Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dylemat sprzedażowy

Featured Replies

Napisano

Tak się zastanawiam czy warto sprzedać moją polówkę z 2008 r wersja zupełny golas z przebiegiem 10tys silnik 1.2 60KM.kupioną w salonie i za ok.30 tys.kupić sobie jakieś inne lepiej wyposażone używane auto -w sumie ta polówka to mnie denerwuje słaby silnik,brak klimy itd.Co byście radzili?

Napisano

> Tak się zastanawiam czy warto sprzedać moją polówkę z 2008 r wersja zupełny golas z przebiegiem

> 10tys silnik 1.2 60KM.kupioną w salonie i za ok.30 tys.kupić sobie jakieś inne lepiej

> wyposażone używane auto -w sumie ta polówka to mnie denerwuje słaby silnik,brak klimy itd.Co

> byście radzili?

Nie zastanawiałeś się przy zakupie tego POLO ,że to golas ?

Napisano
  • Autor

> Nie zastanawiałeś się przy zakupie tego POLO ,że to golas ?

żałuje do dzisiaj jeszcze w dodatku lakier akryl-ale człek mądry po czasie

Napisano

> Tak się zastanawiam czy warto sprzedać moją polówkę z 2008 r wersja zupełny golas z przebiegiem

> 10tys silnik 1.2 60KM.kupioną w salonie i za ok.30 tys.kupić sobie jakieś inne lepiej

> wyposażone używane auto -w sumie ta polówka to mnie denerwuje słaby silnik,brak klimy itd.Co

> byście radzili?

Powiem ci tak:

Kupiłem roczne GP z silnikiem 1.4 77KM z klima(bo musiałem mieć w tym czasie nowe auto), ale po jakimś czasie również tak jak ty stwierdziłem, że coś jest nie tak, sprzedałem go po 1,5 roku i kupiłem 8-letnią i tańszą o 5 tys. corollę również 1.4 97 KM i jestem b. zadowolony.

Napisano

> żałuje do dzisiaj jeszcze w dodatku lakier akryl-ale człek mądry po czasie

Pogodzisz się z utratą wartości?

Jeśli już się z tym pogodziłeś to ja bym się nie zastanawiał ok.gif

Napisano
  • Autor

> Pogodzisz się z utratą wartości?

> Jeśli już się z tym pogodziłeś to ja bym się nie zastanawiał

Utrata wartości w moim przypadku nie jest aż tak duża ale to długa historia

Napisano

> byście radzili?

tylko podkręć licznik bo nikt nie uwierzy grinser006.gif

Napisano

> byście radzili?

Brak klimy dyskwalifikuje auto. Cala reszte, jesli chcesz znac moje zdanie, bym przezyl. Nawet dychawiczny silnik. Byle nie bawic sie w kupowanie auta uzywanego smile.gif

Napisano
  • Autor

> Brak klimy dyskwalifikuje auto. Cala reszte, jesli chcesz znac moje zdanie, bym przezyl. Nawet

> dychawiczny silnik. Byle nie bawic sie w kupowanie auta uzywanego

No właśnie cały czas mam dylemat czy sprzedawać nówkę sztukę i kupić 3-4 lata starszą używkę z full wypasem-montaż klimy w Polo to wogóle jakiś kosmos cenowy

Napisano

jesli ma to byc jedyne auto w rodzinie i sluzyc do dalszych wypadow to rzeczywiscie brak klimy dyskwalifikuje to autko.

Jak wyzej napisano - reszte da sie przezyc

coś mi sie zdaję ze upały mocno dały Ci w kośc ostatnio zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> No właśnie cały czas mam dylemat czy sprzedawać nówkę sztukę i kupić 3-4 lata starszą używkę z full

> wypasem-montaż klimy w Polo to wogóle jakiś kosmos cenowy

A to jak sie klimy nie da dolozyc, to dla mnie sprawa rozstrzygnieta - ale nie jestem Toba, sam musisz zdecydowac smile.gif

Napisano

> dokładnie mam 7962:)

dorzuć jedynkę z przodu i zero z tyłu. szybciej pójdzie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jesli ma to byc jedyne auto w rodzinie i sluzyc do dalszych wypadow to rzeczywiscie brak klimy

> dyskwalifikuje to autko.

