Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[F] Witam, ja swiezak na tym forum - od wczoraj mam Caravana

Featured Replies

Napisano

W odpowiednim watku juz sie przywitalem zlosnik.gif Astrobracia i Astrosiostry zlosnik.gif Ale mam pare pytan, bo instrukcja do Astry to lektura do poduszki na pare wieczorow zlosnik.gif i pare rzeczy nie moge znalezc, mianowicie nastepujace parametry do samochodu Astra F Caravan, ktore jezeli nawet sa, to sa to dane nie zweryfkowane przez Was zlosnik.gif, a ja potrzebuje takich zweryfikowanych wink.gif:

- pojemnosc zbiornika paliwa i rezerwy,

- szybkosc maksymalna, przyspieszenie i elastycznosc,

- zuzycie paliwa, w miescie, na trasie, srednie,

- pojemnosc zbiornika spryskiwacza,

- zarowki reflektorow glownych,

- zarowka w bagazniku na suficie zlosnik.gif,

Jaki moze byc koszt autoalarmu, polaczonego z centralnym zamkiem i odcieciem pompy paliwa? Mamy takie cos w Essim, jednym guzikiem pilota przy kluczykach zamyka sie centralny zamek, uruchamia sie alarm i nastepuje odciecie pompy paliwa zlosnik.gif Silowniki w drzwiach sa, centralny dziala z kluczyka, pilota nie stwierdzono zlosnik.gif

Prosze nie grozic, nie straszyc i nie banowac zlosnik.gif Jako, ze jestem tutaj nowy grinser006.gif wiec przynioslem piwo 20.GIFgrinser006.gif

Napisano

> - pojemnosc zbiornika paliwa i rezerwy,

Licz 50l, rezerwa się skończy, jak przestanie jeździć rotfl.gif

Masz kontrolke?

Jak nie, to nie szalej, ale kilkadziesiąt km przejedziesz, wskazówka lubi przekłamywać więc uważaj zlosnik.gif

> - szybkosc maksymalna, przyspieszenie i elastycznosc,

Nie ma takich dróg w tym kraju, które pozwoliłby Ci rozwinąć prękość maksymalną hahaha.gif

Przyspieszenie w 75KM z klimą, no prosze Cie hahaha.gif

Troche lepiej od roweru hehe.gif

> - zuzycie paliwa, w miescie, na trasie, srednie,

Zależy od Twojego buta, mi 1,4 bez klimy cos ponad 5 w trasie palił a 8 w mieście. Twój 1,6 nie spali dużo więcej.

> - pojemnosc zbiornika spryskiwacza,

> - zarowki reflektorow glownych,

H4

> - zarowka w bagazniku na suficie ,

> Jaki moze byc koszt autoalarmu, polaczonego z centralnym zamkiem i odcieciem pompy paliwa? Mamy

> takie cos w Essim, jednym guzikiem pilota przy kluczykach zamyka sie centralny zamek,

> uruchamia sie alarm i nastepuje odciecie pompy paliwa Silowniki w drzwiach sa, centralny

> dziala z kluczyka, pilota nie stwierdzono

> Prosze nie grozic, nie straszyc i nie banowac Jako, ze jestem tutaj nowy wiec przynioslem piwo

I Twoje szczęście. zlosnik.gif

I zmień temat, na techniczny z_lol1.gif

Napisano
  • Autor

> Licz 50l, rezerwa się skończy, jak przestanie jeździć

Bardzo smieszne 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

> Masz kontrolke?

Na szczescie tak, w Essim i Madzi nie mam zlosnik.gif

> Jak nie, to nie szalej, ale kilkadziesiąt km przejedziesz, wskazówka lubi przekłamywać więc uważaj

Ciekawe w ktora strone, bo w Madzi i Essim przeklamuje w te wlasciwa zlosnik.gif Zaniza poziom zlosnik.gif

> Nie ma takich dróg w tym kraju, które pozwoliłby Ci rozwinąć prękość maksymalną

Pytam teoretycznie o predkosc maksymakna praktyczna, zweryfikowana organoleptycznie zlosnik.gif Niekoniecznie w tym kraju zlosnik.gif

> Przyspieszenie w 75KM z klimą, no prosze Cie

A jak wylacze klime? zlosnik.gif

> Troche lepiej od roweru

Skladaka czy kolarzowki? zlosnik.gif

> Zależy od Twojego buta, mi 1,4 bez klimy cos ponad 5 w trasie palił a 8 w mieście. Twój 1,6 nie

> spali dużo więcej.

