Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozlany ON w bagażniku

Featured Replies

Napisano

Zdarzyło się to komuś ? Rozlało się dość sporo ON w bagażniku ( Fiat Brava). Dywaniki wszystkie poszły out pomimo to w samochodzie śmierdzi niemiłosiernie ( szczególnie jak jest gorąco). Walczył ktoś kiedyś z takim czymś ? Za wszystkie cenne wskazówki dzięki z góry.

Napisano

> Zdarzyło się to komuś ? Rozlało się dość sporo ON w bagażniku ( Fiat Brava). Dywaniki wszystkie

> poszły out pomimo to w samochodzie śmierdzi niemiłosiernie ( szczególnie jak jest gorąco).

> Walczył ktoś kiedyś z takim czymś ? Za wszystkie cenne wskazówki dzięki z góry.

trza było kupować na stacji a nie od "tirowca" w beczkach ON 270751858-jezyk.gif

joke zlosnik.gif

nic tylko wietrzyć auto teraz całymi nocami

Napisano
  • Autor

> trza było kupować na stacji a nie od "tirowca" w beczkach ON

> joke

a wcale że nie od tirowca nono.gifspy.gifzlosnik.gif

> nic tylko wietrzyć auto teraz całymi nocami

i nie ma innej rady ? jakiejś substancji chemicznej która to pochłonie? crazy.gif , on w ogóle kiedykolwiek wywietrzeje?

Napisano

> a wcale że nie od tirowca

> i nie ma innej rady ? jakiejś substancji chemicznej która to pochłonie? , on w ogóle kiedykolwiek

> wywietrzeje?

A jakieś płyny do prania tapicerek?

Kamufluje takie zapachy świeżo rozkruszona kawa w ziarenkach, ale nie wiem ile Ci się tego tam wylało...

Napisano
  • Autor

> A jakieś płyny do prania tapicerek?

> Kamufluje takie zapachy świeżo rozkruszona kawa w ziarenkach, ale nie wiem ile Ci się tego tam

> wylało...

O kawie nie słyszałem ok.gif Doczytałem teraz w necie że wodorowęglan sodu pochłania zapachy to jest chyba zwykła soda taką którą można kupić w sklepie? prawda to? zlosnik.gif

Napisano

> Zdarzyło się to komuś ? Rozlało się dość sporo ON w bagażniku ( Fiat Brava). Dywaniki wszystkie

> poszły out pomimo to w samochodzie śmierdzi niemiłosiernie ( szczególnie jak jest gorąco).

> Walczył ktoś kiedyś z takim czymś ? Za wszystkie cenne wskazówki dzięki z góry.

piasek dla kota pomaga smile.gif serio wchłania wilgoć i zapachy

Napisano

Jedz na stacje albo do strazakow i popros o sorbent.

A domowa metoda to piasek albo wióry.

Napisano
  • Autor

> Jedz na stacje albo do strazakow i popros o sorbent.

> A domowa metoda to piasek albo wióry.

Czy to nie są przypadkiem takie czerwone kuleczki jak mechanicy też używają? smile.gif

Napisano

kiedys rozlalo mi sie 5l ON w bagazniku bo niedokladnie zakrecilem banke.Smiedzialo dosyc dlugo,pralem wykladzine plynami do dywanow,wanishem itp.W upaly jednak dalej troche zalatuje.Moze na jakas myjnie podjedz tam maja rozne specyfiki

Napisano

jak powciekało w profile sporo wody upłynie zanim zapach zniknie.

i raczej nic z tym nie zrobisz...

bo to co widać to da się wyczyścić a w tamtych zakamarkach właśnie będzie problem.

u mnie rok śmierdziało w aucie po takiej imprezie, co ciekawe najbardziej to dokuczało podczas jazdy przy otwartych oknach...

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.