> Jak wyzej napisano - reszte da sie przezyc

> coś mi sie zdaję ze upały mocno dały Ci w kośc ostatnio

Wyjazd wakacyjny mi się szykuje i jak sobie pomyślę że znowu mamy wszyscy się gotować to mnie denerwuje-w dodatku to auto i nawet to ,które kupię ma służyć tylko do dalszych wyjazdów do jazdy codziennej mam inne.

Napisano
  • Autor

> A to jak sie klimy nie da dolozyc, to dla mnie sprawa rozstrzygnieta - ale nie jestem Toba, sam

> musisz zdecydowac

teoretycznie się da ale to więcej zachodu niż to warte koszt ok 7 tys.

Napisano

> byście radzili?

kupilem nowe grande , pojezdzilem 15mcy i tez stwierdzilem ze za wolne, aktualnie czekam na turbo octe 270635636-JUMP2.gif

Napisano
  • Autor

> kupilem nowe grande , pojezdzilem 15mcy i tez stwierdzilem ze za wolne, aktualnie czekam na turbo

> octe

Kupujesz używkę?

Napisano

> byście radzili?

sprzedam ci plusa z pełnym wyposazeniem i niezniszczalnym silnikiem grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> sprzedam ci plusa z pełnym wyposazeniem i niezniszczalnym silnikiem

Dzięki,ale następne auto to raczej kombi

Napisano

> byście radzili?

jeśli masz kupca to sprzedawaj...

mam w domu (rodziców) takie auto tylko ze z 07r, 1,4 i full opcja, tempomat, podgrzewane siedzenia itp, naprawde przyjemne auto...

Napisano

> byście radzili?

Zostawic. Na lato kupic jakies tanie cabrio.

Napisano

> Zostawic. Na lato kupic jakies tanie cabrio.

tak, szczególnie ze kolega chce jechać tym autem na wakacje i to nie sam... smirk.gif

Napisano

> tak, szczególnie ze kolega chce jechać tym autem na wakacje i to nie sam...

Jest o tym mowa w pierwszym poscie?

Nie sadze.. wiec odsmirkuj sie.

Napisano

> Jest o tym mowa w pierwszym poscie?

> Nie sadze.. wiec odsmirkuj sie.

niema, ale powinno się czytać cały wątek zanim się coś napisze, czy nie?

Napisano
  • Autor

> jeśli masz kupca to sprzedawaj...

> mam w domu (rodziców) takie auto tylko ze z 07r, 1,4 i full opcja, tempomat, podgrzewane siedzenia

> itp, naprawde przyjemne auto...

Kupca nie mam -dam dopiero ogłoszenie

Napisano

> Wyjazd wakacyjny mi się szykuje i jak sobie pomyślę że znowu mamy wszyscy się gotować to mnie

> denerwuje-

Nie wiem dla ilu osób to auto potrzebujesz, ale wygląda na to że ktoś Ci sprzedał absolutnie nie to czego potrzebujesz. Gołe Polo jest autem na krótkie jazdy miejskie przecież.

Na dalsze wyjazdy jednak dobrze mieć auto większe i mocniejsze.

Więc zmień, choć sprzedanie takiego auta będzie trudne, szczególnie w wakacje.

Napisano

> Nie wiem dla ilu osób to auto potrzebujesz, ale wygląda na to że ktoś Ci sprzedał absolutnie nie to

> czego potrzebujesz. Gołe Polo jest autem na krótkie jazdy miejskie przecież.

> Na dalsze wyjazdy jednak dobrze mieć auto większe i mocniejsze.

> Więc zmień, choć sprzedanie takiego auta będzie trudne, szczególnie w wakacje.

To jest racja. Myslę jednak że albo na jesień czy wiosnę taki samochód chetnie kupi jakiś emeryt, który potrzebuje samochód na wyjazdy na działke czy na zakupy.

Napisano

> To jest racja. Myslę jednak że albo na jesień czy wiosnę taki samochód chetnie kupi jakiś emeryt,

Jak miną upały, to i potrzeba klimy nie będzie na pierwszym planie.

Napisano

> dorzuć jedynkę z przodu i zero z tyłu. szybciej pójdzie

Taaaa...179620 km w 2,5 rocznym aucie...wersja bida&golas z istnym szatanem pod maską... hehe.gifhahaha.gifchipsy.gif

Ciekawe gdzie tyle ktoś jeździł grinser006.gif

Napisano

> Jak miną upały, to i potrzeba klimy nie będzie na pierwszym planie.

znam ludzi, którzy nie chcą mieć klimatyzacji w samochodzie więc dla nich taki samochód może być atrakcyjny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.