O, to dobrze, bo Essi palil mi ostatanio 6,5 na trasie a 9-13 w miescie, ale fakt, ze silnik do remontu zlosnik.gif

> H4

O, to tez dobrze, bo ostatnio szwagier nam dal dwie takie nowe 270751858-jezyk.gif

> I Twoje szczęście.

To nie szczescie, to odrobienie lekcji zlosnik.gif

> I zmień temat, na techniczny

Jak, kurdesz blaszka? zlosnik.gif

Napisano

> Bardzo smieszne

To nie śmieszne tylko prawdziwe zlosnik.gif

> Na szczescie tak, w Essim i Madzi nie mam

> Ciekawe w ktora strone, bo w Madzi i Essim przeklamuje w te wlasciwa Zaniza poziom

Spoko zaniża ok.gif

> Pytam teoretycznie o predkosc maksymakna praktyczna, zweryfikowana organoleptycznie Niekoniecznie

Ja tam swoją 1,4 bujnąłem do 150, a jak więcej nie wiem, zależy od egzemplarza

> w tym kraju

> A jak wylacze klime?

Do wyprzedzania obowiązkowo, ale cudów sie nie spodziewaj.

Chociąz ja 60KM wiozłem 3 rowery na dachu i dojechałem zlosnik.gif

> Skladaka czy kolarzowki?

Balbinki grinser006.gif

> O, to dobrze, bo Essi palil mi ostatanio 6,5 na trasie a 9-13 w miescie, ale fakt, ze silnik do

> remontu

> O, to tez dobrze, bo ostatnio szwagier nam dal dwie takie nowe

> To nie szczescie, to odrobienie lekcji

> Jak, kurdesz blaszka?

No taki duży a nie łumi furious.gif

edycja 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> To nie śmieszne tylko prawdziwe

Wole nie testowac, choc niewiele by brakowalo, abym to niechcacy zrobil z moja Astra, jak jeszcze nie byla moja zlosnik.gif, bo wspolnik sprzedawcy nie zalal jej paliwem i jezdzilismy na palacej sie rezerwie zlosnik.gif Dolalismy piatke z Madzi, i dalej sie kontrolka palila zlosnik.gif Albo bak byl tak suchy, albo cos sie spsulo zlosnik.gif

> Spoko zaniża

O, to spoko loko, luz i spontan zlosnik.gif

> Ja tam swoją 1,4 bujnąłem do 150, a jak więcej nie wiem, zależy od egzemplarza

O, a to byla 60 czy 90 KM wersja? wink.gif

> Do wyprzedzania obowiązkowo, ale cudów sie nie spodziewaj.

Do wyprzedzania to kumpel z Astra H z 1,4 90 KM, juz nas nauczyl, ostatnio zona moja mu objezdzala bryke zlosnik.gif

> Chociąz ja 60KM wiozłem 3 rowery na dachu i dojechałem

Czyli jednak 1,4 60KM zlosnik.gif

> Balbinki

Gaski? zlosnik.gif

> No taki duży a nie łumi

> edycja

Lumi tylko nie wie gdzie i po co 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Proszę, link dla Ciebie

> KLIKAMY

Dzieki wink.gif

Ale nie maja tam parametrow jezdnych Astry F combi z silnikiem 1,6 75KM 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano

> Dzieki

> Ale nie maja tam parametrow jezdnych Astry F combi z silnikiem 1,6 75KM

No masz przyspieszenie, prędkość, pojemność zbiornika, spalanie...

Napisano
  • Autor

> No masz przyspieszenie, prędkość, pojemność zbiornika, spalanie...

Dla Combi nie ma, po za tym sa moim zdaniem niescislosci, zeby nei powiedziec - przeklamania zlosnik.gif

Czy kazda Astra ma pojemnosc minimalna bagaznika 500L? zlosnik.gif

Napisano

> Dla Combi nie ma, po za tym sa moim zdaniem niescislosci, zeby nei powiedziec - przeklamania

Te podstawowe dane będą podobne.

> Czy kazda Astra ma pojemnosc minimalna bagaznika 500L?

