nie jest w anglikach). Tak wiec pozostaje ci jedynie zwrot gratow sprzedajacemu i zakup wersji europejskiej.

Napisano
  • Autor

> Centralka zadziala, przerobic sie nie da, bo mechanizmy maja lustrzane odbicie) co dziwne nie jest

> w anglikach). Tak wiec pozostaje ci jedynie zwrot gratow sprzedajacemu i zakup wersji

> europejskiej.

Na tą chwile na allegro na 6 auckji ze wspomaganiem tylko 2 wspomagania są europejskie! Ale sprzedają ludziom kit, szkoda gadać...

Ze wzrotem moge mieć problem, bo kupiłem to rok temu i leżało w garażu aż do teraz, bo znalazłem troche czasu, aby je założyć.

No nic, może ktoś kupi, kto bedzie chciał do innego auta zaadoptować i zmieści mu się.

Napisano

Dlatego ja przed zakupem wspomagania do sejaka zonki popelnilem stosowny watek z pytaniem i nie wtopilem. Sam montaz troche upierdliwy do wersji spi z linka obrotka, ale dalo sie zrobic, mimo, ze niema cczujnika predkosci. Natomaist sama kolumna pasowala bez problemu.

Napisano
  • Autor

No cóż, mój błąd.

Jak rozwiazałeś temat z czujnikiem?

Jaki tam wsadziłeś?

Napisano

> No cóż, mój błąd.

> Jak rozwiazałeś temat z czujnikiem?

> Jaki tam wsadziłeś?

Nie udalo mi sie kupic przelotowego czujnika, bo eper przy zamowieniu wlasciwego odsyla do nowszego numeru, czyli juz stricte elektronicznego. Dlatego nie mam w ogole czujnika predksoci, wiec wspoma caly czas dziala na maxa i ani mi ani zonce to w niczym nie przeszkadza. Malo tego - nawet trudno odczuc, ze dziala na maxa, wiec jest git. Tak zostaje.

Napisano

> Nie udalo mi sie kupic przelotowego czujnika, bo eper przy zamowieniu wlasciwego odsyla do nowszego

> numeru, czyli juz stricte elektronicznego. Dlatego nie mam w ogole czujnika predksoci, wiec

> wspoma caly czas dziala na maxa i ani mi ani zonce to w niczym nie przeszkadza. Malo tego -

> nawet trudno odczuc, ze dziala na maxa, wiec jest git. Tak zostaje.

osobiscie nie wyobrazam sobie jazde z wlaczona wspoma non stop oslabiony.gif ale moze z powodu szerokiego kola auto inaczej sie zachowuje

Napisano

> osobiscie nie wyobrazam sobie jazde z wlaczona wspoma non stop ale moze z powodu szerokiego kola

> auto inaczej sie zachowuje

Osobiscie nie wyobrazam sobie jazdy z progresywna wspoma - nigdy takiej w seju nie mialem okazji przetestowac grinser006.gif Ciesze sie z tego co mam.

Napisano
  • Autor

Ja bym wolał, żeby przy prędkości już nie działała.

Byłem w Fiacie w Tychach przy fabryce (tak ktoś polecił), chciałem sprawdzić te czujniki na miejscu, ale tylko jeden nr katalogowy mieli i nie pasował. Na allegro jest z palio, ale nie wiem czy podejdzie.

Napisano

> Ja bym wolał, żeby przy prędkości już nie działała.

> Byłem w Fiacie w Tychach przy fabryce (tak ktoś polecił), chciałem sprawdzić te czujniki na

> miejscu, ale tylko jeden nr katalogowy mieli i nie pasował. Na allegro jest z palio, ale nie

> wiem czy podejdzie.

ktos kiedys wklejal fotke przelotowego na linke z palio i pasuje bo to tez do skrzyni c 514 a sygnaly takie same.

Zanalalem na allegro 3 oferty i chyba kazdy pasuje grinser006.gif ten za 80 ma chyba kawalek pancerza linki przykrecony a te za 50 sa w raz ze slimakami ze skrzyni. Jesli sa sprawne to beda OK.

W seju jest o tyle lepiej ze zawsze mozna kupic zwykly elektroniczny czujnik i zastosowac elektroniczny licznik

Napisano
  • Autor

Ale do tego elektronicznego licznika też trzeba dokupić kabelek, który łaczy licznik z czujnikiem.

I pewnie taki kabelek swoje kosztuje, podejrzewam, że ponad 100zł w ASO.

Bo licznik to już za 60zł na allegro widziałem.

Napisano

> Ja bym wolał, żeby przy prędkości już nie działała.

> Byłem w Fiacie w Tychach przy fabryce (tak ktoś polecił), chciałem sprawdzić te czujniki na

> miejscu, ale tylko jeden nr katalogowy mieli i nie pasował. Na allegro jest z palio, ale nie

> wiem czy podejdzie.

46523738 - NADAJNIK to jest z 900tki przelotowy z citymatic'a za 142,53 PLN

Napisano
  • Autor

> 46523738 - NADAJNIK to jest z 900tki przelotowy z citymatic'a za 142,53 PLN

Dobrze wiedzieć ok.gif

Napisano

> Dobrze wiedzieć

przynajmniej tak aktualny eper powiada biglaugh.gif

Napisano

> przynajmniej tak aktualny eper powiada

Ale czy wy wiecie ze linka z 899 nie pasuje do c514 wiec raczej bym tej przelotki nie bral ...

Napisano

> Ale do tego elektronicznego licznika też trzeba dokupić kabelek, który łaczy licznik z czujnikiem.

> I pewnie taki kabelek swoje kosztuje, podejrzewam, że ponad 100zł w ASO.

> Bo licznik to już za 60zł na allegro widziałem.

kabelek mozna sobie zrobic majac wtyczki

u siebie mialem tylko wtyczki z kabelkami, wszystko polutowalem, wydluzylem kable i wsio dziala idealnie grinser006.gif

Napisano

A potrzebny jest ten z podwójnym wyjściem na sygnał do wspomy i na licznik czy można zrobić ze zwykłego pojedynczego przeznaczonego tylko na licznik ?

Napisano

> A potrzebny jest ten z podwójnym wyjściem na sygnał do wspomy i licznik czy można zrobić ze

> zwykłego pojedynczego przeznaczonego tylko na licznik ?

mozna z pojedynczego, od tego sygnalu poprowadzilem dwa przewody na licznik i wspome

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.