Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

uszkodzony sterownik silnika 1.9 tdi

Featured Replies

Napisano

sprawa następująca.

Mam uszkodzony w samochodzie sterownik silnika o symbolu 038 906 018 AM .Silnik to 1.9 tdi na wirusie .Jeden macher mi to sprawdzał i faktycznie uwalony sterownik ,natomiast 2 kosci które są na podstawkach (czyli te z wirusem) prawdopodobnie są dobre.I Teraz pytanie - czy kupić obojętnie jaki sterownik byle by mial symbol 038 906 018 ,czy szukać tylko z końcówką AM .Na alledrogo jest tego mnóstwo ale z różnymi końcówkami np : 038 906 018 BA /AJ/BI .I drugie pytanie : jesli kupie z końcówką AM ,przełoże kości ,odkoduje immo i juz bedzie ok? czy jeszcze cos? i czy jesli kupie z inną koncówka to wtedy całkowita zmiana wirusa? czy tez tylko przekładka kości i zakodowanie immo?

dziękuje za odpowiedzi

Napisano

> sprawa następująca.

> Mam uszkodzony w samochodzie sterownik silnika o symbolu 038 906 018 AM .Silnik to 1.9 tdi na

> wirusie .Jeden macher mi to sprawdzał i faktycznie uwalony sterownik ,natomiast 2 kosci które

> są na podstawkach (czyli te z wirusem) prawdopodobnie są dobre.I Teraz pytanie - czy kupić

> obojętnie jaki sterownik byle by mial symbol 038 906 018 ,czy szukać tylko z końcówką AM .Na

> alledrogo jest tego mnóstwo ale z różnymi końcówkami np : 038 906 018 BA /AJ/BI .I drugie

> pytanie : jesli kupie z końcówką AM ,przełoże kości ,odkoduje immo i juz bedzie ok? czy

> jeszcze cos? i czy jesli kupie z inną koncówka to wtedy całkowita zmiana wirusa? czy tez tylko

> przekładka kości i zakodowanie immo?

> dziękuje za odpowiedzi

Zaznaczę, że nie znam się na tym, ale jeśli już kupować to dobrałbym dokładnie taki sam sterownik (nr i suffix taki sam) i zadziałał z immo. Potem dopiero bawiłbym się w przekładanie kości. Generalnie podpytaj na elektroda.pl.

PZDR

Napisano

> sprawa następująca.

> Mam uszkodzony w samochodzie sterownik silnika o symbolu 038 906 018 AM .Silnik to 1.9 tdi na

> wirusie .Jeden macher mi to sprawdzał i faktycznie uwalony sterownik ,natomiast 2 kosci które

> są na podstawkach (czyli te z wirusem) prawdopodobnie są dobre.I Teraz pytanie - czy kupić

> obojętnie jaki sterownik byle by mial symbol 038 906 018 ,czy szukać tylko z końcówką AM .Na

> alledrogo jest tego mnóstwo ale z różnymi końcówkami np : 038 906 018 BA /AJ/BI .I drugie

> pytanie : jesli kupie z końcówką AM ,przełoże kości ,odkoduje immo i juz bedzie ok? czy

> jeszcze cos? i czy jesli kupie z inną koncówka to wtedy całkowita zmiana wirusa? czy tez tylko

> przekładka kości i zakodowanie immo?

> dziękuje za odpowiedzi

Ale było wszystko ok i nagle się popsuło?

Zwalony soft też generuje błąd sterownika.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.