Nie, tylko sedan i kombi 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Wole nie testowac, choc niewiele by brakowalo, abym to niechcacy zrobil z moja Astra, jak jeszcze

> nie byla moja , bo wspolnik sprzedawcy nie zalal jej paliwem i jezdzilismy na palacej sie

> rezerwie Dolalismy piatke z Madzi, i dalej sie kontrolka palila Albo bak byl tak suchy, albo

> cos sie spsulo

łe mi kiedyś padła z braku paliwa, zalałem i i luz zlosnik.gif

> O, to spoko loko, luz i spontan

> O, a to byla 60 czy 90 KM wersja?

czy zlosnik.gif

> Do wyprzedzania to kumpel z Astra H z 1,4 90 KM, juz nas nauczyl, ostatnio zona moja mu objezdzala

> bryke

> Czyli jednak 1,4 60KM

> Gaski?

no grinser006.gif

> Lumi tylko nie wie gdzie i po co

Bo ponieważ.

Twój wątek jest przez to bezużyteczny, bo szukajka go nie znajdzie oink.gif

Napisano
  • Autor

> Te podstawowe dane będą podobne.

Czyli okolo 168 km/h maksymalna szybkosc i okolo 14.5 s do setki zlosnik.gif Za predko to nie jest zlosnik.gif

> Nie, tylko sedan i kombi

A tam hatchback tez tyle ma 270751858-jezyk.gif

A czemu nie ma danych dla tych samych silnikow w innych budach? zlosnik.gif Karygodne niedopatrzenie 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> łe mi kiedyś padła z braku paliwa, zalałem i i luz

Nie zapchal Ci sie filtr i nie padla pompa paliwa? zlosnik.gif

> czy

> no

> Bo ponieważ.

> Twój wątek jest przez to bezużyteczny, bo szukajka go nie znajdzie

Moja tez nigdy nic przydatnego nie znajduje, widac wszystkie szukajki tak maja hehe.gif

A teraz dobrze? zlosnik.gif Poprawilem tytul zlosnik.gif

Napisano

> Czyli okolo 168 km/h maksymalna szybkosc i okolo 14.5 s do setki Za predko to nie jest

No nie jest zlosnik.gif

> A tam hatchback tez tyle ma

Mniej ma, trzysta ileś.

> A czemu nie ma danych dla tych samych silnikow w innych budach? Karygodne niedopatrzenie

A to już nie wiem.

Napisano

> Nie zapchal Ci sie filtr i nie padla pompa paliwa?

Nie, za to to był mój wyczyn, bo nad morze i spowrotem wyszło mi 4.8/100 grinser006.gif

> Moja tez nigdy nic przydatnego nie znajduje, widac wszystkie szukajki tak maja

> A teraz dobrze? Poprawilem tytul

Nie grinser006.gif

Powinno być Astra F i dalej pytanie czy coś tam biglaugh.gif

PS

A w ogóle to uzupełnij profil hahaha.gif

Napisano
  • Autor

> Nie, za to to był mój wyczyn, bo nad morze i spowrotem wyszło mi 4.8/100

Wow, niezle, ciekawe ile nam spali zlosnik.gif

> Nie

> Powinno być Astra F i dalej pytanie czy coś tam

> PS

> A w ogóle to uzupełnij profil

Jest [F], wzorowane na innych postach, po co pisac Opel Astra na forum Opla Astry? 270751858-jezyk.gif

Profil uzupelniony zlosnik.gif

Napisano

> Wow, niezle, ciekawe ile nam spali

Ale to było kapelusz mode ON biglaugh.gif

> Jest [F], wzorowane na innych postach, po co pisac Opel Astra na forum Opla Astry?

Żółta krtka za zadawanie głupich pytań zakrecony.gif

> Profil uzupelniony

Bardzo ładnie nam sie pan przedstawił przed milionami słuchaczy zlosnik.gif

My ogólnie na pewno lepiej będziemy wspominać F od G, mimo że Fka była 92r, wtedy miała 15 lat przy sprzedaży, a tą robimy rocznie więcej kilo.

Fka to był autobus niemogący podźwignąć tyłka pod niewielkie wzniesienie z rowerami na dachu i nie potrafiła łyknąć na raz 6 TIRów devil.gif

Napisano
  • Autor

> Ale to było kapelusz mode ON

Sposobem Gripena ze Skoda? zlosnik.gif

> Żółta krtka za zadawanie głupich pytań

Co to jest krtka? grinser006.gif

> Bardzo ładnie nam sie pan przedstawił przed milionami słuchaczy

No ba, mam w tym niejaka wprawe, juz ponad 10 lat sie z Wami mecze zlosnik.gif A Wy ze mna, tylko cicho shhh.gifgrinser006.gif

> My ogólnie na pewno lepiej będziemy wspominać F od G, mimo że Fka była 92r, wtedy miała 15 lat przy

> sprzedaży, a tą robimy rocznie więcej kilo.

