Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] Domykanie szyb

Featured Replies

Napisano

sprawdzalem u siebie domykanie szyb z pilota i niestety nie dziala frown.gif Nie wiem czy wogole mam potrzebny do tego modul. Czy ktos wie jak ten modul wyglada i gdzie sie znajduje? Ostatnio widzialem rozebrana Vectre C i ona miala mniej wiecej na czesci srodkowej drzwi pod tapicerka drzwi przykrecony jakis modul ( czarna mala skrzyneczka) domyslam sie ze to bylo wlasnie bylo do domykania szyb ale czy tak samo powinno byc w astrze?

Szukalem na allegro i znalazlem modul komfortu ale tylko do astry g frown.gifhttp://allegro.pl/item1098111047_astra_zafira_vectra_corsa_modul_komfortu_gratis.html a jak jest w AH?

Pozdrawiam

Napisano

> sprawdzalem u siebie domykanie szyb z pilota i niestety nie dziala Nie wiem czy wogole mam

> potrzebny do tego modul. Czy ktos wie jak ten modul wyglada i gdzie sie znajduje? Ostatnio

> widzialem rozebrana Vectre C i ona miala mniej wiecej na czesci srodkowej drzwi pod tapicerka

> drzwi przykrecony jakis modul ( czarna mala skrzyneczka) domyslam sie ze to bylo wlasnie bylo

> do domykania szyb ale czy tak samo powinno byc w astrze?

> Szukalem na allegro i znalazlem modul komfortu ale tylko do astry g

> http://allegro.pl/item1098111047_astra_zafira_vectra_corsa_modul_komfortu_gratis.html a jak

> jest w AH?

> Pozdrawiam

U mnie w Astrze jest domykanie. Trzeba po zamknięciu z pilot drzwi wcisnąć i trzymać długo przycisk LOCK. Otwieranie odwrotnie.

Napisano

Również od rocznika to zależy. Po 2007 już takiej opcji fabrycznie w Astrze H nie znajdziesz. To samo dotyczy automatycznie składanych lusterek.

Być może, da się jakimś nieoryginalnym modułem zrealizować coś takiego ale jeszcze nie widziałem.

Napisano

ja sobie aktywowalem op-comem i wszystko działa a mam tylko elektryczne przód również automatyczne zamykanie centrala aktywowalem

Napisano

> Również od rocznika to zależy. Po 2007 już takiej opcji fabrycznie w Astrze H nie znajdziesz. To

> samo dotyczy automatycznie składanych lusterek.

> Być może, da się jakimś nieoryginalnym modułem zrealizować coś takiego ale jeszcze nie widziałem.

Tak, ja przy montażu alarmu musiałem zapłacić 80 zł dodatkowo za taki moduł, ale szczegółów niestety nie znam frown.gif.

Napisano

> ja sobie aktywowalem op-comem i wszystko działa a mam tylko elektryczne przód również automatyczne

> zamykanie centrala aktywowalem

rocznik?

Napisano

> a alarm autko posiada?

posiada ale nie fabryczny, ktory tylko domyka szyby po włączeniu go natomiast domykanie z kluczyka dziala po aktywacji opcomem

Napisano

najbardziej mnie ciekawi opcja automatycznego ryglownaia drzwi po przekroczeniu pewnej predkosci. ale domykaniem szyb tez bym nie pogardzil smile.gif da sie cos takiego zrobic w astrze bez alarmu?

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

> najbardziej mnie ciekawi opcja automatycznego ryglownaia drzwi po przekroczeniu pewnej predkosci.

> ale domykaniem szyb tez bym nie pogardzil da sie cos takiego zrobic w astrze bez alarmu?

> Pozdrawiam

> Paweł

Spróbuj przytrzymać przy włączonym zapłonie przycisk zamykania zamków na konsoli przez co najmniej 5 sekund.

Napisano

> najbardziej mnie ciekawi opcja automatycznego ryglownaia drzwi po przekroczeniu pewnej predkosci.

> ale domykaniem szyb tez bym nie pogardzil da sie cos takiego zrobic w astrze bez alarmu?

> Pozdrawiam

> Paweł

raczej sie da ja u siebie tak zrobilem i alarm nie ma tu nic do rzeczy, aktywowalem ta funkcje op comem lub mozna to zrobic techem i wtedy sam decydujesz czy maja sie ryglowac czy nie wlaczajac ta funkcje naciskajac na 3 sek przycisk ryglowania drzwi

Napisano

> Możesz coś opisać o tej procedurze w OP-COMie ? To wpisywałeś do RECa, czy gdzie ?

hm teraz nie pamietam zobacze jutro to opisze kroki

ps mozna tez aktywowac tempomat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.