> Fka to był autobus niemogący podźwignąć tyłka pod niewielkie wzniesienie z rowerami na dachu i nie

> potrafiła łyknąć na raz 6 TIRów

I mimo wszytsko F-ke wspominasz lepiej? shocked.gif Czemu? zlosnik.gif

Napisano

> Sposobem Gripena ze Skoda?

A nie wiem nie znam sie zlosnik.gif

> Co to jest krtka?

Kurtka 270751858-jezyk.gif

> No ba, mam w tym niejaka wprawe, juz ponad 10 lat sie z Wami mecze A Wy ze mna, tylko cicho

jakoś to przezyjemy alien.gif

> I mimo wszytsko F-ke wspominasz lepiej? Czemu?

F to ma dusze G już nie grinser006.gif

Napisano

> Dzieki

> Ale nie maja tam parametrow jezdnych Astry F combi z silnikiem 1,6 75KM

Słuchaj, będą Ci tu pisać, że 75KM to mało, że to nie jedzie - olej to hehe.gif Mam taki motor w AII i szukając auta w ub.r. nie chciałem 100konnych tylko słabsze i nawet nie wiedziałem co kupiłem, w sense bardzo polecanego jak się potem okazało i prostego oraz co najważniejsze ekonomicznego silnika yay.gif

Zaraz po kupnie dokupiłem felgi i pojechałem do gumiarzy a za mną czekał gość Mazdą 6 i wdał się w dyskusję, jak mu powiedziałem, że to 1.6 75 to zaczęło się. Ów gość miał taki motor w Vectrze A potem w Vectrze B a teraz jeździ dizlem Mazda 6 i mile wspomina mocny dół w tych Oplach i mówi to prawie jak dizel.

Tego silnika nie potrzeba wysoko kręcić zakrecony.gif, utrzymuj w zakresie 2000-3500 biegi a spod świateł i tak będziesz pierwszy but.gif za sprawą mocnego momentu w niskim zakresie obrotów. Spalanie mam bez żadnego wysiłku 7,5-7,7 miasto i poniżej 7 trasa grinser006.gif

Napisano

Dla Twojego wozu:

> - pojemnosc zbiornika paliwa i rezerwy,

50 litrow/ ok 8 litrow rezerwy

> - szybkosc maksymalna

165 km/h

> - zuzycie paliwa, w miescie, na trasie, srednie,

8,6 l/100 km (miasto), 5,6 l/100 km (trasa-90 km/h), 7,4 l/100 km (trasa -120 km/h), 7,1 l/100 km (srednie spalanie)

> - pojemnosc zbiornika spryskiwacza,

2,3 litra

> - zarowki reflektorow glownych,

H4

> - zarowka w bagazniku na suficie ,

Nie wiem, wymontuj i do sklepu ....

> Jaki moze byc koszt autoalarmu, polaczonego z centralnym zamkiem i odcieciem pompy paliwa?

Z lepsiejszych ok 250 PLN, z tanszych nawet 120 PLN plus montaz- w obu przypadkach bardzo wazny jest dobry montaz, nawet najproszy alarm zabezpieczy samochod, musi byc jednak zalozony z "fantazja" i nietuzinkowo...

Odciecie pompy paliwa to zadne zabezpieczenie, a bardzo latwo wykrywalne...

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> A nie wiem nie znam sie

Kapelusz mode on, jak to Skodziarz 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

> Kurtka

Na wacie? zlosnik.gif

> jakoś to przezyjemy

Gorzej, ze sie zbieglo z upalami zlosnik.gif Bedzie ciezko zlosnik.gif

> F to ma dusze G już nie

A to fakt, chociaz mi i zonie sie Asterka G bardziej podoba, to jednak F jest taka mniej zimna, jesli kumasz o co mi chodzi zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Słuchaj, będą Ci tu pisać, że 75KM to mało, że to nie jedzie - olej to Mam taki motor w AII i

[...]

> będziesz pierwszy za sprawą mocnego momentu w niskim zakresie obrotów. Spalanie mam bez

> żadnego wysiłku 7,5-7,7 miasto i poniżej 7 trasa

Wlasnie tak slyszalem, od naszego mechanika, ktory mial Vectre z takim motorem (ta w ogole to ma juz trzecia Vectre zlosnik.gif), bardzo go chwalil, takze kumpel, ktory ma Astre H z motorem 1,4 90KM, tez tak mowil zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Dla Twojego wozu:

> 50 litrow/ ok 8 litrow rezerwy

> 165 km/h

> 8,6 l/100 km (miasto), 5,6 l/100 km (trasa-90 km/h), 7,4 l/100 km (trasa -120 km/h), 7,1 l/100 km

> (srednie spalanie)

> 2,3 litra

> H4

> Nie wiem, wymontuj i do sklepu ....

> Z lepsiejszych ok 250 PLN, z tanszych nawet 120 PLN plus montaz- w obu przypadkach bardzo wazny

> jest dobry montaz, nawet najproszy alarm zabezpieczy samochod, musi byc jednak zalozony z

> "fantazja" i nietuzinkowo...

> Odciecie pompy paliwa to zadne zabezpieczenie, a bardzo latwo wykrywalne...

> Pozdrawiam

Dzieki za kompletne info wink.gif, a co bys radzil zamiast tej pompy paliwa? wink.gif Mowisz ze tak latwo to wykryc? shocked.gif A obejsc tez latwo? hmm.gif

Napisano

> Kapelusz mode on, jak to Skodziarz

Wtedy to mi sie włączył taki na 60km/h po zaupiach zlosnik.gif

> Na wacie?

nie, wacia chodzi bez kurtki grinser006.gif

> Gorzej, ze sie zbieglo z upalami Bedzie ciezko

> A to fakt, chociaz mi i zonie sie Asterka G bardziej podoba, to jednak F jest taka mniej zimna,

> jesli kumasz o co mi chodzi

Kum kum, w koncu panna grinser006.gif

Szkoda F było sprzedawać, ale miała swoje latka i chciałem coś nowszego.

Napisano
  • Autor

> Wtedy to mi sie włączył taki na 60km/h po zaupiach

Zaupiach? hmm.gifzlosnik.gif

> nie, wacia chodzi bez kurtki

Rozumiem, upaly .... zlosnik.gif

> Kum kum, w koncu panna

A fakt, i to nawet dzien po mnie urodzona zlosnik.gif

> Szkoda F było sprzedawać, ale miała swoje latka i chciałem coś nowszego.

To tak jak nam szkoda sie pozbywac Essiego, ale wg mechanika jego remont moglby sie nie skonczyc na 5 tysiacach, a jak dobrze pojdzie to Asterke z zarejestrowaniem i remontami, bede mial za jakies 8 tysiakow. A Essi nie mial ABS-u, poduszek, klimy, no i nie byl kombiaczkiem buu.gifzlosnik.gif

Napisano

> Zaupiach?

d zlosnik.gif

> Rozumiem, upaly ....

> A fakt, i to nawet dzien po mnie urodzona

> To tak jak nam szkoda sie pozbywac Essiego, ale wg mechanika jego remont moglby sie nie skonczyc na

> 5 tysiacach, a jak dobrze pojdzie to Asterke z zarejestrowaniem i remontami, bede mial za

> jakies 8 tysiakow. A Essi nie mial ABS-u, poduszek, klimy, no i nie byl kombiaczkiem

Kombi dobra rzecz, zwłaszcza jak się załaduje bagaże i jazda.

Meble w paczkach woziłem itp.

Niestety nasze cudne drogi a zwłaszcza w tym mieście powodowały rozklekotanie i padanie łączników stabilizatora sick.gif

Napisano
  • Autor

> d

> Kombi dobra rzecz, zwłaszcza jak się załaduje bagaże i jazda.

Dokladnie, w Essim HB tez bylo niezle pod tym wzgledem, bo on ma kufer 380 l zlosnik.gif No ale Asterka kombi ma ponoc 500L serduszka.gif

> Meble w paczkach woziłem itp.

Miedzy innymi i w tym celu chcielismy kombiaczka zlosnik.gif

> Niestety nasze cudne drogi a zwłaszcza w tym mieście powodowały rozklekotanie i padanie łączników

> stabilizatora

Wiemy, naprawa blacharska podlogi (lacznie z progami) w Madzi kosztowala nas 4 tysiaki sciana.gif

Napisano

E spamery, sio na towarzyski grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> E spamery, sio na towarzyski

Ej, bo sie w sobie zamkne! foch.gifgrinser006.gif

PS A dzie on jest? zlosnik.gif

Napisano

> Ej, bo sie w sobie zamkne!

> PS A dzie on jest?

Obok zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Obok

Acha, dziekowac Astrokoledze zlosnik.gif Per aspera ad Astra hehe.gif

Napisano

> Acha, dziekowac Astrokoledze Per aspera ad Astra

Przyjdzie lelek to wam podziękuje hehe.gif

Napisano

> Przyjdzie lelek to wam podziękuje

Młody dostanie bana grinser006.gif

Napisano

> Młody dostanie bana

A stary to nie biglaugh.gif

Napisano

> A stary to nie

To ja już pójdę panic.gif

Napisano
  • Autor

> Przyjdzie lelek to wam podziękuje

To ja uciekam, zanim on przyjdzie zlosnik.gif

Zreszta to byl watek na ten pozostaly 1% zlosnik.gif

Napisano

. Ów gość miał taki motor w Vectrze

> A potem w Vectrze B a teraz jeździ dizlem Mazda 6 i mile wspomina mocny dół w tych Oplach i

> mówi to prawie jak dizel.

> Tego silnika nie potrzeba wysoko kręcić , utrzymuj w zakresie 2000-3500 biegi a spod świateł i tak

> będziesz pierwszy za sprawą mocnego momentu w niskim zakresie obrotów. Spalanie mam bez

> żadnego wysiłku 7,5-7,7 miasto i poniżej 7 trasa

Ten silnik jest trwaly i bezproblemowy, ale to sa wszystkie i zarazem najwieksze jego zalety...

Nazywanie go dynamicznym jest mimo wszystko sporym naduzyciem hehe.gif (0-100 w 15 sekund to jest wynik na poziomie miejskich toczydel)

Aczkolwiek do spokojnej jazdy, szczegolnie bez klimy nadaje sie idealnie.

Napisano
  • Autor

> . Ów gość miał taki motor w Vectrze

> Ten silnik jest trwaly i bezproblemowy, ale to sa wszystkie i zarazem najwieksze jego zalety...

> Nazywanie go dynamicznym jest mimo wszystko sporym naduzyciem (0-100 w 15 sekund to jest wynik na

> poziomie miejskich toczydel)

> Aczkolwiek do spokojnej jazdy, szczegolnie bez klimy nadaje sie idealnie.

Tylko w koncu nie wiem jaki mam, bo w ogloszeniu jest 1,6 i 75KM a koledzy na IKGM sugeruja, ze jest to 1,6 71KM shocked.gif

Napisano

> Tylko w koncu nie wiem jaki mam, bo w ogloszeniu jest 1,6 i 75KM a koledzy na IKGM sugeruja, ze

> jest to 1,6 71KM

Luknij na początek numeru silnika to się upewnimy ok.gif

Napisano
  • Autor

> Luknij na początek numeru silnika to się upewnimy

Jak wroce do domku to lukne, a gdzie on jest? zlosnik.gif

Napisano

> Jak wroce do domku to lukne, a gdzie on jest?

Na łączeniu silnika ze skrzynią albo pod aparatem zapłonowym na takiej specjalnej półeczce - są dwie opcje. Niestety nie mogę namierzyć obrazka oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Na łączeniu silnika ze skrzynią albo pod aparatem zapłonowym na takiej specjalnej półeczce - są

> dwie opcje. Niestety nie mogę namierzyć obrazka

Ciekawe czy jest bo w umowie go nie mam hmm.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ciekawe czy jest bo w umowie go nie mam

Odkąd nr silnika traktują jako częśc zamienną, stał się on mało istotny zlosnik.gif

Napisano

> Ciekawe czy jest bo w umowie go nie mam

Na pewno jest tylko juz się zdążył ukryć w czeluściach brudu silnikowego. Przetrzyj dokładnie te miejsca a zobaczysz zlosnik.gif

Napisano

Albo zrob foto silnika to ci powiemy co to za model 270751858-jezyk.gif ewentualnie porownaj z wiekszascia zdjec dostepnych na necie 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Luknij na początek numeru silnika to się upewnimy

Numer silnika z karty serwisowej oryginalnej to X16SZR02GJ9225 zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> X16SZR ma 75KM.

Wiedzialem, wiedzialem,a juz sie ze mnie smieli, ze tylko 71KM zlosnik.gif

Napisano

> X16SZR ma 75KM.

To jak w koncu jest z tym silnikiem: SZ czy SZR? Jak SZR, to honor zwracam w calej rozciaglosci razem z 4 KM, ktore osmielilem sie odjac pochopnymi oszczerstwami....Ale nie uwierze, dopuki Doktorek nie odczyta z bloku silnika... 270751858-jezyk.gif

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.